norimode kopen

62.62

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Norimode?

Norimode tabletten zijn bedoeld om de symptomen van diarree te verlichten. Ze hebben een actief ingrediƫnt genaamd hydrochloride loperamide. Het is mogelijk om Norimode te gebruiken om zowel acute als chronische diarree te behandelen.

Hoewel diarree die onverwacht optreedt meestal binnen vijf tot zeven dagen verbetert, zullen medicijnen zoals Norimode, indien van toepassing, direct verlichting bieden op korte termijn. Het aantal dagen dat u naar het toilet moet, kan tot een minimum worden beperkt. Norimode kan ook helpen bij de symptomen van het prikkelbare darmsyndroom (IBS).

Hoe werkt Norimode?

Door de darmen te vertragen terwijl ze overactief zijn, kunnen Norimode en andere geneesmiddelen die loperamidehydrochloride bevatten, de diarree verlichten. Het medicijn dat inwerkt op de opioĆÆdenreceptoren in de darmen doet dit.

Dit werk maakt het mogelijk voor het lichaam om het water en de zouten te consumeren die meestal verloren gaan als iemand diarree krijgt. Het eindresultaat is dat voordat ze uit het lichaam worden verwijderd, er stevigere ontlasting ontstaat.

Welke bijwerkingen heeft Norimode?

Bijwerkingen van het gebruik van Norimode komen vaak voor, maar zijn meestal mild. De onderstaande zijn enkele van de bijwerkingen die kunnen optreden tijdens het nemen van dit geneesmiddel:

 • Constipatie
 • De duizeligheid
 • Ziek voelen
 • Hoofdpijn
 • Vastzittende gassen

Ernstigere bijwerkingen zijn zeer onwaarschijnlijk, maar u kunt de arts zo snel mogelijk bellen als u zich zwak of minder bewust bent of als u op een ongemakkelijke en ongecoƶrdineerde manier loopt. Er is een klein risico dat een grote allergische reactie wordt veroorzaakt door dit middel (anafylaxie).

Hoe lang moet ik Norimode innemen?

De hoeveelheid tijd die u Norimode inneemt hangt af van de aard van de ziekte waar u mee te maken heeft. U kunt dit medicijn tot 48 uur gebruiken als u Norimode gebruikt voor kortdurende diarree. Maar als uw diarree episode meer dan 48 uur duurt, kunt u stoppen met het gebruik van dit medicijn en contact opnemen met uw arts.

Als Norimode wordt gebruikt voor de behandeling van diarree die wordt veroorzaakt door het prikkelbare darmsyndroom gedurende een langere periode, zult u Norimode tot 2 weken gebruiken voor de behandeling van frequente aanvallen. Als de aanval echter meer dan 48 uur duurt, kunt u stoppen met het gebruik van dit middel en uw arts bellen.

U neemt twee tabletten en vervolgens een tablet voor elke stoelgang aan het begin van de procedure (meestal tot 5 dagen bij de behandeling van acute diarree). Met een glas water worden de tabletten in hun geheel doorgeslikt. Dit medicijn kan bij herhaalde diarree aanvallen tot twee weken worden gebruikt, maar u neemt geen tabletten in voor een enkele aanval die langer dan 48 uur duurt (neem zo snel mogelijk contact op met uw arts). Let erop dat u binnen een cyclus van 24 uur niet meer dan zes tabletten inneemt.

Ben ik bereid om Norimode in te nemen?

Volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder moeten Norimode-tabletten innemen bij de behandeling van diarree op korte termijn. U moet 18 jaar of ouder zijn en de arts moet u hebben gediagnosticeerd met IBS voordat u deze drug neemt als u zorg voor prikkelbare darm syndroom nastreeft.

Wanneer u een van de volgende problemen heeft, moet u stoppen met het gebruik van Norimode of aanverwante medicijnen:

 • Extreme diarree veroorzaakt door het gebruik van antibiotica.
 • Ontstekingsdarmstoornis epidemie.
 • Constipatie, of de maag heeft de neiging om gezwollen te zijn
 • Acute Dysenterie, Acute Dysenterie (symptomen kunnen o.a. bloed in de ontlasting en hoge temperatuur zijn)

U kunt een arts of apotheker bellen voor aanbevelingen over welke medicatie voor u geschikt is, als een van deze voor u van toepassing is. Er zijn ook enkele voorwaarden die u niet verbieden om Norimode in te nemen, maar uit voorzorg kunt u ook met de dokter spreken. Dit zijn de criteria die het volgende inhouden:

 • Je lijdt aan AIDS en de maag zwelt op…
 • Ziekte van de lever
 • Niet in staat om die suikers te absorberen

Voordat u Norimode inneemt, kunt u ook contact opnemen met uw arts als u een van de volgende medicijnen gebruikt:

 • Over Ritonavir (HIV-behandeling)
 • Over kinidine (voor abnormale hartritmes en malaria)
 • Desmopressine Oraal (van overmatig urineren)
 • Ketoconazool of Itraconazool (voor schimmelinfecties)
 • Uit GemfibroziliĆ« (voor hoog cholesterolgehalte)

Als u IBS-diarree heeft, kunt u eerst met de arts spreken, als er sprake is van een van de volgende zaken:

 • Je bent 40 jaar of ouder en het is alweer een tijdje geleden dat de laatste IBS-aanval of de verschijnselen deze keer anders waren.
 • Bloed is recentelijk in de darmen gekomen
 • Met ernstige constipatie, je leeft
 • Je bent of ziek of je bent aan het overgeven
 • Je bent of je eetlust kwijt of je bent afgevallen.
 • Je hebt problemen of irritatie bij het plassen…
 • Je hebt hoofdpijn.
 • Je bent de laatste tijd overzee gegaan

Informeer bij uw arts of apotheker of u al zwanger bent en overweegt Norimode in te nemen. Als u borstvoeding geeft, stop dan met het gebruik ervan, omdat er kleine hoeveelheden van dit geneesmiddel in uw melk kunnen komen.

Wat gebeurt er als ik Norimode te veel neem?

Als u meer Norimode-pillen neemt, kunt u dringend hulp inroepen bij een dokter of ziekenhuis. Het risico bestaat dat u hartgerelateerde verschijnselen ontwikkelt, zoals verhoogde of onregelmatige hartslagen, maar het is onwaarschijnlijk dat het letsel veroorzaakt. Dergelijke mogelijke tekenen zijn spierzwakte, ongecoƶrdineerde bewegingen, slaperigheid, problemen met plassen of een slechte ademhaling. Kinderen reageren eerder met symptomen dan volwassenen wanneer ze meer dan verwacht Norimode innemen.

Omgekeerd zou het geen reden voor ongerustheid moeten zijn als u Norimode niet inneemt zoals oorspronkelijk gepland. Neem na uw volgende toiletbezoek letterlijk uw volgende dosis.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “norimode kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing