lisinopril kopen

63.71

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Lisinopril gebruikt?

Lisinopril tabletten worden gebruikt voor de behandeling van kritische hypertensie, dat is verhoogde bloeddruk in rust en verlaagt de bloeddruk tot een regelmatig niveau van rust, evenals voor renovatie van de vaathypertensie, een type van secundaire hypertensie veroorzaakt door vernauwing van de nierslagaders. Het risico op een beroerte, hartfalen en letsel aan terminale organen zoals nierkanker wordt verminderd door het verlagen van de verhoogde bloeddruk.

Lisinopril 20 wordt vaak gebruikt om congestief hartfalen te beheersen door het pompen van verzwakkende hartspieren effectiever te laten verlopen en het gevoel van kortademigheid tijdens het sporten te verminderen, evenals de kans op ziekteverloop en de noodzaak van ziekenhuisopname bij patiënten met congestief hartfalen van asymptomatische patiënten met een linkerventrikelaandoening te verminderen.

Lisinopril-tabletten kunnen helpen om hartfalen te voorkomen, samen met andere hartmedicijnen, als ze binnen 24 uur na een hartaanval worden ingenomen, en verbeteren de levensduur. Lisinopril tabletten moeten worden gebruikt als monotherapie alleen of met een diureticum om extra water te extraheren dat is opgehoopt in de weefsels van het lichaam en kan leiden tot zwelling (oedeem).

Wat zit er in Lisinopril?

Lisinopril tabletten bevatten het actieve ingrediënt lisinopril, een remmer van ACE (angiotensine conversie enzym) gebruikt voor de behandeling van hart-en vaatziekten en hypertensie. Calciumwaterstoffosfaat, magnesiumstearaat, maïszetmeel, mannitol en rood ijzeroxide zijn allemaal inbegrepen.

Welke bijwerkingen heeft Lisinopril?

Duizeligheid, vermoeidheid, vermoeidheid, dyspneu (ademhalingsmoeilijkheden), frequente droge hoest, veranderde smaak, misselijkheid, diarree, maagpijn, huiduitslag, hypotensie zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Lisinopril tabletten: (lage bloeddruk).

Wanneer is het niet aangewezen om Lisinopril te gebruiken?

Als u Lisinopril-capsules gebruikt, kunt u geen

  • Lisinopril of een andere ACE-remmer of een bestanddeel van Lisinopril-tabletten is allergisch voor
  • Je bent zwanger, je bent van plan om zwanger te worden, of je geeft borstvoeding…
  • U hebt genetisch en/of idiopathisch angio-oedeem (snelle, netelroosachtige ontsteking onder de huid) of angio-oedeem dat gepaard gaat met een voorafgaande ACE-remmende therapie.
  • Het krijgen van lever- of nierfalen
  • Neem kaliumvitamines of kaliumhoudende zoutvervangers.
  • Andere geneesmiddelen die interfereren met lisinopril zijn: andere antihypertensiva, kaliumsparende diuretica zoals spironolacton, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) zoals diclofenac of ibuprofen, stemmingstoestand lithium, sommige diabetesgeneesmiddelen zoals insuline en metformine.

Met welke drugs communiceert Lisinopril?

Veel medicijnen interfereren met Lisinopril tabletten en je kunt ze niet nemen als je Lisinopril inneemt, of alleen na het gesprek en de instructies van je arts:

  • Lisinopril-geïnduceerde geneesmiddelen: kaliumsparende diuretica zoals spironolacton kan leiden tot lage niveaus van calcium in het bloed, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) zoals diclofenac of ibuprofen, en antagonisten van de angiotensine receptor kan leiden tot nierproblemen.
  • Lisinopril-beïnvloedende medicijnen: andere antihypertensiva, zoals methyldopa, antagonisten van het binnendringen van calcium of bètablokkers, verbeteren de antihypertensieve werking en veroorzaken een verlaging van de bloeddruk als additief.
  • Lisinopril-geïnduceerde farmaceutische producten: lithium voor stemmingsstoornissen, anti-diabetica zoals insuline en orale hypoglycemische geneesmiddelen zoals metformine.

Hoe moet Lisinopril worden ingenomen?

U moet uw Lisinopril-tabletten één keer per dag innemen, met of zonder voedsel, maar op hetzelfde moment van de dag, met een glas water. De dosering die u neemt is afhankelijk van wat u wordt verzorgd en het advies van de arts, en kan worden verhoogd. Lisinopril 20 heeft de neiging om de ziekte te versterken, maar geneest niet, dus u kunt Lisinopril 20 blijven nemen zolang als voorgeschreven door uw arts. Het kan een paar weken duren voordat Lisinopril uw bloeddruk laat dalen, en ook al voelt u zich prima, u kunt beginnen met het innemen van Lisinopril, omdat er soms geen tekenen van hoge bloeddruk zijn.

Hoe lang is Lisinopril bedoeld om te nemen?

Lisinopril is bedoeld om uw conditie te verbeteren, maar het geneest niet, maar zolang uw arts adviseert, kunt u doorgaan met het innemen van Lisinopril. Het kan een paar weken duren voordat Lisinopril uw bloeddruk laat dalen, en ook al voelt u zich prima, u kunt beginnen met het innemen van Lisinopril, omdat er soms geen tekenen van hoge bloeddruk zijn.

Het missen van een Lisinopril dosis

Wanneer u een dosis Lisinopril mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij u de volgende dosis nodig heeft, dus vermijd de ontbrekende dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan het worden verwerkt in Lisinopril?

Op een donkere, droge plaats waar de temperatuur onder 25 ° C wordt gehouden en uit de buurt van direct zonlicht, kunt u uw Lisinopril tabletten bewaren.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “lisinopril kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing