clenil-modulite kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Clenil Modulite online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de Astma medicijnen en het wordt door de meeste artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Bestel niet-voorgeschreven Clenil Modulite

Clenil Modulite, wat is het?

Clenil Modulite staat bekend als een inhalator die preventief is. Om ademhalingsproblemen te verlichten, wordt het meestal aanbevolen aan personen die meer dan twee keer per week een noodinhalator gebruiken. Voor personen met astma waarvan de slaap meer dan Ć©Ć©n keer per week is verstoord, wordt het vaak aanbevolen. Om ontstekingen in de longen tot een minimum te beperken en zo kortademigheid, piepende ademhaling en astma-aanvallen te voorkomen, wordt Clenil Modulite routinematig dagelijks gebruikt.

Drie tot zeven dagen na het begin van de behandeling neemt de ademhaling normaal gesproken toe. Het is cruciaal dat u deze inhalator consequent blijft gebruiken, ook al zijn uw symptomen van astma drastisch veranderd. Het zou voorkomen dat problemen met de ademhaling terugkomen.

Hoe werkt Clenil Modulite?

Als actief ingrediĆ«nt heeft de Clenil Modulite inhalator beclomethason nodig. Een corticosteroĆÆde is beclomethason.

CorticosteroĆÆden zijn hormonen die de bijnieren normaal produceren. Bij het reguleren van ontstekingsreacties zijn ze belangrijk. Het kunstmatige derivaat van deze natuurlijke hormonen is beclomethason. Het wordt gebruikt in de longen om ontstekingen te minimaliseren.

Het wordt geabsorbeerd in de cellen van de luchtwegen en de longen wanneer beclomethason wordt geĆÆnhaleerd, waardoor de cellen geen chemische stoffen meer vrijgeven die immuun- en allergische reacties veroorzaken die bijdragen aan de ontsteking. Beclomethason verlaagt de ontsteking in de longen die de luchtwegen vernauwt door te voorkomen dat de giftige stoffen vrijkomen, waardoor het onmogelijk wordt om de lucht in en uit te gaan. Dagelijks gebruik van beclometason helpt piepende ademhaling en astma-aanvallen te voorkomen.

Welke voordelen heeft het gebruik van Clenil Modulite?

Wanneer er astmasymptomen optreden, is het onmogelijk om ze onder controle te houden en moet u zich zorgen maken over het veroorzaken van een astma-aanval tijdens het sporten of tijdens intense tijden. En voordat ze zich voordoen, kan het gebruik van beclomethason elke dag astmasymptomen vermijden en u helpen een normaal leven te leiden. In het geval van een onverwachte aanval, kan Clenil Modulite ook worden gebruikt samen met ontspanningstherapieƫn.

Hoe moet ik Clenil Modulite gebruiken?

De Clenil Modulite inhalator kan volgens de instructies van de arts twee keer per dag worden gebruikt. Negeer de instructies van uw arts over het juiste gebruik van uw inhalator en hoeveel soesjes u per dag kunt nemen. Stop niet onverwacht met het gebruik van deze inhalator, ook al zijn uw symptomen veranderd of verdwenen, tenzij uw arts u dit aanraadt. Plotseling kan het stoppen van uw medicatie ervoor zorgen dat uw astma terugkomt.

Gebruik de noodinhalator eerst om de luchtwegen te openen voordat u een dosis van de Clenil Modulite inhalator inneemt als u tegelijkertijd met de Clenil Modulite een noodinhalator gebruikt.

Het is belangrijk dat u uw inhalator goed leert gebruiken. Anders zou de juiste dosering van de medicatie niet in de longen ademen. Volg de instructies in de bijsluiter die bij uw inhalator wordt geleverd. Het kan zijn dat uw arts of verpleegkundige u leert hoe u deze inhalator op de juiste manier moet gebruiken.

Clenil Modulite is een doseerinhalator die als een nevel of aƫrosol het geneesmiddel afgeeft. Door middel van deze inhalator kunt u de neerwaartse druk op de bus en de aƫrosolinhalatie coƶrdineren.

Na elk gebruik van Clenil Modulite, spoel je je mond met water of maak je je tanden schoon. Dit zou de groei van de mondlijster, een schimmelinfectie, in de mond verminderen. Het is waarschijnlijk dat orale candidiasis in verband wordt gebracht met ingeademde corticosteroĆÆden. Aangezien dit de tekenen van candidiasis zijn, dient u uw arts te bezoeken als u witte vlekken in uw keel of lippen krijgt.

Clenil Modulite Dosis

Twee keer per dag, dagelijks of volgens de instructies van de arts, is de normale dosering van Clenil Modulite. Zonder toestemming van uw arts mag u de dosering van uw medicijn niet verhogen of verlagen.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

Medicijnen en hun bijwerkingen kunnen op meerdere manieren invloed hebben op individuele patiƫnten. Niet alle personen die Clenil Modulite gebruiken zullen de bijwerkingen krijgen die waarschijnlijk zijn.

De zeer typische bijwerkingen van Clenil Modulite zijn de volgende:

Besmetting van de mond en keel met kankerpijn. Door de mond met water te spoelen en pas na gebruik van de inhalator uit te braken wordt deze bijwerking voorkomen. Wanneer u een mondlijster heeft, kan uw arts u een antischimmelmiddel aanbevelen.

Populaire bijwerkingen van Clenil Modulite zijn onder andere de volgende:

  • Schorre stem, schorre stem
  • Irritatie van de keelholte

Bij gebruik van Clenil Modulite hebben de volgende personen extra bewaking nodig:

  • De mensen met een TB-achtergrond
  • Die in de luchtwegen met bacteriĆ«le of schimmelinfecties.

Personen die allergisch of intolerant zijn voor een van de bestanddelen van dit geneesmiddel mogen geen Clenil Modulite gebruiken. Test de ingrediƫnten op een mogelijke allergie of intolerantie voor dit geneesmiddel.

Tijdens de borstvoeding is het noodzakelijk om astma in de gaten te houden, omdat het een gevaar kan vormen voor de zich ontwikkelende baby. Om het volume van de medicatie die in de bloedbaan terechtkomt en de placenta voor de opgroeiende baby te verminderen, moeten astmamedicijnen waar mogelijk door een inhalator worden ingenomen.

Na gebruik van de inhalator is het volume van het medicijn dat door de moedermelk gaat klein en zal waarschijnlijk geen schade aan het kind toebrengen.

Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, kunt u Clenil Modulite blijven gebruiken als u dit aan uw arts vertelt.

Voordat u Clenil Modulite gaat gebruiken, is het van cruciaal belang dat u een lijst met alle medicijnen die u gebruikt met uw arts deelt. Voordat u overweegt een ander geneesmiddel te gebruiken, dient u de arts te vertellen waarom u Clenil Modulite gebruikt.

Clenil Modulite bestelling (geen voorschrift)

U kunt Clenil Modulite uit bovenstaande tabel bestellen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot dit online medische hulpmiddel als u geĆÆnteresseerd bent in een extra astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

Kopen zonder voorschrift Clenil Modulite
Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
Lees alles over astma.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “clenil-modulite kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing