levitra kopen

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop zonder voorschrift Levitra

Om welke reden wordt Levitra gebruikt?

Levitra-pillen worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen (impotentie) bij mannen, als gevolg van onvoldoende bloedtoevoer naar de penis, die niet in staat is om een harde penis in erectie te produceren of in stand te houden die geschikt is voor geslachtsgemeenschap. Door het verhogen van de bloedtoevoer en het opwekken van een erectie, wat de normale reactie op seksuele opwinding is, stimuleren Levitra tabletten de bloedvaten in de penis. Levitra 20mg pillen kunnen echter alleen functioneren als u seksueel wordt opgewonden.

Hoe werkt Levitra?

Levitra 20mg tabletten bevatten vardenafil om de bloedtoevoer te verbeteren, wat resulteert in een erectie, die werkt op het erectieweefsel in de penis. Stikstofoxide, dat het enzym guanylate cyclase stimuleert, komt tijdens de seksuele opwinding vrij in het erectieweefsel van de penis. Dit enzym verhoogt het niveau van een chemische stof genaamd cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP), die de bloedvaten van de penis ontspant en de erectie veroorzaakt door het vullen van de sponsachtige erectiele weefsels.

Door het blokkeren van de bloedstroom naar de penis, breekt een ander enzym genaamd fosfodiesterase type 5 (PDE5) cGMP af, wat resulteert in het ontbreken van een erectie. Levitra 20mg tabletten blokkeren de activiteit van PDE5, die de erectiestoornis oplost door de cGMP-weg aan te moedigen om te worden geactiveerd door het normale seksuele stimulatieproces om een erectie te produceren en te ondersteunen.

Hoe lang gaat Levitra mee?

Levitra tabletten kunnen binnen een uur na de geplande seks worden ingenomen en in de meeste situaties, als u seksueel wordt gestimuleerd, zal het u helpen een erectie te krijgen in ongeveer 30 minuten, die ongeveer 4 uur zal duren. Als u niet opgewonden bent, werken Levitra-tabletten niet.

Wat voor doseringen Levitra zijn er?

  • 5 mg Levitra
  • 10 mg Levitra
  • De 20 mg Levitra

Wat zit er in de Levitra?

Levitra tabletten bevatten de werkzame stof vardenafil die, door het verhogen van de bloedtoevoer naar de penis, erectiestoornissen (impotentie) bij mannen aanpakt. Ze bevatten ook crospovidon, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose, hypromellose, macrogol 400, colloïdaal watervrij silicium, titaniumdioxide (CI77891), geel ijzeroxide (CI77492), rood ijzeroxide (CI77492), rood ijzeroxide (CI77491).

Behandeling met Levitra voor Erectiele Dysfunctie (Impotentie)

Levitra tabletten bevatten vardenafil, een type 5 (PDE5) fosfodiësteraseremmer die wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke erectiestoornissen (impotentie). Levitra tabletten voorkomen de afbraak (door het PDE5 enzym) van een chemische stof genaamd cGMP gevormd in het erectiele weefsel van de penis tijdens de seksuele opwinding wanneer deze wordt genomen voorafgaand aan de geplande seksuele activiteit, en deze actie maakt het mogelijk om bloed te laten circuleren door de penis het produceren van een erectie.

Wat zijn Levitra’s bijwerkingen?

Hoofdpijn, duizeligheid of duizeligheid in het hoofd, roodheid, neusontsteking, dyspepsie (brandend maagzuur) en misselijkheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van Levitra 20mg pillen. Beeldhallucinaties, verhoogde traanproductie die waterige ogen veroorzaken, verhoging van de bloeddruk (hypo en hypertensie), slaperigheid, dyspneu (kortademigheid), ongemak, zijn minder vaak voorkomende bijwerkingen (in de gewrichten van de rug, de buik).

Wanneer moet je Levitra niet gebruiken?

Als u Levitra-pillen gebruikt, moet u niet

  • U bent allergisch voor vardenafil of een van de Levitra-ingrediënten.
  • Elke nitraatdrug, zoals angina-nitroglycerine, wordt genomen omdat het een aanzienlijke verlaging van de bloeddruk kan veroorzaken.
  • Het krijgen van nier- of leverfalen
  • Een aandoening hebben waarbij seks niet wordt voorgeschreven vanwege hart- of hartslagaderproblemen, of dat u in de afgelopen 6 maanden een hartaanval of een beroerte heeft gehad.
  • Uw bloeddruk is abnormaal hoog of laag.
  • U heeft een oogaandoening die leidt tot verlies van het gezichtsvermogen, zoals Niet-Arteriële Ischemische Anterior Optic Neuropathie (NAION) of of u heeft retinitis pigmentosa.
  • U neemt medicijnen die Levitra kunnen verstoren of het risico op bijwerkingen kunnen verbeteren, zoals cimetidine voor de behandeling van zweren, antibiotica zoals erythromycine en rifampicine, ritonavir of saquinavir (voor HIV), verapamil of diltiazem (voor hoge bloeddruk), itraconazol of alfa-blokkers van ketaconazol (voor schimmelinfecties), zoals terazosine, tamsulosine en p-prazosine.

Met welke medicijnen heeft Levitra te maken?

Veel farmaceutische geneesmiddelen interfereren met Levitra-tabletten en moeten niet worden ingenomen wanneer u Valif inneemt of alleen, zonder het gesprek en de instructies van uw arts:

Sommige nitraatgeneesmiddelen, zoals nitroglycerine voor angina, alfa-blokkers, zoals terazosine of doxazosine voor goedaardige prostaathyperplasie, verapamil of diltiazemil, zijn geneesmiddelen die een ernstige reactie op Levitra veroorzaken (voor hoge bloeddruk).

Geneesmiddelen die Levitra beïnvloeden: cimetidine, antibiotica zoals erythromycine en rifampicine, itraconazol of ketaconazol (voor schimmelinfecties), ritonavir of indinavir, voor de preventie van zweren (voor HIV)

Levitra-geïnduceerde geneesmiddelen: zoals doxazosine voor goedaardige prostaathyperplasie

Hoe nemen ze Levitra?

U kunt één Levitra-tablet nemen met een glas water, met of zonder snacks, ongeveer 25-60 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Tot 4-5 uur na inname van uw tablet blijft het effect van Levitra-tabletten behouden. U dient niet meer dan één tablet per dag in te nemen en alleen als u geslachtsgemeenschap overweegt.

Gemiste Levitra Dosering

Wanneer je seks wilt hebben, kun je maar één 20 mg pil Levitra nemen; het is niet bedoeld als een dagelijkse drug.

Hoe bewaren ze Levitra?

Op een koude, droge plek kunt u uw Levitra-tabletten onder 30°C bewaren.

Levitra bestellen (over de toonbank)

U kunt Levitra bestellen door de bovenstaande tabel door te nemen. U vindt ook meer informatie over dit medicijn online. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken als u geïnteresseerd bent in een alternatieve medicatie voor impotentie. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Levitra;
Zie meer Drugs / Goederen voor Impotentie;
Lees meer bewijs over impotentie.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “levitra kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing