canesten kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Canesten online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de SOA medicijnen en het wordt door veel artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Zonder voorschrift, koop Canesten

Om welke reden wordt Canesten Gyno gebruikt?

In de vagina en vulvarzone is Canesten Gyno 2 procent Vaginale Créme een actuele behandeling voor candidiasis of lijster. Candidiasis is een schimmelinfectie met tekenen van genitale jeuk, vaginaal ongemak, witte geurloze afscheiding uit de vagina en pijn tijdens de geslachtsgemeenschap, veroorzaakt door de gist Candida albicans.

Het is gebruikelijk dat Candida in de vagina wordt aangetroffen, maar het kan zich te groot ontwikkelen en onder bepaalde omstandigheden candidiasis induceren, zoals bij het nemen van een breedspectrum antibioticum, bepaalde ziekten, zoals diabetes, en hormonale schommelingen, zoals tijdens de zwangerschap, tijdens de menstruatiecyclus of bij het nemen van een orale anticonceptiepil of HRT.

Bij diabetici kan vaginale candidiasis betekenen dat hun bloedsuikerspiegel niet goed geregeld is en de arts moet dit aanpakken. Een korte termijn, drie dagen therapie om de effecten van candidiasis te verlichten en de infectie op te ruimen is Canesten Gyno 2 procent vaginale crème.

Hoe werkt Canesten Gyno?

Clotrimazole, een breed-spectrum actueel antischimmelmiddel dat tot de azolgroep behoort en wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelhuidinfecties, waaronder candidiasis, zit in Canesten Gyno 2 procent Vaginale Créme. Door het afremmen van de synthese van ergosterol, een essentieel onderdeel van het schimmelcelmembraan dat niet aanwezig is in de dierlijke cellen, functioneert clotrimazool in Canesten Gyno 2 procent vaginale crème.

Dit verzwakt het membraan van de schimmelcel en zorgt ervoor dat de inhoud van de cel kan lekken en de schimmel kan vernietigen. Clotrimazol is een actueel schimmelwerend middel in Canesten Gyno 2% vaginale crème dat lokaal werkt, maar niet gemakkelijk wordt opgenomen in de bloedsomloop.

Wat zit er in Canesten Gyno?

Canesten Gyno 2 procent vaginale crème produceert 20 mg/ml (2 procent w/w) van het actieve ingrediënt clotrimazol in een crèmebasis die wordt gebruikt om vagina candidiasis (lijster) te behandelen. Glycerol monostearaat, keto-stearyl alcohol, benzyl alcohol (1% w/w), dinatrium edetaat, ketomacrogol, propyleenglycol, paraffine vloeistof, dimethicone, zachte witte paraffine en gedistilleerd water zijn ook inbegrepen.

Wat zijn de bijwerkingen van Canesten Gyno?

Lokale huidontsteking (jeuk, roodheid, blaarvorming, peeling, zwelling, jeuk) of huidreacties zoals dermatitis op de plaats van toepassing zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van Canesten Gyno 2 procent Vaginale Creme.

Wanneer moeten we Canesten Gyno niet gebruiken?

Als u Canesten Gyno 2 procent vaginale crème gebruikt, moet u niet

  • U bent bestand tegen clotrimazool of een van de Canesten Gyno-componenten.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder doktersadvies.
  • Als u een latex anticonceptiemiddel gebruikt, zoals een condoom of een pessarium, kan de werkzaamheid en bescherming van Canesten
  • Gyno Vaginal Cream afnemen, maar alleen tijdens de verzorging.
  • De menstruatie is
  • Tampons, douches, zaaddodende middelen of andere menstruatiemiddelen worden gelijktijdig gebruikt met het gebruik van Canesten Gyno Vaginal Cream.
  • U kunt naar de dokter gaan als u koorts of onderbuikpijn heeft, rugpijn, stinkende menstruatiepijn, misselijkheid, maag- en darmlekkage en/of gerelateerde schouderpijn.

Hoe kan ik Gyno Canesten gebruiken?

Met de gegeven applicator moet u de Canesten Gyno 2 procent vaginale crème toevoegen om de crème diep in de vagina te injecteren. Gedurende drie opeenvolgende dagen moet u uw Canesten Gyno 2 procent vaginale crème één keer per dag, ’s avonds, toevoegen. In vier dagen, moeten de symptomen veranderen en het virus moet opruimen in zeven dagen, of uw arts moet worden gecontroleerd. Tijdens de therapie met Canesten Gyno 2 procent Vaginale Créme moet u de geslachtsgemeenschap uitstellen om te voorkomen dat uw partner opnieuw wordt geïnfecteerd of geïnfecteerd.

Hoe lang gaat Canesten Gyno duren?

Gedurende drie opeenvolgende dagen kunt u uw Canesten Gyno 2 procent Vaginale Créme één keer per dag in de avond toevoegen.

Vergeten dosering van Canesten Gyno

Als u een dosis Canesten Gyno 2% vaginale crème mist, neem het dan in zodra u het weet, tenzij de volgende dosis verschuldigd is, dus vergeet de ontbrekende dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik Canesten Gyno laten bewaren?

Op een koude, droge plek kunt u uw Canesten Gyno 2 procent vaginale crème onder 25°C bewaren.

Canesten bestellen (geen voorschrift)

Dankzij de bovenstaande tabel moet u Canesten bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Canesten;
Zie meer geneesmiddelen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over SOA’s.

Ga naar de online doktersdienst, of druk hieronder op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “canesten kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing