amitriptilina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Amitriptyline online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat uw eigen arts een recept heeft ontvangen. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. De Pijn- en Ontstekingsmedicijnen behoren tot dit medicijn en veel artsen vinden het gezond om online te bestellen.

Amitriptyline zonder voorschrift online kopen

Amitriptyline, wat is het?

Om stemmingsstoornissen en neurologische aandoeningen zoals depressie te genezen wordt Amitriptyline, ook wel Elavil genoemd, gebruikt. Het werkt door te helpen bij het reguleren van neurotransmitters zoals serotonine, de normale chemicaliën in de hersenen, om angst en spanning te verminderen en het energieniveau te verhogen. De klasse van geneesmiddelen die bekend staan als tricyclische antidepressiva is amitriptyline.

Hoe wordt amitriptyline ingenomen?

Amitriptyline wordt ingebracht in een minimale dosering (10 of 25 mg per dag) voor chronische pijn en wordt gestaag geëscaleerd in stappen van 10 of 25 mg per week tot een limiet van 75 mg per dag, op voorwaarde dat er geen nadelige bijwerkingen zijn. In bepaalde situaties, indien nodig voor het gewenste effect, kan de dosering ook worden verhoogd naar 100 tot 150 mg per dag, maar dit kan alleen worden bereikt onder begeleiding van een arts.

Aangezien Amitriptyline slaperigheid kan opwekken, kunt u deze het beste vlak voor het slapen gaan ’s nachts innemen.

Pijnbestrijding begint al twee weken na het begin, maar vaak kan Amitriptyline al zes tot acht weken op het beste doseringsniveau worden ingenomen voordat men kan zeggen dat de medicatie eerlijk is gecontroleerd. Alle personen kunnen in de verleiding komen om de medicatie niet in te nemen, omdat ze vanaf het begin tegen bijwerkingen aanlopen, maar ze voelen zich niet beter. De meeste bijwerkingen kunnen echter binnen enkele dagen verdwijnen als ze aanhouden en dan zullen de voordelen van Amitriptyline zichtbaar worden.

Het is geen veilig idee om het gebruik van Amitriptyline abrupt te vermijden, omdat dit tekenen van ontwenning kan veroorzaken zoals misselijkheid, vermoeidheid, gebrek aan eetlust, hoofdpijn, duizeligheid, rillingen, slapeloosheid, angst of rusteloosheid. Symptomen van ontwenning zijn tijdelijk en zijn niet te wijten aan verslaving aan of afhankelijkheid van medicijnen. Afhankelijk van uw specifieke geval, kunnen ze normaal gesproken worden gestopt door de drug geleidelijk aan terug te trekken, meestal over een periode van weken of maanden. Wanneer het tijd is om de therapie met Amitriptyline te beëindigen, volg dan de instructies van uw arts.

Amitriptyline Voorzorgsmaatregelen?

Informeer de arts of apotheker over allergieën, waaronder bloedingen of ademhalingsproblemen, spijsverteringsproblemen, eerdere hartproblemen, plasproblemen (zoals door gezwollen prostaat), overactieve schildklier, glaucoom, eventuele geestelijke gezondheidsproblemen, familiegeschiedenis van zelfmoord of epilepsie, voordat u Amitriptyline inneemt. Deze bijwerkingen kunnen ernstiger zijn voor oudere volwassenen.

Amitriptyline kan een syndroom veroorzaken dat bekend staat als QT-verlenging, wat in zeldzame gevallen een snelle of grillige hartslag kan veroorzaken, waardoor een medische noodbehandeling nodig is. Bepaalde medicijnen, een laag kalium- of magnesiumgehalte in het bloed of medische aandoeningen zoals hartaanvallen kunnen het risico op het ontwikkelen van deze ziekte verhogen.

U kunt vatbaarder worden voor de zon met dit medicijn, dus beperk uw blootstelling en vermijd zonnebanken en zonnelampen. Als u blaren krijgt of zich verbrandt, vertel het dan onmiddellijk aan uw arts.

Als u diabetes heeft, kan uw bloedsuikerspiegel moeilijk te reguleren zijn met Amitriptyline; uw arts kan uw diabetesbehandeling, dieet of trainingsschema moeten veranderen.

Wat zijn de bijwerkingen van Amitriptyline?

Mogelijke bijwerkingen van Amitriptyline zijn onder andere

 • De duizeligheid
 • Droge mond Droge mond
 • Visie Vervormd
 • Constipatie van
 • Gewichtstoename
 • Problemen met plassen
 • Veranderingen in de slaapgewoonten
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn

Raadpleeg uw psychiater of apotheker als u een van deze tekenen tegenkomt. Overweeg niet om dit medicijn te gebruiken zonder contact op te nemen met de arts, want om te voorkomen dat de bijwerkingen erger worden, moet de medicatie geleidelijk worden stopgezet.

Amitriptyline Commando (over-the-counter)

Uit de bovenstaande tabel moet u Amitriptyline bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online doktersdienst te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatieve pijn- en ontstekingsbehandeling. Als u dat liever heeft, dan:

 • Zonder recept, koop Amitriptyline
 • Zie Meer Geneesmiddelen/producten voor pijn en ontsteking
 • Leer alles over ontsteking en ongemak.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “amitriptilina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing