malarone kopen

105.89

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift voor Malarone

Om welke reden wordt Malarone gebruikt?

Malarone 250/100 tabletten worden gebruikt om malaria te genezen, een infectie veroorzaakt door Plasmodium falciparum, het meest voorkomende en schadelijke type Plasmodium, het protozoaire (eencellige) parasietorganisme. Wanneer de eerste fase van de levenscyclus, de sporozoĆÆet genaamd, in het bloed wordt gebracht als de mug zich voedt, wordt de parasiet gedragen door muggen en verspreid door een beet van een geĆÆnfecteerde vrouwelijke mug.

Vervolgens migreert hij naar de lever, waar hij zich differentieert, vermenigvuldigt en opstijgt. De volgende stap in de levenscyclus van plasmodium, de merozoiet, komt vrij in het bloed, waardoor de rode bloedcellen worden geĆÆnfecteerd en de trophozoiet wordt die het mogelijk maakt de rode bloedcellen te doden. Om een nieuwe cyclus op gang te brengen, worden bepaalde merozoieten gametocyten en worden ze geconsumeerd door een mug die zich voedt met bloed.

Malaria verschijnselen

Malaria verschijnselen, zoals koorts, rillingen, vermoeidheid, braken, spierpijn en gewrichtspijn, komen meestal 10 tot 15 dagen na de beet van de mug voor. Malaria zal echter gemakkelijk levensbedreigend worden als het onbehandeld blijft, wat bloedarmoede en hersenletsel veroorzaakt en de bloedtoevoer naar essentiƫle organen vernietigt. Malarone 250/100 tabletten verstoren de levenscyclus van plasmodium om verdere schade aan de rode bloedcellen te voorkomen, en zijn vooral effectief in omgevingen waar Plasmodium immuun is voor andere anti-malariamedicijnen zoals chloroquine en kinine uit chinoline.

Hoe werkt Malarone?

Malarone 250/100 tabletten bevatten een mengsel van twee antimalariamedicijnen die worden gebruikt om malaria te genezen door te dienen als een combinatie van schizo-controle om het onrijpe plasmodiumparasiet schizontum infectieuze stadium te onderdrukken; ook het stadium van de plasmodiumparasiet die het mogelijk maakt om rode bloedcellen te doden, wat resulteert in tekenen van malaria. De plasmodiumparasiet verteert het zuurstofdragende hemoglobine-eiwit dat de giftige hemocytenverbinding vormt die tijdens de afbraak van de rode bloedcellen wordt omgezet in het onoplosbare, niet-toxische plasmodium-kristallijne hemozijn.

Malarone 250/100 tabletten werken door het blokkeren van de synthese van parasitaire nucleĆÆnezuren, waardoor de voortplanting van de parasiet wordt voorkomen en de verspreiding van de infectie en de overdracht van malaria wordt voorkomen. De biosynthese van pyrimidines, de nucleosidebasissen die de DNA- en RNA-structuur vormen en die essentieel zijn voor de nucleĆÆnezuurreplicatie, wordt geblokkeerd door Atovaquone en proguanilhydrochloride in Malarone-tabletten.

In Malarone-capsules functioneert atovaquone als een selectieve regulator van het transport van mitochondriale elektronen in plasmodiumparasietcellen. In Malarone-capsules wordt proguanilhydrochloride gemetaboliseerd tot cycloguanil en deze metaboliet remt het dihydrofolaatreductase-enzym dat actief is bij de synthese van deoxytimidylaten, een essentiĆ«le fase in de synthese van nucleĆÆnezuren. Proguanil heeft ook een synergetisch effect op de activiteit van atovaquon, waardoor het gunstiger is om de twee medicijnen te combineren dan om het even welk medicijn alleen.

Wat is er te vinden in Malarone?

De werkzame bestanddelen in de Malarone-tabletten zijn Atovaquone (250 mg) en proguanilhydrochloride (100 mg), beide antimalariamedicijnen die worden gebruikt om de infectie met Plasmodium falciparum te genezen en te voorkomen. Ze bevatten ook poloxamer 188, microkristallijne cellulose, laag hydroxypropylcellulosevervanger, povidon K30, natriumzetmeelglycolaat, magnesiumstearaat, hypromellose, rood ijzeroxide E172, macrogol 400, macrogol 8000, titaniumdioxide.

Behandeling met Malarone voor malaria

Malarone 250/100 tabletten bevatten twee antimalariamedicijnen, atovaquone en proguanilhydrochloride, die samen worden gebruikt om malaria, een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het Plasmodium falciparum protozoaire (eencellige) parasietorganisme en die wordt overgedragen door de mug, onder controle te houden en te voorkomen. Wanneer de mug wordt gevoed, wordt het infectiestadium van de jonge plasmodiumparasiet, de sporozoiet, via een muggenbeet in de bloedsomloop overgebracht.

Hij migreert naar de lever waar hij zich differentieert, vermenigvuldigt en opstijgt. De volgende stap in de levenscyclus van plasmodium, de merozoiet, komt vrij in het bloed, waardoor de rode bloedcellen worden geĆÆnfecteerd en de trophozoiet wordt die het mogelijk maakt de rode bloedcellen te doden. Om een nieuwe cyclus op gang te brengen, worden bepaalde merozoieten gametocyten en worden ze geconsumeerd door een mug die zich voedt met bloed.

Welke neveneffecten zijn er voor Malarone?

Maagdarmklachten (misselijkheid, braken, diarree en maagpijn), vermoeidheid, duizeligheid door slapeloosheid, uitslag en hoest behoren tot de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van Malarone 250/100 pillen.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan Malarone?

Als u Malarone 250/100 pillen gebruikt, kunt u niet

  • U bent allergisch voor atovaquone en proguanil of voor een Malarone-tablet-ingrediĆ«nt.
  • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
  • Heeft een ernstige nierziekte
  • Extreme malaria, zoals cerebrale malaria of longoedeem, of een terugval van malaria
  • Braken of diarree krijgen
  • Er worden medicijnen genomen die zich binden met Malarone, waaronder antibiotica zoals rifampine, rifabutine en tetracycline, bloedverdunners zoals warfarine, misselijkheidsmetoclopramide, hiv-besmetting indinavir,

Wat zijn de medicijnen die Malarone storen?

Verschillende medicijnen interfereren met Malarone 250/100 tabletten en mogen niet worden ingenomen voor of na het gesprek en de instructies van de arts wanneer u Malarone inneemt:

Geneesmiddelen die Malarone veroorzaken zijn onder andere rifampine, rifabutine en tetracycline, en misselijkheidsmetoclopramide.
Drugs beĆÆnvloed door Malarone: antistollingsmiddelen zoals warfarine, indinavir voor infectie met HIV.

Hoe moet Malarone worden ingenomen?

U moet uw Malarone 250/100 pillen met een glas water en voedsel of met een melkdrankje, Ć©Ć©n keer per dag, op hetzelfde tijdstip, innemen. De dosering die u inneemt is afhankelijk van het gewicht van uw lichaam en moet de voorgeschreven dosis van de arts zijn. U kunt de dosis herhalen als u binnen een uur na inname van een Malaronepil overgeeft. U kunt uw Malarone tabletten 1-2 dagen voor het betreden van het malaria-endemische gebied voor malaria profylaxe (preventie) innemen en ze dagelijks blijven innemen tot 7 dagen na het verlaten van de stad. U moet de Malarone-pillen Ć©Ć©n keer per dag gedurende drie opeenvolgende dagen innemen als een enkele dosis voor de behandeling van malaria.

Hoe lang is Malarone bedoeld om u in te nemen?

Voor malaria profylaxe, 1 tot 2 dagen voor het betreden van de malaria endemische zone, dient u uw Malarone 250/100 tabletten in te nemen, en dit dagelijks tot 7 dagen na het verlaten van het veld. U dient de Malarone tabletten Ć©Ć©n keer per dag gedurende drie opeenvolgende dagen in te nemen als een enkele dosis voor de behandeling van malaria.

Vergeten dosering van Malarone

Wanneer u een dosis Malarone 250/100 pillen mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, en stel de ontbrekende dosis uit als het geen tijd is voor de volgende dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik Malarone laten bewaren?

Op een koude, droge plek kunt u uw Malarone 250/100 tabletten onder 30Ā°C bewaren.

Malarone Commando (geen voorschrift)

Uit bovenstaande tabel kunt u Malarone bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een recept van Alternative Travel en Sun Goods. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Malarone;
Zie Travel & Sun producten voor meer medicijnen / producten;
Meer informatie over de producten van Travel & Sun.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “malarone kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing