caverject kopen

94.85

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Zonder recept, Caverject kopen

Wat is Caverject? Wat is het?

Alprostadil behoort tot een categorie van geneesmiddelen die vasodilatoren worden genoemd (Caverject®, Edex®, Prostin VR® merken). Door de verbreding van de bloedvaten verbeteren deze medicijnen de bloedtoevoer.

Dit geneesmiddel is hetzelfde als een natuurlijk materiaal dat in het lichaam aanwezig is en dat helpt om de bloedvaten intact te houden, waardoor het bloed gemakkelijker kan circuleren. Door het verhogen van de bloedtoevoer naar de penis, wat leidt tot een erectie, helpt Alprostadil bij het verlichten van erectiestoornissen (ED).

Alprostadil-injectie moet niet worden gebruikt bij mannen die geen erectiestoornis hebben als seksueel hulpmiddel. Het kan leiden tot permanente schade aan de penis en een gebrek aan het vermogen om een erectie te krijgen als dit medicijn niet goed wordt gebruikt.

Alprostadil is ook beschikbaar als zetpilaar voor intraurethrale toepassing. Het wordt echter niet vaak gebruikt vanwege het nut, de kosten en de bijwerkingen.

Dosering Alprostadil

Volg alle aanwijzingen in uw medicijnflesje en lees alle medicijnhandboeken. Gebruik het medicijn precies volgens de instructies.

Alleen waar nodig wordt Caverject gebruikt. Binnen 5 tot 20 minuten kan er een erectie ontstaan die tot 60 minuten kan duren. Het wordt door Alprostadil in de zijkant van de penis ingebracht.

Een zeer dunne zetpil is de Alprostatil transurethrale pellet die in de opening van de penis (de plasbuis) wordt geïnjecteerd. Gebruik in één dag niet meer dan 2 korrels. Neem niet meer dan 3 wekelijkse doses. Wacht minstens 24 uur voor elke injectie.

Wat zijn de beschikbare doses?
 • De flesjes Caverject zijn verkrijgbaar in doses van 10 mcg, 20 mcg en 40 mcg.
 • De Caverject dubbele kamer is beschikbaar met injecties van 10 mcg en 20 mcg.
Is hij gezond met Caverject?

Ja. Ja. Om er zeker van te zijn dat hij veilig is, ondergaat hij uitgebreide klinische tests voordat een medicijn wordt goedgekeurd en beschikbaar is voor gebruik.

Maar net als andere medicijnen is hij niet ideaal voor iedereen.

Het enige wat u hoeft te doen is Caverject te bestellen bij een gelicenseerde apotheek, die de nodige tests zal uitvoeren om er zeker van te zijn dat het voor u geschikt is. Het is ook heel belangrijk dat u de injectie op de juiste manier geeft en de aanwijzingen van uw arts of verpleegkundige nauwkeurig opvolgt, want die leren u hoe u het moet doen.

Hoe moet Alprostadil worden gebruikt?

Verschillende goederen kunnen met alprostadil worden geïnjecteerd. Voor deze goederen is het injectieproces hetzelfde. De methoden voor het bereiden van de mengsels zijn echter verschillend. Zorg ervoor dat u weet welke stof u gebruikt en dat u goed begrijpt hoe de injectie goed wordt gecombineerd.

Gebruik alprostadil niet in hogere doseringen of vaker dan aanbevolen door uw arts. Dit kan ertoe leiden dat uw penis blijvend beschadigd raakt.

Zorg ervoor dat u uw handen wast met water en zeep voordat u het middel in de spuit doet en plaats de flesjes op een schone tafel. U kunt ook, met een alcoholdoekje, de toppen van de injectieflessen afvegen. Veeg de naald niet af met een katoenen draad op alcoholbasis.

Hoe succesvol is Alprostadil?

Bij ongeveer 80 procent van de mannen, ongeacht hun leeftijd of de oorzaak van een erectiestoornis, veroorzaakt Alprostadil een erectie die stevig genoeg is voor seks.

Hoe snel kunt u met alprostadil beginnen?

Alprostadil begint meestal te werken binnen 5 tot 10 minuten of zo. Seks moet worden geprobeerd binnen 10 tot 30 minuten na het gebruik van dit middel. Na ejaculatie kan een erectie doorgaan, maar deze zou niet vast moeten zijn of langer dan 1 uur moeten duren.

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling van alprostadil?

De bijwerkingen van alprostadil komen niet vaak voor, maar ze bestaan wel. Als een van de volgende verschijnselen escaleert of niet verdwijnt, bel dan uw arts:

 • Bloedingen op de plaats van de injecties
 • Pijn op de plaats van de injectie
 • Erectie Onaangenaam
 • Op de injectieplaats, kneuzingen of gestold bloed (meestal veroorzaakt door een verkeerde injectie)
 • Erectie Uitgeoefend
 • Op de penis, littekens
 • Kromming van Erectiles

Mag ik Caverject, een generiek?

Oh, nee. Op dit moment is er geen generieke vorm van Caverject beschikbaar in Spanje; de patentlicentie voor dit medicijn is nog steeds van kracht op het moment van schrijven.

Er zijn andere therapieën die dezelfde werkzame stof bevatten, zoals Viridal en MUSE.

Mag ik het online krijgen?

Ja, Caverject is beschikbaar voor een online bestelling. U wordt gevraagd een korte afspraak te maken met een specialist wanneer u het bij Treated.com koopt, die u indien nodig een recept zal geven.

Bestelling bij Caverject (over de toonbank)

U kunt Caverject kopen via de bovenstaande tabel. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online doktersdienst te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een extra impotentiebehandeling. Als u dat liever heeft, dan:

 • Koop dan zonder recept Caverject;
 • Zie meer Drugs / Goederen voor Impotentie;
 • Meer details over impotentie kunt u lezen.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “caverject kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing