dioralyte kopen

52.35

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Dioralyte, wat is dat?

Om het noodzakelijke lichaamswater en de zouten bij de behandeling van acute diarree te vervangen, wordt Dioralyte Relief Blackcurrant aanbevolen.

Bij diarree ontbreekt het aan water en zouten in het lichaam. Dioralyte Relief Blackcurrant vervangt deze en zorgt er tegelijkertijd voor dat de waterige ontlasting sneller weer normaal wordt. Om uitdroging te voorkomen is een vroegtijdig gebruik noodzakelijk, vooral bij jonge en oude mensen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek 4g/sachet – 20 44.755 zakjes –

* Met verstrekking van medisch advies.

Aangegeven aan

Volwassenen en baby’s 3 maanden en ouder

Gebruiken Hoe te gebruiken

Lees de bijbehorende folder aandachtig door voordat u deze gebruikt.

Bereid de inhoud van één zakje 200 ml (ongeveer 7 vloeibare ounces) drinkwater voor met Dioralyte Relief Blackcurrant. Gebruik voor volwassenen en jongeren vers drinkwater. Recentelijk moet het water verwarmd en gekoeld worden als er geen drinkwater beschikbaar is. Vloeistof moet onmiddellijk voor gebruik worden verpakt en niet-gebruikte vloeistof moet na 1 uur (of 24 uur indien bewaard in een koelkast) worden weggegooid. Bij bereiding in water is Dioralyte Relief Blackcurrant een melkkleurige vloeistof. In elke envelop en in de bijgevoegde bijsluiter staan instructies voor de bereiding van het poeder.

Een dosis (tenzij anders aangegeven door uw arts)

Volwassenen (inclusief ouderen) en kinderen: één zakje voor maximaal 5 zakjes per dag gedurende 3-4 dagen na elke losse beweging (waterige ontlasting).

Kinderen van 3 maanden tot 1 jaar: Dioralyte Relief Blackcurrant ALLEEN onder medisch toezicht moet worden verkregen.

Baby’s jonger dan 3 maanden mogen GEEN Dioralyte Relief Blackcurrant krijgen.

Baby’s jonger dan 2 jaar met diarree kunnen zo snel mogelijk door een arts worden gezien. U kunt dringend medische hulp krijgen als de symptomen aanhouden en er na 36 uur weinig verandering wordt waargenomen.

Voorzorgsmaatregelen en risico’s

U moet Dioralyte Relief Blackcurrant niet gebruiken als u fenylketonurie heeft. Raadpleeg de arts alvorens Dioralyte Blackcurrant te gebruiken als u last heeft van spijsverteringsobstructie, nier- of leverfalen, of een aandoening waarbij de zouten in uw lichaam worden gewijzigd of als u een tekort aan kalium of natrium heeft.

Raadpleeg de arts of apotheker voordat u deze medicatie gebruikt als u twijfelt.

Dioralyte Blackcurrant, maar alleen op medisch advies, kan worden gebruikt tijdens borstvoeding en borstvoeding. Dit geneesmiddel bevat tot 2,5% ethanol (alcohol) per hoeveelheid, d.w.z. tot 191 mg per dosis, gelijk aan 4 ml bier of 1,7 ml wijn per dosis. Voor personen met alcoholisme kan het schadelijk zijn. De overweging moet worden uitgebreid tot zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, zuigelingen en risicogroepen, zoals patiënten met een leverziekte of epilepsie.

Hoe slaat Dioralyte het op?

Voorraad bij minder dan 25° C op een droge plaats. Houd alle geneesmiddelen buiten het zicht en de controle van kinderen.

Voorzorgsmaatregel

Raadpleeg een psychiater of apotheker of u een medische aandoening achter de hand hebt, of u een ander medicijn of een alternatieve behandeling gebruikt, of dat de symptomen blijven bestaan.

Of u nu borstvoeding geeft, borstvoeding geeft, van plan bent zwanger te worden of allergieën hebt, vraag advies voordat u het gebruikt.

Houd alle medicijnen uit de handen van kinderen en uit het zicht.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dioralyte kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing