crestor kopen

85.51

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Crestor?

Een type ‘statin’ is Crestor of rosuvastatine, wat lipidenverlagende medicijnen zijn, ook wel HMG-CoA genoemd. Het vermindert verhoogde niveaus van cholesterol in het lichaam zoals gebruikt in combinatie met voedsel, lichaamsbeweging en gewichtsverlies en verlicht de bijbehorende aandoeningen. Het niveau van de zogenaamde gezonde cholesterol stijgt dus en coronaire aandoeningen worden vermeden.

Een type vet in ons bloed is cholesterol. Het speelt een zeer belangrijke rol bij het vaststellen en behouden van de goede werking van verschillende delen van het lichaam, zoals onze hersenen en huid. Het voedsel dat we eten, zoals rundvlees, eieren, boter, kaas en melk, vult ons met cholesterol. De lever is verantwoordelijk voor de cholesterolsynthese en voorziet het grootste deel van ons lichaam van cholesterol. Ons lichaam heeft niet veel cholesterol nodig, hoewel het essentieel is. De slagaders die het bloed door ons lichaam voeren raken verstopt als het bloed te veel verzadigd is.

Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor beroertes en hartaanvallen. Om de hoeveelheid cholesterol in het bloed te verlagen, kunnen mensen zo ziek worden dat ze medicijnen moeten gebruiken. Een evenwichtige voeding en levensstijl wordt in dergelijke situaties vaak aanbevolen. Crestor is een medicijn op recept dat echt nuttig is.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek 5/10/20/40 mg Rosuvastatine – 28 van 75.155/40 mg tabletten.

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe moet dit medicijn worden gebruikt?

Rosuvastatine wordt geleverd als een mondtablet (Crestor). Rosuvastatine kan ook via de mond worden ingenomen of worden geopend in capsulevorm (Ezallor), gecombineerd met water en geleverd via een voedingssonde. Het wordt normaal gesproken één keer per dag met of zonder fruit ingenomen. Neem rosuvastatine elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip in. Volg de richtlijnen op uw recept zorgvuldig op en vraag de arts of apotheker om iets te beschrijven wat u niet begrijpt. Neem precies zoals voorgeschreven, rosuvastatine. Neem de dokter niet meer of minder vaak in dan voorgeschreven.

Uw arts kan u beginnen met een lage dosis rosuvastatine en uw dosis geleidelijk aan elke 2 tot 4 weken verhogen, niet meer dan één keer.

Neem de volledige (Ezallor) capsules in; kauw er niet op en verpletter ze niet. Als de capsule niet gegeten kan worden, open deze dan en strooi voorzichtig 1 theelepel appelmoes bij de inhoud. Neem de pasta onmiddellijk mee zonder door te slikken. Voor later gebruik, bewaar de appelmoescombinatie niet.

En als u zich goed voelt, probeer dan rosuvastatine te gebruiken. Zonder contact op te nemen met de psychiater, stop niet met het gebruik van rosuvastatine.

Bijwerkingen

Statines, en de meeste drugs, hebben bijwerkingen. De meest prominente bijwerkingen zijn onder andere spijsverteringsstoornissen, schade aan de lever en ontsteking van de spieren. Geheugenverlies en misverstanden kunnen worden veroorzaakt door statines. Deze tekenen verdwijnen echter binnen enkele weken na inname van de drug, volgens de FDA. De statines kunnen ze verstoren als mensen andere medicijnen gebruiken. Bij het nemen van statines kan ook grapefruitsap worden gestopt, omdat het reageert met de medicatie, waardoor de werkzaamheid van de statine afneemt. Artsen raden patiënten aan om ze te melden bij een arts als de volgende bijwerkingen zich voordoen, en het kan belangrijk zijn om het gebruik ervan te vermijden.

  • De depressie
  • Constipatie
  • Zwakheid
  • De duizeligheid
  • Slapeloosheid
  • hoesten.

Crestor is rosuvastatinezout. Het remt het HMG-CoA reductase enzym, dat het materiaal is dat ons lichaam nodig heeft voor de ontwikkeling van cholesterol.

Bij bepaalde patiënten met diabetes, coronaire aandoeningen en andere complicaties zal het de kans op een beroerte, hartfalen en andere hartklachten verminderen.
Het kan worden gebruikt voor de behandeling van hoog-cholesterol genetische elementen, evenals heterozygote en homozygote vormen.

Is Crestor een gewichtstoename?

Terwijl veel mensen beweren gewichtstoename te ondergaan, is slechts 1,89 procent in gewicht toegenomen, wat gelijk is aan 1.762 personen, volgens een onderzoek van Online Doctor. Onder hen:

69,23 procent waren vrouwen en 30,77 procent waren mannen.
12,16 procent was tussen de 40 en 49 jaar oud.
28,22 procent was tussen 50 en 59 jaar oud.
56,3 procent was 60-69 jaar oud.

Er is dus een risico op gewichtstoename, maar er is een beperkte populatie van individuen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “crestor kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing