aldara kopen

159.39

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Winkelen zonder voorschrift Aldara

En wat is Aldara?

Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van sommige huidgroeivormen. Er zijn pre-kankerachtige gezwellen (actinische keratosen), een bepaalde vorm van huidkanker aan de buitenkant van de geslachtsdelen/anus (oppervlakkig basaalcelcarcinoom) en wratten. Complicaties die hieruit voortvloeien, kunnen bij de behandeling van deze aandoeningen worden geëlimineerd. Imiquimod behoort tot een categorie van medicijnen die modificatoren van de immuunrespons worden genoemd. Het is bekend dat het werkt om deze onregelmatige huidgroei tegen te gaan door te helpen het immuunsysteem te activeren. Dit medicijn is niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen onder de 12 jaar, tenzij een arts u uitdrukkelijk heeft geïnstrueerd.

Samenstelling Aldara

Elke verpakking bevat 12,5 mg imiquimod in 250 mg room (5 procent) en 5 mg imiquimod in 100 mg room.

Hoe wordt Aldara gebruikt?

Lees voordat u begint met het innemen van pramipexol en elke keer dat u uw medicatie vernieuwt de bijsluiter van uw apotheker, voordat u begint met het innemen van pramipexol. Vraag het aan de arts of apotheker als u vragen heeft.

Gebruik gewoon op uw huid voor dit geneesmiddel. Breng dit geneesmiddel volgens de instructies van uw arts aan op de besmette gebieden, meestal vlak voor het slapengaan ’s nachts. Gebruik een andere verpakking voor elke dosering als u pakketten voor eenmalig gebruik gebruikt. Als u de pomp gebruikt, moet u de pomp voor het eerste gebruik volgens de instructies voorpompen.

Reinig de handen en het te behandelen gebied voor gebruik met zachte zeep en water. Droog het veld goed af. Voeg volgens de instructies een dun laagje medicatie toe aan de geïnfecteerde zone(s) en wrijf het in. Was na elke inzending uw handen met water en zeep. Gebruik geen verbanden of beschermhoezen om het behandelde gebied te bedekken. Als het genitale gebied echter wordt behandeld, kunt u het gebied bedekken met katoenen gaas of katoenen ondergoed dragen. Laat de crème ’s nachts liggen, meestal rond 8 uur voor een behandeling met actinische keratose of carcinoom van de basale cellen, of 6 tot 10 uur voor een behandeling met wratten. Douchen of in bad gaan is op dit moment niet toegestaan. Was de behandelde zone ’s morgens met water en zeep om de crème te extraheren. De crème van imiquimod niet langer laten staan dan voorgeschreven.

Aldara’s bijwerkingen

Medicijnen en hun bijwerkingen kunnen op meerdere manieren invloed hebben op patiënten. Een van de bijwerkingen die in verband kunnen worden gebracht met Aldara crème worden hieronder beschreven. Het feit dat hier een bijwerking wordt genoemd, betekent niet dat alle mensen die deze inhalator gebruiken met die of alle andere bijwerkingen te maken zouden krijgen.

 • Jeuk op de plaats van gebruik, ongemak, pijn of een branderig gevoel.
 • Roodheid en zwelling van de huid op de plaats van toepassing.
 • Op de plaats van toepassing, erosie, peeling of zwelling van de huid.
 • Korstvorming op de plaats van toepassing van de huid.
 • Tintelend gevoel op de plaats van de inzending.
 • Zweren op het web van de inzending.
 • Haaruitval rond de plaats van toepassing.
 • Toename of afname van de huidpigmentatie op de plaats van toepassing: dit kan blijvend zijn.
 • Hoofdpijn.
 • Symptomen vergelijkbaar met de griep
 • Druk in de spier of het gewricht.
 • Met ziekteverwekkers.
 • Adenopathie. Adenopathie
 • Knevelend. Misselijk.
 • Moeilijkheid of ongemak tijdens het plassen bij vrouwen die genitale wrattenverzorging ondergaan. Als u deze impact voelt, vertel het dan aan uw dokter.

Aldara’s dosis

Aldara wordt gebruikt bij de behandeling van meerdere huidaandoeningen. Uw arts zal u adviseren wanneer Aldara crème kan worden gebruikt, hoeveel en hoe lang het moet worden gebruikt voor uw ziekte. Het is noodzakelijk om Aldara vlak voor het slapengaan toe te voegen en het 6-10 uur op uw huid te houden. Om het behandelingsgebied te bedekken, moet u voldoende crème toevoegen. Als uw ziekte na de operatie opnieuw optreedt, spreek dan met uw arts.

Interacties van medicijnen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u een ander geneesmiddel op dezelfde huidregio als Aldara-crème toepast.

Imiquimod wordt slechts in uiterst kleine hoeveelheden via de ogen in de bloedbaan opgenomen, zodat het onwaarschijnlijk is dat het geneesmiddel via de mond of via een injectie wordt toegediend.

Aangezien imiquimod het immuunsysteem activeert, stelt het bedrijf echter dat Aldara met voorzichtigheid kan worden gebruikt bij patiënten die medicijnen gebruiken die het immuunsysteem remmen (immunosuppressiva), bijvoorbeeld na een orgaantransplantatie of voor de behandeling van een auto-immuunziekte, omdat deze medicijnen mogelijk minder efficiënt zijn.

Belangrijkste feiten over crème van Aldara

Aldaracrème is alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar.

Voeg voor het slapen gaan de crème toe aan het besmette gebied en was het ’s morgens af. De crème moet 6 tot 10 uur lang worden gebruikt voor genitale wratten en 8 uur lang voor basaalcelcarcinoom of actinische keratose.

Voor genitale wratten of actinekeratose drie dagen per week Aldaracrème toevoegen en voor basaalcelcarcinoom vijf keer per week. Neem de volgende aanwijzingen in acht.

Houd er rekening mee dat Aldaracrème condooms en membranen kan aantasten als u genitale wratten behandelt, waardoor ze minder effectief zijn bij het voorkomen van zwangerschap en soa’s. Bij de behandeling van genitale wratten is het beter om te stoppen met seks.

Wanneer u basaalcelcarcinoom of actinekeratose behandelt, gebruik dan stof en een breedgerande hoed om de behandelde huid te beschermen tegen de zon als u buiten bent. Gebruik geen zonnebanken of kaarsen in de zon.

Het behandelde gebied zal waarschijnlijk duidelijk anders lijken dan de gebruikelijke gezonde huid als deze eenmaal is genezen tijdens het gebruik van Aldara-crème.

Bij het aanbrengen van de crème zijn krassen, roodheid, irritatie, een branderig gevoel of ongemak de meest voorkomende bijwerkingen.

Aldara bestellen (over de toonbank)

U kunt Aldara uit bovenstaande tabel bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop Aldara zonder recept;
Zie meer geneesmiddelen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over soa’s.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Nu kopen’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “aldara kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing