famvir kopen

161.45

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Famvir gebruikt?

Famvir-tabletten worden gebruikt voor de behandeling van door het herpesvirus veroorzaakte letsels van de huid en de slijmvliezen. Deze ziekten omvatten initiële en chronische genitale herpes veroorzaakt door het herpes simplex virus (HSV) bij immunocompetente volwassenen, evenals terugkerende genitale herpes episodes bij immunocompetente volwassenen (als gevolg van HIV-infectie) en om herhaling te voorkomen bij zowel immunocompetente als immunocompetente volwassenen.

Genitale herpes wordt meestal verspreid door seksueel contact met tekens die blaren en zweren bevatten die over de genitaliën steken of krassen en meestal worden veroorzaakt door HSV-1, maar kan worden veroorzaakt door HSV-1 of HSV-2. Famvir tabletten worden ook gebruikt om herpes zoster te genezen, veroorzaakt door het varicella zoster virus (VZV), een herpes-achtig virus dat ook waterpokken veroorzaakt, inclusief oftalmologische zoster in het gebied rond het oog of in het oog zelf (ook wel HSV-3 genoemd). Herpes zoster veroorzaakt een uitslag op elk deel van het lichaam, inclusief de huid, met pijnlijke blaren.

Hoe functioneert Famvir?

Famvir-tabletten bevatten famciclovir, een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van gordelroos en herpes genitalis. Famciclovir tabletten Famvir is profylactisch voor penciclovir en wordt snel omgezet in penciclovir, dat zeer selectief is tegen de biologisch actieve DNA-virussen HSV-I, HSV-II en VZV. Penciclovir is een nucleoside-analoog die het virale DNA-polymerase-enzym in met virussen geïnfecteerde cellen remt. Een viraal enzym genaamd thymidinekinase (TK) transformeert penciclovir in een vorm die door celkinasen wordt omgezet in penciclovirtrifosfaat (enzymen die fosfaatgroepen overdragen).

Wat bevat Famvir?

Famvir tabletten bevatten het actieve ingrediënt famciclovir, een penciclovir profylactisch middel, een antiviraal middel dat wordt gebruikt voor de behandeling van herpes en gordelroos in de genitaliën.

Welke bijwerkingen heeft Famvir?

Hoofdpijn, misselijkheid, braken, diarree, maagpijn, duizeligheid, uitslag en jeuk zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Famvir-pillen.

Wanneer is het niet gepast om Famvir te gebruiken?

Als u Famvir-pillen gebruikt, kunt u ze niet gebruiken.

  • Famciclovir of een van de ingrediënten in Famvir zijn allergisch voor
  • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
  • Het krijgen van lever-of nierfalen
  • U neemt medicijnen die gekoppeld zijn aan Famvir probenecid voor jicht, waterretentiediuretica, raloxifeen voor osteoporose.

Hoe moet Famvir worden ingenomen?

Afhankelijk van de verzorging en het advies van de arts kunt u uw Famvir-pillen, in zijn geheel, met een glas water, met of zonder voedsel, twee of drie keer per dag gedurende 5-7 dagen innemen. U moet zo vroeg mogelijk na de eerste tekenen van de symptomen worden verzorgd en doorgaan met het innemen van de Famvir-pillen, zolang uw arts u dat heeft voorgeschreven.

Hoe lang gaat Famvir u innemen?

U moet zo snel mogelijk na de eerste tekenen van de symptomen worden verzorgd en de Famvir-pillen innemen zolang uw arts u deze heeft voorgeschreven.

Verlaten dosering van Famvir

Wanneer u een dosis Famvir-pillen verliest, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij u de volgende dosis verschuldigd bent en u de ontbrekende dosis overslaat. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe bewaren ze Famvir?

Op een koude, droge plek moet Famvir onder 25°C bewaard worden.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “famvir kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing