cerazette kopen

74.61

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Mag ik Cerazette gebruiken voor een ander medicijn?

Cerazette, wat is het?

Cerazette is een anticonceptiepil met progesteron die alleen voor vrouwen wordt gebruikt om onbedoelde zwangerschappen te voorkomen. Cerazette is slechts een vorm van een mini progesteron tablet. Desogestrel, een synthetische vorm van het hormoon progesteron, is het actieve ingrediënt. Seksueel betrokken vrouwen die niet zwanger willen worden, krijgen cerazette voorgeschreven.

Een pil die alleen progestageen bevat (POP), oftewel minipil, is Cerazette. In elke verpakking van Cerazette zitten drie strepen van 28 tabletten. Elke tablet bevat een synthetische progesteron, desogesterrel, vergelijkbaar met de natuurlijke progesteronen die het lichaam vrijgeeft. De minipil wordt elke dag zonder vertraging ingenomen (in tegenstelling tot de gecombineerde anticonceptiepil, die meestal 21 dagen wordt ingenomen, gevolgd door een 7-daagse pauze). Voor de minipil kan je geen dagelijkse duur hebben. Terwijl sommigen een bloeding of helemaal geen cycli kunnen melden, zullen sommige vrouwen dat wel doen.

Hoe ga ik Cerazette nemen?

Om veilig te zijn tegen conceptie, moet u één tablet per dag nemen op een continue basis, op hetzelfde tijdstip elke dag. Zonder vertraging neem je de pakjes achter elkaar in, ook al heb je een periode. Hoewel op Cerazette veel vrouwen hun cyclus helemaal niet hebben, is dit volkomen veilig.

Wanneer moet ik Cerazette nemen?

Je zou je Cerazette tablet elke dag op hetzelfde tijdstip moeten innemen. Maar als je de pil niet inneemt, is er, in tegenstelling tot de meeste minidrugs, een periode van 12 uur waarin je ze kunt innemen en toch veilig bent voor de bevruchting. Er is een risico dat u niet veilig bent totdat dit 12-uurs venster is gesloten.

Hoe lang was Cerazette aan het werk?

Je bent automatisch gedekt vanaf de conceptie als je Cerazette begint te gebruiken op dagen 1 tot 5 van je cyclus. Je moet ervoor zorgen dat je niet zwanger bent en extra anticonceptiemiddelen gebruiken gedurende ten minste zeven dagen voordat je Cerazette gaat gebruiken, als je het later gaat gebruiken.

Wat zijn de bijwerkingen van Cerazette?

Er zullen geen bijwerkingen zijn voor de meeste vrouwen, maar ze kunnen bij een beperkt percentage van de vrouwen voorkomen. Raadpleeg uw arts als u vragen heeft.

Cerazette heeft bijwerkingen die dicht bij die van combinatiepillen liggen. De meeste vrouwen hebben geen bijwerkingen, maar sommige wel. Onder de bijwerkingen zijn:

  • Hoofdpijn
  • Door acne
  • Misselijkheid en ziekte
  • Stemmingswisselingen
  • Gewichtstoename
  • Gevoeligheid van de borst
  • Krampen in de menstruatie
  • Infecties van de vagina
  • De eierstokcyste

Raadpleeg uw arts of de bijsluiter als u zich zorgen maakt over een van de bovenstaande zaken of als u meer details wilt.

Cerazetefolder downloaden

Hoe succesvol is Cerazette?

Brevinor kan tot 99 procent effectief zijn bij het stoppen van de conceptie als het goed wordt gebruikt. Cerazette geeft een duur van 12 uur waarin het kan worden gebruikt en beschermt ook tegen conceptie, in tegenstelling tot de meeste progesterone-tabletten alleen.

Is er een recept dat ik met Cerazette kan innemen?

Ja, maar de dokter zal u advies geven over de enkele uitzonderingen. Samen met andere medicijnen zou je Cerazette moeten kunnen nemen. Er zijn echter enkele variaties, waaronder farmaceutische en niet op recept verkrijgbare medische geneesmiddelen en alternatieve geneesmiddelen en supplementen. Raadpleeg de arts in geval van twijfel.

Sommige therapieën

Er zijn zowel gemengde als laaggedoseerde anticonceptiepillen naast de minipil. Er zijn ook vaginale ringen en huidvlekken beschikbaar, en uw arts zal u kunnen vertellen of een van hen het beste bij u past.

Cerazette bestellen (geen voorschrift)

U kunt de Cerazette van bovenstaande tafel bestellen. U vindt ook meer informatie over dit medicijn online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan Cerazette zonder recept;
Zie meer kruidenartikelen / voorbehoedsmiddelen;
Leer alles over condooms.

Ga naar de online doktersdienst, of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cerazette kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing