invicorp kopen

206.05

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Invicorp?

De voorgeschreven medicatie voor erectiestoornissen is Invicorp. Ze worden geleverd als injectieampullen en elke ampul bevat 25 microgram aviptadil (vasoactieve darmpolypeptide) en 2 mg mesylate phentolamine.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Invicorp?

Waar andere therapieƫn hebben gefaald, kan Invicorp ook succesvol zijn: 73 procent van de mannen die met andere behandelingen hebben gefaald om een erectie te krijgen, hebben Invicorp effectief gevonden. Ongeacht de oorzaak van de erectiestoornis, is aangetoond dat het werkt (bijv. bloedvatziekte, diabetes en problemen met de zenuwen in de penis). Klinische studies bij meer dan 1500 patiƫnten hebben aangetoond dat Invicorp bij gebruik als begeleider succesvol en veilig is.

Hoe werkt Invicorp?

De actieve ingrediƫnten (aviptadil en phentolamine mesylaat) in Invicorp regelen de bloedstroom binnen en buiten de penis. Fentolamine mesylaat verbetert de bloedstroom naar de penis, terwijl aviptadil de bloedstroom uit de penis verlaagt. Hierdoor kan de penis met meer bloed blijven, waardoor een erectie ontstaat.

Na de Invicorp zelfinjectie kan het iets langer duren om een erectie te krijgen, ongeveer vijf en tien minuten. De injectie door Invicorp kan ervoor zorgen dat uw erectie voldoende is om te kunnen genieten van geslachtsgemeenschap. Normaal gesproken duurt de erectie niet langer dan een uur. Als uw erectie meer dan 4 uur heeft geduurd, neem dan contact op met uw arts of ziekenhuis.

Hoe wordt Invicorp gebruikt?

Voordat u Invicorp gebruikt, is het belangrijk om de bijgevoegde bijsluiter goed te lezen. Het mag alleen worden gebruikt nadat een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde arts een recept heeft ontvangen en u mag niet tegelijkertijd met Invicorp andere medicijnen tegen erectiestoornissen gebruiken.

Invicorp is ontworpen om specifiek in het sponsachtige weefsel aan beide zijden van de penisschacht te worden ingebracht (intracaverneuze injectie). Een arts of verpleegkundige zal u leren hoe u de eerste injectie moet toedienen en voor advies over hoe u de injectie moet ondersteunen, kunt u luisteren naar de instructies in de bijsluiter voor de patiƫnt. U kunt contact opnemen met de arts als u zich niet kunt herinneren hoe u de injectie moet geven. Als u niet zeker weet wat u moet doen, moet u niet proberen de injectie te gebruiken.

EĆ©n ampul (25 microgram aviptadil (vasoactief darmpolypeptide) en 2 mg phentolaminemesylaat) wordt in de normale dosering toegediend. – Wanneer u de medicatie voorschrijft, moet u de volledige inhoud van de ampul injecteren.

Er mag niet meer dan Ć©Ć©n ampul per dag en niet meer dan drie injecties per week worden gegeven. Voor een enkele injectie bevat elke ampul de juiste hoeveelheid.

Is Invicorp voor mij geschikt?

Alleen mannen die recht hebben op een online consult, en dan met name, die dit eerder hebben gekregen en de medicatie hebben leren gebruiken, worden door de Online Doktersdienst voorzien van Invicorp. Invicorp is alleen geschikt voor mensen die zonder succes een poging tot orale ED medicatie hebben gedaan en die mogelijk ook weinig tot geen succes hebben gehad met Caverject of andere injecties met alprostadil.

Wat zijn de bijwerkingen van Invicorp?

Maar niet iedereen komt ze tegen, Invicorp kan bijwerkingen veroorzaken. Slechts 2 tot 5 procent van de mannen rapporteerde injectiepijn in klinische proeven en er waren geen meldingen van pijn na de injectie. Het bleek minder onaangenaam te zijn dan bij Caverject.

 • Ernstige negatieve gevolgen
 • Zeldzame negatieve gevolgen (verwacht in 1 tot 10 van de 10.000 patiĆ«nten)

Langdurige erectie met ongemak. Als uw erectie meer dan 4 uur heeft geduurd, neem dan contact op met uw arts of ziekenhuis.

Vrij ongewone schadelijke resultaten (verwacht bij minder dan 1 op de 10.000 patiƫnten)

 • Krampen in de buurt van de buik (angina pectoris), pijn op de borst. Neem contact op met uw arts of ziekenhuis.
 • Ademloze harttrombus, angst, waarschijnlijk ernstige pijn bij de bestraling van de linkerarm en pijn op de borst. Wanneer deze tekenen zich voordoen, bel dan 999.
 • Niet-ernstige nadelige gevolgen.
Populaire bijwerkingen (verwacht in 1-10 van de 100 patiƫnten)
 • Reddening van het bovenlichaam en de oren
 • Rondom de injectieplaats met zwelling. Door te stoppen met het inbrengen van Invicorp in een heldere ader, verlaagt u de kans op blauwe plekken.
Zeldzame bijwerkingen (verwacht in 1 tot 10 van de 1.000 patiƫnten)
 • Duizeligheid, migraine.
 • Verhoogd ritme of hartkloppingen.
 • Als je een aantal van die bijwerkingen hebt, stop dan met het gebruik van Invicorp.
 • Ophoping van bloed op de injectieplaats onder de huid.
Zeldzame negatieve gevolgen (verwacht in 1 tot 10 van de 10.000 patiƫnten)
 • Kleine penispuntjes toegeschreven aan herhaalde injecties.
 • Pijn op de plaats van een injectie.
 • Lees de bijsluiter van de patiĆ«nt in de kit voordat u met de procedure begint voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen en andere relevante details. Het is ook mogelijk om de brochure online te raadplegen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “invicorp kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing