cerelle kopen

52.45

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Nou, wat is Cerelle?

Cerelle is een progestageen-alleen-pil (PPS) die desogestrel, het synthetische geslachtshormoon, bevat. Cerelle produceert geen hormonen op oestrogeenniveau, in tegenstelling tot de gecombineerde anticonceptiepil.

Door de dikte van het slijm in je baarmoederhals te vergroten, waardoor het moeilijk is om sperma door te laten, voorkomt Cerelle dat je zwanger wordt. De anticonceptieve werking van Cerelle wordt, in tegenstelling tot conventionele progestagentabletten, voornamelijk bereikt door het afremmen van de eisprong.

Cerelle (en Cerazette) worden verondersteld effectiever te zijn in het vermijden van een zwangerschap dan de conventionele PPS van 3 uur. Wanneer het goed wordt ingenomen, is het meer dan 99 procent succesvol (minder dan 1 op de 100 vrouwen zou zwanger worden in het eerste jaar). Echter, waar Cerelle niet altijd perfect wordt genomen, is dit lager (91 procent effectief) in het echte leven.

Het is effectiever dan condooms of diafragma’s, maar bij traditioneel dagelijks gebruik zijn langer werkende omkeerbare anticonceptiebenaderingen zoals het implantaat progesteron alleen, de injectie van progesteron alleen, het koperen spiraaltje en het intra-uteriene levonorgestrelapparaat effectiever.

De vruchtbaarheid keert terug zodra ze het gebruik van de PPS vermijden bij vrouwen die zwanger willen worden.

Gezondheidswebdienst Dosis Prijs *
Zie de 75mcg apotheek. Desogestrel – vanaf 44.899 3 maanden

* Met verstrekking van medisch advies.

Wat is een pillen mini?

Er zit gewoon progesteron in de minipil. Onregelmatige bloedingen zijn de meest voorkomende bijwerking bij de aanvang van deze pil, maar het blijkt mild te zijn en gebeurt meestal binnen 3 maanden.

Het cruciale punt van de minipil om te onthouden is dat deze elke dag op hetzelfde moment kan worden ingenomen. Als je meer dan drie uur te laat bent, is er geen abortusverzekering voor je (Cerazette en Cerelle zijn hier uitzonderingen op). Met dit in gedachten is het een slim idee om het deel uit te maken van je normale dagroutine om de minipil in te nemen of een alarm in te stellen om ervoor te zorgen dat je de pil op tijd inneemt. Om soa-overdracht te voorkomen, kunt u zelfs condooms gebruiken.

Hoe kom ik aan Cerelle?

Wanneer je moet beginnen:

 • Het is beter om te beginnen met het innemen van Cerelle op dagen 1-5 van je cyclus, als je dagelijkse cycli hebt. Dit suggereert dat je meteen veilig bent voor de zwangerschap.
 • Je moet op elk moment van je cyclus beginnen met het innemen van Cerelle als je weet dat je niet zwanger bent, maar het kan zijn dat je de eerste twee dagen ook een of andere vorm van anticonceptie moet gebruiken.
 • Je moet beginnen met het gebruik van Cerelle op de 21e dag na de bevalling om volledig bedekt te zijn op de eerste dag van de bevalling, als je net een jongen hebt gehad. Het is niet nodig om vroeg te vertrekken om het in te nemen. Wanneer u langer dan 21 dagen na de bevalling medicijnen gaat gebruiken, kan het zijn dat u de eerste twee dagen na het innemen van de pil extra anticonceptie moet gebruiken.
 • Als je geen normale menstruatie hebt, net een miskraam of abortus hebt gehad of noodanticonceptiemiddelen hebt gebruikt, praat dan met je arts over de juiste manier om te beginnen met het gebruik van Cerelle.
Hoe de minipil werkt

Door het verdikken van het slijm in de baarmoederhals werkt de minipilaar, waardoor het moeilijk wordt om het sperma in de baarmoeder te brengen en een eicel te ontmoeten. De ovulatie voorkomt ook bepaalde soorten van de minipil.

Hoe efficiënt is Cerelle?

Cerelle kan tot 99 procent effectief zijn in het voorkomen van zwangerschap als het goed wordt gebruikt.

Cerelle kan worden gedownload in het Engels

Wat zijn Cerelle’s bijwerkingen?

De meeste vrouwen hebben misschien geen last van bijwerkingen van het innemen van Cerelle, maar bij een minderheid van de vrouwen kunnen deze wel bestaan.

Bij vrouwen die Cerelle gebruiken, kunnen de bijwerkingen, hoewel ze onwaarschijnlijk zijn, ook optreden. Dit kan onder andere het geval zijn:

 • Gemiste of abnormale cycli
 • Hoofdpijn
 • Gevoeligheid van de borst
 • Krampen in de menstruatie
 • Misselijkheid en ziekte
 • Stemmingswisselingen
 • Verminderde seksuele eetlust
 • Gewichtstoename
 • Druk van de Kast
 • Door acne

Raadpleeg uw specialist als u vragen heeft over deze bijwerkingen.

Mag ik Cerelle’s andere recepten meenemen?

Ja, de dokter zal u op de hoogte brengen van eventuele uitzonderingen. De potentie van uw pil kan worden verminderd door andere medicijnen, dus het is noodzakelijk om de arts te vertellen welke medicijnen u gebruikt of onlangs heeft gebruikt (inclusief vrij verkrijgbare medicijnen), zodat hij of zij u kan vertellen wat u moet doen.

Borstvoeding en zwangerschap

Cerelle wordt niet verondersteld te worden meegenomen tijdens de zwangerschap. Vermijd het te nemen en neem contact op met de dokter als je zwanger wordt als je Cerelle inneemt.

Cerelle heeft geen invloed op de ontwikkeling van de moedermelk, en er is geen onderzoek om te zeggen dat uw baby kan worden beïnvloed door het nemen van de moedermelk tijdens de borstvoeding.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cerelle kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing