avamys kopen

69.71

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Waarvoor gebruiken ze Avamys?

Voor de verzorging van volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar met seizoensgebonden allergische rhinitis en blijvende allergische rhinitis.

Hoe moet dit middel worden gebruikt?

De minimale dosering voor volwassenen en tieners van 12 jaar en ouder is 2 sprays per neusgat één keer per dag, idealiter op hetzelfde moment van de dag.

De voorgestelde startdosering voor kinderen van 2 tot 12 jaar is 1 spray per dag in elk neusgat. Totdat de symptomen worden aangepakt, kan de arts aanbevelen de dosering te verhogen tot 2 sprays per neusgat 1 keer per dag. Zodra de symptomen onder controle zijn, kan de arts aanbevelen om de dosering te verlagen tot 1 spray per dag voor elk neusgat.

De dosering van medicijnen die een persoon nodig heeft, zoals lichaamsgewicht, andere medische problemen en andere medicijnen, kunnen door vele factoren worden beïnvloed. Als een andere dosering dan de hierboven genoemde is voorgeschreven door uw arts, wijzig dan niet de manier waarop u uw medicijn inneemt zonder uw arts te raadplegen.

Als u dit geneesmiddel voor de eerste keer gebruikt, als u het al meer dan 30 dagen niet gebruikt, of als u het al meer dan 5 dagen zonder dop laat staan, door het 6 keer in de lucht (van u af) te spuiten of voordat een fijne nevel uit het flesje wordt gespoten, moet u de pomp ‘klaarzetten’. Snuit uw neus zachtjes en maak uw neusgaten schoon voor elke toepassing.

Schud de therapeutische stof goed met de dop erop.

 • Om het medicijn te gebruiken, snijdt u de dop af en volgt u deze 3 stappen.
 • Kantel uw hoofd lichtjes naar voren en plaats het mondstuk in een van uw neusgaten. Richt op de zijkant van de neus op het einde van het mondstuk.
 • Om het geneesmiddel te spuiten terwijl u uit uw neus ademt, drukt u de knop één keer stevig in. Haal uw neus van het mondstuk en adem uit vanuit uw mond.
 • Voor de andere neusgang herhaalt u stap 1 en 2.
 • Herhaal stap 1 tot en met 3 als u 2 sprays in elk neusgat gebruikt.

Stop met het spuiten van uw ogen met deze nevel. Was uw ogen krachtig met water als dit zich voordoet. Vervang na gebruik altijd de dop.

Via een indicatievenster is de inhoud van het flesje te zien. Na het gebruik van het gelabelde aantal sprays moet het neussysteem worden verwijderd. Verder is het flesje nog niet helemaal klaar, maar de juiste hoeveelheid medicatie in elke spray is niet gegarandeerd.

Het is belangrijk dat uw arts deze medicatie precies volgens de instructies gebruikt. Sla de ontbrekende dosis over en hervat uw dagelijkse doseringsschema als u een dosis van dit geneesmiddel enkele uren overslaat. Herhaal de dosering niet om de gemiste dosis in te halen. Vraag uw arts of apotheker als u niet zeker weet wat u moet doen na het verlies van een dosis.

Bewaar dit geneesmiddel rechtopstaand met de dop op kamertemperatuur en houd het uit de handen van baby’s. Kan niet bevriezen of koelen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?
Zie Apotheek 1 52.155mcg Spuitbus 27.5mcg

* Met verstrekking van medisch advies.

Uiterlijk Visueel

Avamys is een witte suspensie met een sproeidoseerpomp in een glazen bak in een wit kunststof apparaat met een blauwe zijhendel met een dop.

Ben ik op zoek naar een recept?

Dit medicijn is verkrijgbaar en heeft een recept nodig van een online apotheker (voorschriftmedicijn).

Zwangerschapsplanning of zwangerschapsplanning?

Fluticasone furoate is een actief ingrediënt.

U dient advies in te winnen over het gebruik van dit geneesmiddel bij uw arts of apotheker. Tijdens de borstvoeding zullen zij u helpen om de kosten en baten van dit geneesmiddel te beheren.

Anusol’s Furaatzalf

Welke bijwerkingen zijn er met dit middel mogelijk?

Bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door bepaalde medicijnen. Bij regelmatige toediening is een bijwerking een onbedoelde reactie op een medicijn. Er kunnen gematigde of ernstige, acute of levenslange bijwerkingen optreden.

Niet alle personen die dit geneesmiddel gebruiken hebben de hieronder beschreven bijwerkingen. Informeer uw zorgverlener of u een van deze bijwerkingen voortdurend opmerkt, of dat ze in de loop van de tijd verergeren.

Ten minste 1 procent van de personen die dit geneesmiddel gebruiken, heeft de volgende bijwerkingen gemeld. Het is mogelijk om veel van deze bijwerkingen in de gaten te houden en sommige kunnen na verloop van tijd vanzelf verergeren.

Als u deze bijwerkingen opmerkt en ze zijn ernstig of vervelend, bel dan de arts of zorgverlener. Uw apotheker zal u informeren over de behandeling van de bijwerkingen.

 • Pijn in de rug
 • Hoesthoest
 • Duizeligheid, duizeligheid
 • A koorts
 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid en ziekte
 • Neusklachten of pijn
 • Neusbloedingen
 • Keelpijn
 • Congestie van het neuskanaal
 • Hoewel de meeste van de hieronder genoemde bijwerkingen niet al te vaak voorkomen, kunnen ze ernstige problemen veroorzaken als u geen medische hulp zoekt.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “avamys kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing