augmentine kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Augmentine gebruikt?

Augmentinetabletten zijn een combinatie van antibiotica die worden gebruikt voor de kortetermijnbehandeling van een breed scala aan gewone en algemene bacteriële infecties die worden veroorzaakt door een aantal gevoelige bacteriën, waaronder sinusitis, longontsteking, oorontsteking, bronchitis, urineweginfecties, huidinfecties, buikvliesontsteking, septikemie en postoperatieve infecties. Augmentinepillen, na een grote operatie, worden ook gebruikt als profylaxe om een infectie te voorkomen.

Hoe werkt Augmentine?

Augmentinetabletten bevatten twee antibiotica in een mengsel. Amoxicilline is een penicilline-achtig antibioticum dat behoort tot de groep van bèta-lactam antibiotica die de ontwikkeling van de bacteriële celwand remmen en bacteriën vernietigen. Het enzym dat geproduceerd wordt door een bacterie genaamd beta-lactamase, die deze bacteriën immuun maakt voor amoxicilline, kan amoxicilline echter inactiveren. Clavulaanzuur is een structureel penicilline-gerelateerd antibioticum dat in staat is om een grote verscheidenheid aan bèta-lactamase enzymen te inactiveren die typisch zijn voor bacteriën die resistent zijn tegen amoxicilline.

Deze dubbele werking van Augmentine tabletten omvat een breed-spectrum antibioticum en een remmer van bèta-lactamase, die de verscheidenheid aan vatbare bacteriën uitbreidt en de ontwikkeling van medicijnresistentie helpt voorkomen, Augmentine tabletten toestaat om besmetting te bestrijden en een breed scala aan symptomen te behandelen die worden veroorzaakt door bacteriële infecties. De Augmentinetabletten werken niet tegen virussen die zich ontwikkelen en zich voortplanten met behulp van een ander mechanisme.

Wat is het dat Augmentine bevat?

Augmentinetabletten bevatten een mengsel van de werkzame bestanddelen amoxicilline 500 mg en clavulaanzuur 125 mg, antibiotica die worden gebruikt bij de behandeling van een groot aantal veel voorkomende toepassingen en bacteriële infecties in ziekenhuizen. Ze bevatten ook magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol 4000, macrogol 6000, dimethicone, opadry, water, natriumzetmeelglycolaat, colloïdaal siliciumdioxide, microkristallijne cellulose, titaniumdioxide.

Wat voor soort bijwerkingen heeft Augmentine?

Diarree, misselijkheid, braken, indigestie, orale en vaginale spruw, hoofdpijn, matige huiduitslag, behoren tot de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Augmentine pillen.

Wanneer moet je geen Augmentine gebruiken?

Als u Augmentine gebruikt, kunt u het niet gebruiken als u

  • Ze zijn resistent tegen amoxicilline of een ander beta-lactam antibioticum, zoals cefalosporine, of tegen clavulaanzuur, of tegen een van de andere ingrediënten in de tabletten van Augmentin.
  • Sinds de eerste inname van Augmentine pillen, hadden ze geelzucht of leverproblemen.
  • Zonder eerst contact op te nemen met de arts, bent u zwanger of van plan zwanger te worden of borstvoeding te geven.
  • U heeft een virale mononucleose of u denkt dat u die heeft.
  • Heeft of heeft gehad hepatitis of een nier- of geelzuchtstoornis
  • Je neemt orale anticonceptiemiddelen en Augmentine verlaagt de hoeveelheid oestrogeen…
  • Het nemen van geneesmiddelen, waaronder probenecid en allopurinol (voor jicht), bloedverdunners, die interageren met Augmentine tabletten
Hoe moest Augmentin worden genomen?

Om de effecten op de maag te verminderen, kunt u de Augmentine tabletten met een glas water met voedsel innemen, idealiter vlak voor de maaltijd. De dosering die u neemt en hoe lang u het neemt, hangt af van wat u wordt verzorgd en het advies van uw arts, die 1-3 keer per dag 1-2 pillen kan innemen gedurende maximaal 14 dagen. Zelfs als u zich beter voelt, maak dan nog steeds de tabletbehandeling af, anders zal de infectie niet volledig verdwijnen of zullen de symptomen opnieuw optreden en loopt u het risico dat er resistentie tegen Augmentine ontstaat door de bacterie die de infectie veroorzaakt.

Hoe lang duurt het voor u Augmentine krijgt?

Afhankelijk van wat u wordt verzorgd, moet u de kuur van Augmentine tabletten voltooien zoals voorgeschreven door de arts, wat tot 14 dagen kan duren. Zelfs als u zich goed voelt, maak dan nog steeds uw tabletbehandeling af, anders zal de infectie niet helemaal verdwijnen of kunnen de symptomen terugkeren en loopt u het risico dat de infectieveroorzakende bacterie resistentie ontwikkelt tegen Augmentine.

Verlaten dosering van Augmentine

Wanneer u een dosis Augmentine pillen overslaat, neem ze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is toegediend en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe moet ik Augmentina opslaan?

U moet de Augmentine tabletten in hun blisterverpakking bewaren voordat u ze nodig heeft en ze buiten direct zonlicht bewaren in een donkere, droge positie onder 25°C.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “augmentine kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing