combodart kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Combodart gebruikt?

Combodart 0.4 / 0.5mg tabletten zijn een mengsel van medicijnen die worden gebruikt bij mannen met een gezwollen prostaatklier om milde tot extreme functionele effecten van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) te verlichten. Combodart 0.4/0.5mg tabletten verminderen de problemen met urineverlies die worden veroorzaakt door verminderde urineverlies als de prostaat groter wordt en in de plasbuis (buis die de urine uit de blaas haalt) drukt, waardoor de urine sneller kan stromen, de opbouw van urine in de blaas wordt vermeden en de controle over de blaas wordt hersteld. Symptomen zoals de noodzaak om regelmatig te plassen, het niet vrijmaken van de blaas, spanning en moeite met plassen worden verlicht. De noodzaak van een operatie wordt geminimaliseerd door een verhoogde urinestroom en verminderde symptomen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Combodart (Duodart) Apotheek 0,5/40 mg 30 capsules van 96,50 mg.

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe werkt Combodart?

Deze functie van tamsulosine in de Combodart tabletten helpt de prostaat gladde spiercellen te ontspannen, waardoor de druk van de gezwollen prostaat op de plasbuis (de buis die de urine van de blaas vasthoudt) wordt verlicht en de spiercellen in de hals van de blaas worden vrijgemaakt. De activiteit van alle vormen (type I en type II) van het enzym 5 alpha-reductase, dat het mannelijke hormoon testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT), de androgeen die voornamelijk verantwoordelijk is voor de vorming en groei van de prostaat, wordt direct geremd door Dutasteride in Combodart 0,4/0,5mg tabletten.

Wat bevat het in Combodart?

Combodart tabletten bevatten een mengsel van de werkzame bestanddelen tamsulosine 0,4 mg en dutasteride 0,5 mg, die samen worden gebruikt bij mannen met een vergrote prostaat voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH).

Wat zijn de bijwerkingen van Combodart?

Duizeligheid, hoofdpijn, abnormale ejaculatie, impotentie, verminderd libido, houdingshypotensie (duizeligheid bij het staan) en hartkloppingen, tederheid van de borst en vergroting behoren tot de meest geregistreerde bijwerkingen bij het innemen van Combodart 0,4/0,5mg tabletten (gynaecomastie). Een constante, ongemakkelijke erectie die u aan de arts moet melden is een minder frequente bijwerking.

Wanneer moet u Combodart niet gebruiken?

Als u Combodart 0.4/0.5mg-capsules gebruikt, hoeft u geen

  • U bent allergisch voor tamsulosine of dutasteride of een van Combodart’s ingrediënten.
  • Combodart is een mens, is niet bedoeld voor vrouwelijk gebruik en kan schadelijk zijn voor een foetus.
  • Het krijgen van lever-of nierfalen
  • Heeft een orthostatisch patroon van hypotensie (duizeligheid, zwakte)
  • Medicijnen die zich binden met Combodart, andere gladde spierstimulerende alfa-blokkers, anti-inflammatoire diclofenac, bloedverdunner warfarine, cimetidine voor maagzweren, verapamil of diltiazem (voor hoge bloeddruk), ritonavir of indinavir (voor HIV), itraconazol of ketaconazol (voor schimmelinfecties), nefazodon (voor hoge bloeddruk), ritonavir of indinavir (voor HIV) (een antidepressivum)

Welke medicijnen zijn gekoppeld aan Combodart?

Verschillende geneesmiddelen interfereren met 0,4/0,5 mg tabletten Combodart en moeten niet worden genomen wanneer u Combodart inneemt of zonder het gesprek en de instructies van de arts:

  • Geneesmiddelen die een significante reactie op Combodart veroorzaken of de bijwerkingen verbeteren: alfa-blokkers die de gladde spier stimuleren,
  • Geneesmiddelen die Combodart beïnvloeden: diclofenac anti-inflammatoire, warfarine antistollingsmiddel, cimetidine voor maagzweren
  • Combodart-affected drugs: verapamil of diltiazem (voor verhoogde bloeddruk), ritonavir of indinavir (voor HIV), itraconazole of ketaconazole, nefazodone (voor schimmelinfecties) (een antidepressivum)

Hoe moest Combodart worden genomen?

U moet de 0,4/0,5mg Combodart tabletten in zijn geheel met een glas water, met of zonder snacks, één keer per dag en elke dag op hetzelfde tijdstip innemen. Uw arts kan uw dosering verhogen als uw symptomen niet binnen 2-4 weken zijn verbeterd. Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u uw Combodart 0,4/0,5mg pillen weer innemen.

Combodart Combodart (Duodart)

Hoe lang duurt het, Combodart?

Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u uw Combodart 0,4/0,5mg pillen weer innemen.

Vergeten dosis Combodart

Als u een dosering van 0,4/0,5 mg Comodart tabletten mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij u de volgende dosis nodig hebt, vermijd dan de ontbrekende dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan het worden opgeslagen door Combodart?

Op een koude, droge plek kunt u uw Combodart 0,4/0,5mg tabletten onder 25°C bewaren.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “combodart kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing