wartec kopen

82.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop Wartec zonder voorschrift

En wat is Wartec?

Wartec is een aanbevolen actueel middel voor genitale wratten veroorzaakt door het humaan papillomavirus (voornamelijk kleine builen) (HPV). Het wordt toegevoegd aan het getroffen gebied als een topische crème of oplossing (op of rond de penis of rond de vagina). Het actieve ingrediënt is een krachtig antiviraal plantenextract genaamd podofyllotoxine, dat HPV aanvalt en uitroeit, waardoor de wrattencellen afsterven en binnen enkele weken kunnen worden vervangen door nieuw gezond weefsel.

Hoe kan ik Wartec gebruiken?

Wartec is een medicijn met een recept. Neem de instructies van de arts en lees de bijsluiter bij de doos met medicijnen.

Was het besmette gebied met water en zeep voordat u de crème of oplossing toevoegt en droog het vervolgens goed af. Leg een product op uw vinger en maskeer het medicijn met elke wrat. Was uw handen na gebruik goed, totdat ze allemaal schoon zijn.

Vanwege de mogelijkheid om de ziekte op te lopen en te verspreiden, of u nu symptomen heeft of behandeld wordt voor genitale wratten, kunt u geen fysieke geslachtsgemeenschap hebben met anderen.

Wartec-dosis

Wartec bevat, en is beschikbaar als een crème of oplossing, het actieve ingrediënt podofyllotoxine.

De normale dosering is om Wartec tweemaal daags in te nemen, gedurende 3 dagen ’s morgens en ’s avonds. Daarna, gedurende 4 dagen, de medicatie niet toepassen, de kuur afmaken. Als u na de eerste kuur wratten krijgt, herhaalt u de operatie opnieuw. Maar, zonder eerst contact op te nemen met de dokter, bereikt u niet de grens van 4 kuren.

Voeg het gewoon toe zodra u weet dat u uw Wartec-procedure niet afmaakt. Als de volgende geplande dosering echter te dichtbij komt, negeer dan gewoon de overgeslagen dosering en begin met de volgende. Om de ontbrekende in te halen, mag u de dosering niet verdubbelen.

U moet het gebied wassen met water en zeep als u meer Wartec gebruikt dan u zou moeten, of als u het op de verkeerde plaats gebruikt. Neem zo snel mogelijk contact op met de dokter of de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp als iemand een deel van de crème inneemt.

Hoe functioneert Wartec?

Dit medicijn werkt door de wrattencellen niet te splitsen en zich niet te verspreiden wanneer het direct wordt toegevoegd aan genitale wratten, omdat het een medicijn bevat dat podofyllotoxine wordt genoemd.

Wat zijn de voordelen van Warteekse inname?

Genitale wratten, die deel uitmaken van een groep van seksueel overdraagbare aandoeningen, worden veroorzaakt door een complexe HPV-stam. Ze kunnen leiden tot irritatie, angst en krassen en kunnen worden verspreid naar andere personen als ze onbehandeld worden achtergelaten.

Het gebruik van Wartec om genitale wratten te verwijderen brengt het dagelijkse leven en het seksuele leven weer gezond en normaal.

Zijdelingse implicaties en voorzorgsmaatregelen

U moet nog steeds eerst contact opnemen met de arts voordat u Wartec inneemt. Als een van de volgende zaken op u van toepassing is, kunt u Wartec niet innemen:

 • U bent allergisch voor podofyllotoxine of een van de andere elementen van deze farmaceutische stof (overgevoelig).
 • In gebieden met een gebroken, verzwakte of bloedende huid zijn de wratten
 • Een ander geneesmiddel dat podofyllotoxine bevat, is nog steeds in gebruik.

Een aantal andere overwegingen kunnen ook van invloed zijn op uw Wartec-recept, dus u kunt uw arts vertellen of een van de volgende zaken van toepassing is:

Uw wratten beslaan een gebied dat groter is dan 4 centimeter, omdat een arts dit medicijn mogelijk moet toepassen.

Aldara kan, zoals veel medicijnen met werkzame bestanddelen, andere medicijnen beïnvloeden of erdoor beïnvloed worden. U kunt de arts informeren over de medicijnen die u daadwerkelijk gebruikt (op recept of vrij verkrijgbaar). Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, wordt het niet aanbevolen om dit geneesmiddel te gebruiken.

Wartec mag niet worden gebruikt aan de binnenkant van de penis, de vagina of het rectum voor wratten; het is slechts een extra therapeutische stof. Vaak is het de bedoeling om de crème niet over de wratten aan te brengen op een goede huid en deze niet te bedekken na het aanbrengen met een pleister of verband.

U dient nog steeds te letten op veilige seks met anticonceptiemiddelen, of u nu genitale wratten heeft gehad of dat u nu wordt behandeld. Als u genitale wratten of blaren heeft, dus voordat ze genezen zijn, kunt u de geslachtsgemeenschap volledig stoppen.

De meest opvallende bijwerkingen van Wartec-gebruik zijn

 • Het uitslijten van de bovenste huidlagen
 • In plaats van toepassing, frustratie
 • Roodheid
 • De jeuk
 • Gevoel van brand

Informeer de arts onmiddellijk als u een of meer van deze bijwerkingen opmerkt en deze blijven of versterken. Als u ernstige bijwerkingen opmerkt, moet u nog steeds onmiddellijk de dokter bellen.

Hoe kan ik Wartec online bestellen?

U kunt Wartec eenvoudig online bestellen bij een arts. Voordat uw recept bij u wordt afgeleverd, moet u eerst een online afspraak maken met een arts. Het online consult zorgt ervoor dat Wartec voor uw medische aandoening de juiste behandeling is.

Wartec (over de toonbank)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Wartec. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

 • Koop dan zonder recept Wartec;
 • Zie meer medicijnen/producten voor SOA’s;
 • Lees meer details over SOA’s.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “wartec kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing