nasonex kopen

71.34

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop Nasonex zonder voorschrift

Om welke reden wordt Nasonex gebruikt?

Voor de behandeling en het vermijden van allergische rhinitis veroorzaakt door seizoensgebonden pollenallergie, algemeen bekend als hooikoorts, en het hele jaar door overblijvende reacties op allergenen zoals dierlijke huid-, schimmel- en huisstofmijten, wordt Nasonex neusspray gebruikt. Nasonex neusspray verlicht de neussymptomen, waaronder neusverstopping, loopneus en niezen, van allergische rhinitis.

Hoe werkt Nasonex?

Mometasone, een effectief corticosteroĆÆde en ontstekingsremmend middel dat de lokale ontsteking in de neusspiegel beheerst, veroorzaakt door een allergische reactie op allergenen zoals pollen of huisstofmijt, is te vinden in Nasonex neusspray. Mometasone remt de productie van ontstekingsremmende chemicaliĆ«n zoals prostaglandinen en leukotriĆ«nen in Nasonex neusspray en vermindert tekenen van ontsteking zoals slijmproductie, zwelling en jeuk, waardoor symptomen zoals een loopneus, niezen en neusverstopping worden verlicht. Nasonex neusspray vertraagt vaak de ontwikkeling van de neuspoliepen en helpt de door de poliep veroorzaakte neusverstopping te verlichten.

Wat zit er in Nasonex?

Nasonex neusspray bevat een 0,05 procent geschorst actief ingrediĆ«nt, mometasone furoate, een krachtige corticosteroĆÆde en anti-inflammatoire drug die wordt gebruikt om allergische rhinitis te voorkomen en te behandelen. Glycerine, microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, citroenzuur, natriumcitraat, benzalkoniumchloride en 80,0-polysorbaat zijn ook inbegrepen. De Nasonex neusspray wordt geleverd als een gedoseerde neusspray en zorgt per bediening (gedoseerde neusspray) voor 50 mcg mometasone furoaat in de neuspassages; elk flesje Nasonex neusspray bevat 140 doses.

Behandeling van Nasonex-allergie

Mometasone, een actief corticosteroĆÆde en anti-inflammatoire drug die wordt gebruikt voor de preventie en de behandeling op korte termijn van allergische rhinitis veroorzaakt door seizoensgebonden stuifmeelallergie, ook bekend als hooikoorts en blijvende allergie voor allergenen die het hele jaar door aanwezig zijn, zoals gevogelte, huidmijten, schimmels en huisstof, wordt gevonden in de Nasonex neusspray. Mometasone remt de productie van ontstekingsstoffen, zoals prostaglandinen, in Nasonex neusspray en vermindert tekenen van ontsteking, zoals slijmproductie, zwelling en jeuk, en helpt bij het verlichten van neussymptomen, zoals loopneus, verstopte neus en niezen.

Nasonex voor poliepenneus

Nasonex neusspray bevat mometasone, een krachtige corticosteroĆÆde en anti-inflammatoire medicatie die wordt gebruikt om neuspoliepen te behandelen, wat neusgroei is die vermoedelijk wordt veroorzaakt door allergieĆ«n en soms tegelijkertijd evolueert met allergische rhinitis. Mometasone vertraagt de ontwikkeling van de neuspoliepen in Nasonex neusspray en helpt de door de poliepen veroorzaakte neusverstopping te verlichten.

Wiens bijwerkingen heeft Nasonex?

Over het algemeen zijn de meest gemelde bijwerkingen van Nasonex neusspray matig, waaronder koorts, virale infectie, keelpijn, bloed uit de neus en hoesten.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan Nasonex?

Het is niet gepast om Nasonex te gebruiken als

  • Je bent allergisch voor mometasone of een andere neusspray-component in Nasonex.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder doktersadvies.
  • Nasonex neusspray vermindert de gevoeligheid voor infecties wanneer u een infectieziekte in uw neus heeft.
  • Omdat Nasonex neusspray de wondgenezing vertraagt, heeft u recentelijk een neusblessure gehad.
  • Andere gebruikte inhalatie- of orale corticosteroĆÆden zijn

Waarom gebruiken ze Nasonex?

Voor de neustherapie is Nasonex neusspray alleen bedoeld voor volwassenen en kinderen boven de 2 jaar. Schud de Nasonex neusspray voor gebruik en voeg 1 tot 2 keer per dag een spray toe aan elk neusgat, bij voorkeur ’s ochtends, volgens de instructies van uw apotheker. Nasonex Nasal Spray wordt ook gebruikt voor profylaxe tegen seizoensgebonden allergische rhinitis bij volwassenen en tieners boven de 12 jaar om het ontstaan van tekenen van hooikoorts te voorkomen, en u dient Nasonex Nasal Spray 2 tot 4 weken voor de verwachte start van het stuifmeelseizoen te gaan gebruiken.

Voor optimale symptoombestrijding kunt u uw Nasonex Nasal Spray dagelijks gebruiken en verdergaan met de duur die uw arts of apotheker heeft voorgeschreven, meestal gedurende het hele seizoen voor hooikoorts, maar niet langer dan 3 tot 6 maanden. Binnen 12 uur kunt u beginnen met het voelen van symptoombestrijding, hoewel het volledige effect meestal binnen 1 tot 2 weken na de eerste dosis wordt bereikt.

Hoe lang is het gepast om Nasonex in te nemen?

Voor optimale symptoombestrijding kunt u uw Nasonex neusspray dagelijks gebruiken en doorgaan voor de duur die uw arts of apotheker heeft voorgeschreven, meestal gedurende het hele seizoen voor hooikoorts, maar niet langer dan 3 tot 6 maanden. Meestal wordt het optimale effect binnen 1 tot 2 weken na de eerste dosis bereikt.

Gemiste Nasonex-dosering

Wanneer u een dosis Nasonex mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij u de volgende dosis nodig heeft, dus vermijd de ontbrekende dosis. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe bewaren ze Nasonex?

Uw Nasonex neusspray moet worden bewaard bij kamertemperatuur onder 30 Ā° C; niet in de koelkast en voorkom felle zonneschijn.

Nasonex bestellen (over de toonbank)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Nasonex. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken op elk moment dat u betrokken bent bij een alternatief allergiemiddel. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan Nasonex zonder recept;
Zie meer medicijnen voor allergieƫn / producten;
Lees meer info over allergieƫn.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “nasonex kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing