atorvastatina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Atorvastatine gebruikt?

Atorvastatine wordt gebruikt om een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed en andere vetten (triglyceriden) te verlagen en het risico op hartziekten als gevolg van een hoog cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Atorvastatine verlaagt de totale hoeveelheid cholesterol en verlaagt de “slechte” (LDL) cholesterol die slagaders hard en geblokkeerd kan maken, en verhoogt ook de “goede” (HDL) cholesterolniveaus die helpen om geharde slagaders te deblokkeren. Naast een vetarm dieet wordt atorvastatine gebruikt voor de behandeling van patiënten met een risico op coronaire hartziekten (CHD) of patiënten met een verhoogd cholesterolgehalte (hypercholesterolemie), hetzij genetisch, hetzij gerelateerd aan de levensstijl (vetrijk dieet, overgewicht en gebrek aan beweging), die niet hebben gereageerd op een vetarm dieet en veranderingen in de levensstijl alleen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

 • Zie Atorvastatine 10 mg Apotheek 84 tabbladen van 86.322 tabbladen.
 • Zie Atorvastatine 20 mg Apotheek 84 verpakkingen van 96.722 verpakkingen van 96.72
 • Zie Atorvastatine 40 mg Apotheek 84 verpakkingen van 107,12 verpakkingen van 107,12 mg
 • Zie Atorvastatine 80 mg Apotheek 84 tabbladen van 117.522 tabbladen van 117.52 mg.

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe werkt Atorvastatine?

Atorvastatine omvat atorvastatine, dat behoort tot een groep van geneesmiddelen die het cholesterolgehalte verlagen, de zogenaamde statines. Door het afremmen van HMG-CoA reductase, een essentieel enzym dat betrokken is bij de cholesterolsynthese, vermindert atorvastatine de productie van cholesterol in de lever. Atorvastatine blokkeert alleen de in de lever geproduceerde cholesterol en heeft geen invloed op de cholesterol in voeding die afkomstig is van vetten, maar ook al neem je Atorvastatine, een vetarm dieet is essentieel. Er zijn geen tekenen van een hoog cholesterolgehalte in de meeste gevallen, maar het gebruik van atorvastatine om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen verlaagt het risico op hartziekten.

Waarom zijn er doses beschikbaar voor Atorvastatine?

Atorvastatine tabletten kunnen online worden besteld en gekocht in doses van 10 mg, 20 mg en 40 mg in pakjes van 30 tabletten.

Wat zit er in Atorvastatine?

Atorvastatine tabletten bevatten het actieve ingrediënt Atorvastatine 20 mg, dat behoort tot de groep van geneesmiddelen genaamd statines en is een cholesterolverlagend middel.

De effecten van Atorvastatine op alcohol en grapefruit

Door Atorvastatine in te nemen, verhoogt u de kans op leverproblemen als u aanzienlijke hoeveelheden alcohol gebruikt. Significante doses grapefruitsap (meer dan een liter per dag) zullen ook het risico op bijwerkingen verhogen door de hoeveelheid atorvastatine die in het bloed terechtkomt te verhogen.

Wat zijn de bijwerkingen van atorvastatine?

Over het algemeen worden atorvastatine tabletten goed geabsorbeerd, maar er zullen nog steeds bijwerkingen optreden. Constipatie, diarree, buikpijn, misselijkheid, hoofdpijn en duizeligheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen. Het is minder normaal om meer extreme bijwerkingen te hebben en kan bestaan uit

 • Niet veroorzaakt door beweging, lichaamsleed, tederheid of vermoeidheid
 • Handen of voeten tintelen
 • Slapeloosheid
 • A koorts
 • Onbesuisdheid van de ogen, krabben
 • De bijenkorven
 • Pijnlijke en pijnlijke gewrichten
 • Vergeling van de huid en/of de ogen ( geelzucht)
 • Anemie Anemie
Met wiens medicijnen associeert Atorvastatine?

Geneesmiddelen die het risico van bijwerkingen verhogen bij inname van Atorvastatine: macrolide antibiotica zoals claritromycine, erythromycine, een remmer van HIV-protease zoals ritonavir, itraconazol en ketoconazol voor de preventie van schimmelinfecties.
Geneesmiddelen die in wisselwerking staan met Atorvastatine: andere cholesterolverlagende geneesmiddelen zoals gemfibrozil, cyclosporine, geneesmiddelen die worden gebruikt om de immuunrespons te remmen, verapamil of diltiazem, geneesmiddelen die worden gebruikt voor het beheer van verhoogde bloeddruk, angina pectoris of andere aandoeningen van het hart, amiodaron, geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van trage hartslag, bloedverdunners zoals warfarine
Atorvastatine-aangedane geneesmiddelen: digoxine voor hartziekten, orale anticonceptiemiddelen

Wanneer is het niet gepast om Atorvastatine te gebruiken?

Als u Atorvastatin gebruikt, kunt u het niet gebruiken als u

Allergisch of overgevoelig voor Atorvastatine of een van de andere ingrediënten in de tabletten van Atorvastatine
Heeft actieve leverkanker

U neemt andere geneesmiddelen die in wisselwerking staan met Atorvastatine, waaronder macrolide antibiotica zoals claritromycine, erytromycine, itraconazol en ketoconazol ritonavir, voor de preventie van schimmelinfecties, cyclosporine, voor de onderdrukking van het immuunsysteem, hartglycosiden zoals digoxine, indigestie-antacida, antistollingsmiddelen zoals coumarine verapamil of diltiazem, geneesmiddelen voor de behandeling van h

Hoe moet Atorvastatin worden ingenomen?

Terwijl u Atorvastatin met of zonder voedsel kunt innemen, moet u Atorvastatin tabletten met een glas water één keer per dag innemen, meestal ’s avonds na het eten. Wanneer uw lichaam in rust is en uw lever het meeste cholesterol vrijgeeft, is atorvastatine ’s nachts het krachtigst. De dosering die u neemt en, zoals geadviseerd door uw arts, hoe lang moet het zijn.

Hoe lang moet u atorvastatine gebruiken?

Atorvastatine tabletten helpen voorkomen dat uw cholesterolgehalte te hoog wordt en uw cholesterolgehalte kan weer toenemen als u Atorvastatine niet inneemt. Daarom moet u, indien voorgeschreven door uw arts, Atorvastatine voor de rest van uw leven innemen.

Gemiste Atorvastatinedosering

Wanneer u een dosis Atorvastatinepillen mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is gepast en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan het worden bewaard met Atorvastatine?

Bewaar de Atorvastatine tabletten in de gegeven blisters, haal ze niet weg of ze worden niet bewaard. Op een koele, droge plaats waar de temperatuur onder 30°C blijft, Atorvastatine bewaren.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “atorvastatina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing