proctosedyl kopen

72.43

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is het dat Proctosedyl gebruikt?

Proctosedyl zalf is een actueel middel dat over het algemeen wordt aangeduid als palen (zowel uitwendig als inwendig) voor aambeien, maar ook voor andere slopende rectale problemen, zoals rectale scheuren (scheuren), anale krabben (jeuk), en perianaal eczeem. Proctosedylzalf voorkomt aambeien en andere rectale infecties veroorzaakt door ongemak, zwelling en spierspasmen.

Hoe werkt het bij Proctosedyl?

Proctosedyl zalf bestaat uit een mengsel van twee farmaceutische ingrediĆ«nten die samen worden gebruikt als actuele aambeientherapie. ZincocaĆÆne is een plaatselijk verdovingsmiddel met pijnstillende (pijnstillende) werking en ontspant ook de spasme van de anale sluitspier. Hydrocortisone is een corticosteroĆÆde met een lage werkzaamheid die de pijn en jeuk vermindert en de ontlading vermindert. Deze twee medicijnen werken samen om het ongemak te verlichten, de zwelling te verminderen en de jeuk en andere verwondingen aan het rectum te verlichten.

Wat zit er in Proctosedyl?

Een mengsel van twee actieve ingrediĆ«nten, 0,5 procent zinkocaĆÆnehydrochloride en 0,5 procent hydrocortison, bevat proctosedylzalf, die samenwerken om de effecten van aambeien te reactiveren. Er wordt gebruik gemaakt van vloeibare paraffine, witte zachte paraffine en wolvet.

Beheer van aambeien met Proctosedyl

Proctosedylzalf bestaat uit een mengsel van twee farmaceutische ingrediĆ«nten die worden gebruikt als actuele aambeientherapie. ZincocaĆÆne is een plaatselijk verdovingsmiddel met pijnstillende (pijnstillende) werking en ontspant ook de spasme van de anale sluitspier. Hydrocortison is een corticosteroĆÆde met een lage potentie die de afscheiding van ontstekingen en jeuk remt. Deze twee medicijnen samen verlichten de pijn, de zwelling en de spasmen veroorzaakt door aambeien in de Proctosedyl zalf.

Wat zijn de bijwerkingen van Proctosedyl?

De meest gemelde bijwerkingen zijn: verbranding en uitslag door het gebruik van Proctosedyl zalf. Bij langdurig gebruik op een beschadigde huid kan Proctosedyl-zalf hydrocortisone bijnieronderdrukking veroorzaken en de hoeveelheid corticosteroĆÆde hormoon die door de bijnier vrijkomt, zoals cortisol, verminderen.

Wanneer wordt het niet aangeraden om Proctosedyl te gebruiken?

Als u Proctosedyl gebruikt, kunt u het niet hebben als u

  • Allergisch voor zinkocaĆÆne of hydrocortison of een van de ingrediĆ«nten in de zalf van ProctosedylĀ®.
  • Tuberculose in de anale regio of schimmelinfectie

Hoe moet Proctosedyl worden gebruikt?

3 keer per dag en tijdens een stoelgang kunt u de Proctosedyl-zalf toevoegen aan het besmette gebied. Maak het geĆÆnfecteerde gebied schoon en breng het mondstuk volledig in het rectum en knijp het buisje dicht als u Proctosedyl-zalf wilt toevoegen. In eerste instantie, of zoals voorgesteld door uw arts, kunt u uw Proctosedylzalf 7 dagen blijven gebruiken. U moet het aantal regelmatige toepassingen beperken tot 2 of 3 per dag als u het langdurig wilt gebruiken, maar u mag het niet langer dan 3 weken gebruiken, tenzij uw arts u hiervan op de hoogte heeft gesteld.

Hoe lang is het gepast om Proctosedyl te gebruiken?

In eerste instantie, of zoals voorgesteld door uw arts, kunt u uw Proctosedyl-zalf 7 dagen blijven gebruiken. U moet de hoeveelheid dagelijkse toepassingen beperken tot 2 of 3 per dag als u een langdurig gebruik nodig heeft, maar u moet het niet langer dan 3 weken gebruiken totdat uw arts u aanbeveelt.

Gemiste Proctosedylzalf

Wanneer u een dosis Proctosedylzalf overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis wordt verwacht en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan het worden verwerkt in Proctosedyl?

Uw proctosedylzalf moet onder 30Ā° C gehouden worden en afgeschermd worden van licht.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “proctosedyl kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing