aciclovir-crema kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Aciclovir Cream online bestellen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de SOA medicijnen en het wordt door veel artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Zonder recept, Aciclovir crème kopen

Wat is Cream Acyclovir?

Acyclovir is een antiviraal middel dat de replicatie en verspreiding van virussen voorkomt. Acyclovir gel, algemeen bekend als koortslip, wordt gebruikt om gelokaliseerde herpesvirusinfecties te behandelen. Voor details over koortslip, hun verzorging en hoe ze te bestellen, zie de informatiepagina over koortslip.

Acyclovir 5% Crème wordt verkocht onder talrijke merknamen, bijvoorbeeld Zovirax, Boots Cold Sore Treatment Antiviral, Virasorb Cold Sore Cream, Cold Sore Cream Pinewood. Ze bevatten allemaal dezelfde werkzame stof. Buizen van 2 gram en 10 gram worden geleverd door Dr. Fox. De tube van 2 gram is bedoeld voor een enkele behandeling en de tube van 10 gram is voldoende voor een herhaalde behandeling. De buisjes kunnen na het openen in een koude stand (onder 25°C) geplaatst worden, maar niet in de koelkast. De buisjes mogen niet tussen personen worden uitgespreid en moeten worden weggegooid tot ze sterven (houdbaarheid van 3 jaar).

  • Acyclovir crème-ingrediënten 2g
  • Werkzame stof: 50 mg Acyclovir per 1 g (5 procent )

Dergelijke ingrediënten: glyceriden met stearoyl macrogol, dimethicone, cetylalcohol, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, gedestilleerd water en propyleenglycol.

Gebruiksaanwijzing

Breng de crème aan bij het eerste teken van een koortslip, bij voorkeur voordat de koortslip merkbaar is op het tintelpunt, maar de crème kan gebruikt worden nadat deze is ontstaan. Breng vijf dagen per dag aan, door zachtjes op de pijnlijke plek te drukken. De behandeling kan minimaal 4 dagen duren, maar als de pijnlijke plek niet genezen is, kan deze in totaal tot 10 dagen duren. Als u een bestelling overslaat, dient u deze toe te dienen zodra u het weet en gaat u dan verder zonder extra doses.

Was bij gebruik uw handen om te voorkomen dat koortslip en oog- of mondcrème zich verspreiden. NIET hechten of inslikken rond de ogen. Reinig eventuele oogcontaminatie. Het is twijfelachtig of een kleine hoeveelheid ingeslikt schadelijk is.

  • De eigenschappen van het medicijn
  • Acyclovir 5% w/vv
  • Biedt een snelle genezing
  • Behandeling 5 uur per dag
  • Expliciet van toepassing op de betrokken regio
  • Praktische aanwijzingen

Lippenbalsem kan helpen om het uitdrogen en barsten van de lippen tot een minimum te beperken, wat meestal het ongemak van de verwondingen vergroot.

Koude zweren zijn bijzonder besmettelijk en er moet voorzichtigheid worden betracht om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Aangezien u de laesies krabt of de crème gebruikt, moet u uw handen wassen en stoppen met het aanraken van uw huid.
Wissel geen handdoeken of washandjes uit.
Om het risico op genitale herpes te verwijderen, moet u stoppen met orale seks.

Als u in de buurt van de zon komt, breng dan zonnecrème aan op uw lippen of op kwetsbare plekken (bijvoorbeeld op vakantie of bij het skiën).

Crème acyclovir

Of je nu naar een dokter gaat

Gebruik Aciclovir alleen als de gebruikelijke koortslip is teruggekomen. Als de pijn anders is dan normaal, niet genezen is na 10 dagen, zich heeft verspreid, of gecombineerd is met andere symptomen zoals hoofdpijn en koorts, ga dan naar een dokter.

Input op Crème Acyclovir

Het is gunstig voor anderen om te horen over de ervaring na het gebruik van wat zorg. Feedback van een artikel stelt andere patiënten in staat om zich te realiseren dat de gebruikte medicijnen echt zijn, hoe goed de therapie wordt uitgevoerd, of dat er rekening moet worden gehouden met eventuele problemen. Gebruikers worden door de online arts aangemoedigd om een opmerking achter te laten over hun aandoening en de gegeven zorg.

Effectiviteit

Acyclovir crème is een veelgebruikt en effectief middel tegen koortslip, hoewel elke patiënt anders kan reageren op het recept. U moet een alternatief proberen als u ontdekt dat Acyclovir crème niet succesvol is voor u.

Bijwerkingen van Acyclovir crème crème

Niet iedereen heeft last van bijwerkingen. Matige verbranding, roodheid, zwelling, droge huid en andere huiduitslag komen het meest voor. Zie de brochure van de fabrikant bij de crème voor een volledige lijst. Als er een allergische reactie is op een zwelling van de mond, wangen en oogleden, vermijd dan het gebruik ervan.

Borstvoeding en zwangerschap

Acyclovir is slechts in beperkte mate in staat om door de bloedbaan te bewegen, dus u moet naar een dokter gaan voordat u hem inneemt.

Acyclovir crème bestellen (over de toonbank)

Van bovenstaande tafel kunt u Aciclovir crème bestellen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Acyclovir crème;
Zie meer geneesmiddelen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over soa’s.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Nu kopen’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “aciclovir-crema kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing