exforge kopen

91.51

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat wordt gebruikt door Exforge

Exforge, ook wel hypertensie genoemd, wordt gebruikt om verhoogde bloeddruk te reguleren.

Ze hebben allebei bloeddruk. Deze druk stimuleert de bloedsomloop in het hele lichaam. Op verschillende momenten van de dag kan uw bloeddruk anders zijn, afhankelijk van hoe druk of nerveus u bent. Wanneer de bloeddruk hoger blijft dan hij wil, vooral wanneer u rustig en ontspannen bent, hebt u een hoge bloeddruk (hoge bloeddruk).

De werkdruk op uw hart en bloedvaten wordt door de hoge bloeddruk verhoogd. Het vernietigt de bloedvaten in uw hersenen, hart en nieren als het lang duurt. Dit kan leiden tot een beroerte, een hartaanval of een nierfalen. Het risico op hartziekten wordt verhoogd door een verhoogde bloeddruk. Het risico op deze aandoeningen wordt verminderd door de bloeddruk te verlagen.

Valsartan en amlodipine besylate zijn te vinden in Exforge. Deze medicijnen verlichten op twee verschillende manieren de bloeddruk.

Het effect van angiotensine II, een verbinding in het lichaam die de bloedvaten knijpt en de bloeddruk verhoogt, wordt geblokkeerd door Valsartan. De bloedvaten samentrekken en de bloeddruk daalt naarmate het effect van angiotensine II wordt geblokkeerd.

Amlodipine besylate blokkeert de doorgang van calcium door de hart- en bloedvatcellen. Hierdoor worden de bloedvaten ontspannen en wordt de bloed- en zuurstoftoevoer naar het hart verhoogd, waardoor de werkdruk afneemt.

Hoe haalt u Exforge op?

Volg alle aanbevelingen van uw arts en apotheker zorgvuldig op. Dergelijke instructies kunnen afwijken van de gegevens in deze bijsluiter. Vraag uw arts of apotheker om advies als u de aanwijzingen op de verpakking niet begrijpt.

Hoeveel moet u meenemen?

Uw arts zal u vertellen hoeveel tabletten u per dag moet innemen. Eén tablet per dag is de gebruikelijke dosering. Uw arts kan een hogere of lagere dosering voorschrijven, gebaseerd op uw reactie op de behandeling.

Wanneer het moet worden ingenomen

Elke dag op hetzelfde tijdstip je dosis Exforge innemen.

Het zorgt er ook voor dat u eraan denkt om het in te nemen, vooral als u het als onderdeel van uw dagelijkse routine inneemt (bijv. bij het ontbijt). Deze medicatie zal blijven werken tot de volgende injectie, gedurende een volledige 24 uur.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “exforge kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing