imodium-jarabe kopen

60.99

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is siroop met Imodium?

Loperamide behoort tot een klasse van medicijnen die bekend staan als antidiarreemiddelen. Loperamide wordt gebruikt voor de behandeling van korte periodes van diarree die niet veroorzaakt worden door een bacteriƫle infectie, samen met rehydratietherapie (vloeistoffen en elektrolyten). Het wordt ook gebruikt om chronische diarree te verlichten die wordt veroorzaakt door een ontstekingsdarmziekte (bijvoorbeeld de ziekte van Crohn) en om het volume van de ontlasting te verminderen die vrijkomt bij mensen die een deel van hun darmen hebben of hebben verwijderd van ileostomieƫn of colostomieƫn.

Het werkt om de hoeveelheid geproduceerde ontlasting te verminderen, de ontlastingsfrequentie te verlagen, de ontlasting gladder te maken en de verkramping te verminderen door de zenuwen in de darmen te beĆÆnvloeden.

Dit geneesmiddel kan in veel verschillende formules en/of onder verschillende namen verkrijgbaar zijn. Voor alle hier genoemde aandoeningen kan het zijn dat een bepaald merk van dit geneesmiddel niet in alle soorten beschikbaar is of niet gelicenseerd is. Vaak, bij alle hier besproken gevallen, kunnen bepaalde formuleringen van dit geneesmiddel niet worden gebruikt.

Hoe moet ik Imodium siroop gebruiken?

De voorgeschreven dosering van loperamide is een eerste dosis van 4 mg voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder die acute of terugkerende diarree hebben, gevolgd door een dosis van 2 mg na elke stoelgang (of diarree episode). De dosis mag niet hoger zijn dan 16 mg per dag. Bij chronische diarree kan deze dosering worden gegeven als een enkele dagelijkse dosis of in afzonderlijke doses totdat de optimale dagelijkse dosis is vastgesteld.

Indien voorgeschreven door een arts kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar (10 kg tot 20 kg) deze medicatie gebruiken bij acute of chronische diarree. De minimum dosering voor de eerste dag is 2 mg tweemaal per dag voor kinderen van 6 tot 8 jaar (of 20 kg tot 30 kg in gewicht). De minimum dosering voor de eerste dag voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een gewicht van meer dan 30 kg is 3 maal per dag 2 mg. Het medicijn wordt alleen gegeven na evacuatie als de diarree aanhoudt, en de te geven hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het kind. Neem contact op met uw arts of apotheker om het voorgeschreven aantal te ontvangen.

Welke bijwerkingen zijn er bij dit geneesmiddel mogelijk?

Bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door bepaalde medicijnen. Bij regelmatige toediening is een bijwerking een onbedoelde reactie op een geneesmiddel. Er kunnen gematigde of ernstige, acute of levenslange bijwerkingen optreden.

Niet alle personen die dit geneesmiddel gebruiken hebben de hieronder beschreven bijwerkingen. Informeer uw zorgverlener of u een van deze bijwerkingen voortdurend opmerkt, of dat ze in de loop van de tijd verergeren.

Ten minste 1 procent van de personen die dit geneesmiddel gebruiken, heeft de volgende bijwerkingen gemeld. Het is mogelijk om veel van deze bijwerkingen in de gaten te houden en sommige kunnen na verloop van tijd vanzelf verergeren.

Als u deze bijwerkingen opmerkt en ze zijn ernstig of vervelend, bel dan de arts of zorgverlener. Uw apotheker zal u informeren over de behandeling van de bijwerkingen.

  • Gevoel van verbranding of krassen op de tong (sneloplossende tabletten)
  • Duizeligheid
  • Slapeloosheid
  • Droge mond Droge mond
  • Via gassen
  • Hoofdpijn
  • Ziekte of braken
  • Vermoeidheid

Heeft dit medicijn nog andere voorzorgsmaatregelen of waarschuwingen?

Vertel de arts over eventuele medische problemen of allergieĆ«n die u zou kunnen hebben, eventuele medicijnen die u gebruikt, of u nu zwanger bent of borstvoeding geeft, en eventuele andere essentiĆ«le gezondheidsfeiten voordat u het medicijn begint te gebruiken. De manier waarop u deze medicatie kunt gebruiken kan deze variabelen beĆÆnvloeden.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “imodium-jarabe kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing