artrotec kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wil je online winkelen bij Artrotec? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. De Pijn en Ontsteking medicijnen behoren tot dit medicijn en veel artsen vinden het gezond om online te bestellen.

Koop Artrotec zonder voorschrift

Wat is dat, Artrotec?

Artrotec omvat diclofenac, een farmaceutische stof in een categorie die niet-steroĆÆde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) wordt genoemd. Deze worden gebruikt in gewrichten en spieren om ontstekingen en ongemak te verminderen. Arthrotec is niet in staat om artritis te behandelen, maar wordt gebruikt om complicaties zoals gewrichtsontsteking, zwelling, zwakte en ongemak te verlichten.

Is Artrotec een pijnmedicijn?

Misoprostol en een pijnstiller genaamd Diclofenac zijn te vinden in Artrotec en Oxaprost. Het wordt gebruikt voor ontsteking of artritis van de knieƫn.

Hoeveel kost het, Artrotec?

De kosten van de Artrotec mondtablet (50 mg-200 mcg) zijn ongeveer 85,50 EUR voor een voorraad van 60 pillen, afhankelijk van de apotheek die u bezoekt. De prijzen zijn beschikbaar voor consumenten met contante betaling en zijn niet van toepassing op verzekeringspolissen. Er is een generieke vorm van Artrotec beschikbaar, zie prijzen van diclofenac/misoprostol.

Hoe lang zou het duren voor Artrotec?

Blijf Artrotec 50 nemen zolang u geadviseerd wordt door uw arts. Raadpleeg de arts voor een dagelijkse controle als u Artrotec 50 voor langere tijd moet innemen, zodat uw diagnose en herstel kan worden gevolgd. Wanneer u Artrotec 50 voor 8 weken of langer inneemt, wat een dagelijkse levercontrole vereist.

Met welke medicijnen gaat Artrotec om?

Anticoagulantia, cyclosporine, digoxine, diuretica (waterpillen), geneesmiddelen voor insuline of orale diabetes, lithium, methotrexaat, fenobarbital, steroĆÆden, aspirine of andere NSAID’s, of ACE-remmers kunnen in wisselwerking staan met Artrotec. Vertel uw arts alle medicijnen die u gebruikt. Het is niet gepast om Arthrotec te gebruiken tijdens de zwangerschap. De foetus en de moeder kunnen erdoor beĆÆnvloed worden. Wanneer u dit medicijn gebruikt, moet u nog steeds de anticonceptie gebruiken. Dit medicijn wordt dan toegevoegd aan de moedermelk. Het is echter onwaarschijnlijk dat dit medicijn een zuigeling die borstvoeding geeft, pijn doet. Raadpleeg vĆ³Ć³r het geven van borstvoeding de arts of een zorgverlener.

Wat zijn de waarschijnlijke bijwerkingen van Artrotec?
 • Pijn in de maag,
 • Constipatie, stijfheid,
 • Uh, diarree,
 • Zwelling, zwelling
 • Gassen, gassen,
 • Met zuurgraad,
 • Twitching, misselijkheid,
 • Via braken,
 • Ziekte, duizeligheid,
 • Hoofdpijn, hoofdpijn
 • Nerveus, zenuwachtig,
 • Onbezonnenheid of krabben,
 • Visie die wordt verdoezeld, of
 • Het gebrul in hun oren.

Andere ibuprofen bijwerkingen kunnen optreden. Als u mogelijke bijwerkingen van ibuprofen opmerkt, neem dan contact op met uw arts.

Artrotecc

Overwegingen voor Artrotec’s take

PatiĆ«nten moeten het risico van allergische reacties op een van de twee actieve bestanddelen van dit geneesmiddel onderzoeken voordat ze met de therapie beginnen. Als ze allergisch zijn voor aspirine of andere NSAID’s, zoals ibuprofen, naproxen en celecoxib, moeten ze ook worden vermeld bij patiĆ«nten.

Het bespreken van de medische geschiedenis van de patiĆ«nt, specifiek met betrekking tot lever- en maagaandoeningen zoals bloedingen, maagzuur of zweren, is cruciaal. Hoge bloeddruk, eventuele eerdere hartaandoeningen of beroertes en bloedaandoeningen zoals bloedarmoede moeten ook door patiĆ«nten worden geĆÆdentificeerd.

Problemen met oedeem en vochtophoping, evenals bloedings- of stollingsstoornissen moeten worden geĆÆdentificeerd bij de voorschrijvende arts. Neuspoliepen en aspirinegevoelige astma maken ook deel uit van de lijst.

Bij sommige patiĆ«nten die NSAID’s gebruiken, zoals diclofenac, kunnen zich nierproblemen voordoen. Bij oudere volwassenen en anderen die bepaalde geneesmiddelen gebruiken, is de kans groter dat dit gebeurt (zie rubriek Farmacologische interacties).

Een verhoogd risico op niercomplicaties bestaat bij mensen die uitgedroogd zijn, hartfalen hebben of een reeds bestaande nierziekte hebben. Om uitdroging te voorkomen, moeten patiƫnten veel vocht drinken. Als u veranderingen in het urinevolume constateert, moet u uw arts hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen.

Artrotec-bestelling (over de toonbank)

Bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Artrotec. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatief medicijn tegen pijn en ontsteking. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Artrotec;
Zie meer Pijn- en Ontstekingsmedicijnen / Producten;
Leer alles over ontsteking en ongemak.

Ga naar de online arts of druk op de knop onder ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “artrotec kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing