glucophage kopen

63.71

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Glucophage, wat is het?

Een van de zes soorten diabetespillen die in de handel worden gebruikt voor de behandeling van diabetes type 2 is glucofaag (metformine). Dit helpt uw bloedglucose in het bereik van uw doelwit te houden.

Let op, de hoeksteen van diabetespreventie blijft onveranderd; het is belangrijk om een voedselplan aan te nemen en veel lichaamsbeweging te krijgen. Diabetespillen zijn ook een ander hulpmiddel om de bloeddruk onder controle te houden.

Hoe werkt Glucophage?

Glucofaag helpt bij het produceren van minder glucose uit de lever in uw lichaam. Het laat geen extra insuline toe die door het lichaam vrijkomt, waardoor het, wanneer het alleen wordt gebruikt, zelden een laag bloedglucosegehalte veroorzaakt (hypoglykemie). Wanneer Glucofaag wordt ingenomen in combinatie met insuline of andere diabetes tabletten, zoals repaglinide, sulfonylureum nateglinide, kan hypoglykemie optreden.

Het is aangetoond dat Glucophage het vetgehalte in het bloed vermindert en waarschijnlijk leidt tot licht gewichtsverlies.

Wat ga ik doen als ik geen dosis neem?

U neemt uw diabetespillen in als u ze niet hebt ingenomen, zolang er minder dan 2 uur zijn verstreken sinds uw dosering werd ingenomen. Vraag de zorgverlener of het langer dan 2 uur is. Neem geen twee doses voor de volgende maaltijd. Als de ontbrekende dosering wordt gemist, schrijf het dan op in het logboek.

Moet ik Glucophage met andere medicijnen innemen?

Glucophage is veilig te combineren met de meeste medicijnen. Vaak moet u de zorgverlener er echter aan herinneren welke medicijnen u gebruikt en dat de medicijnen veranderen, zodat u kunt garanderen dat de mix veilig is. Vraag hoe de diabetes wordt beïnvloed door het nieuwe medicijn.

Wiens neveneffecten voel je met Glucophage?

Als het lichaam eenmaal gewend is om het middel gedurende vele weken in te nemen, gaan incidentele bijwerkingen meestal weg en kunnen bestaan uit gematigde diarree, vermoeidheid of een geïrriteerde maag.

Bij maaltijden kan het gebruik van Glucophage de bijwerkingen verminderen. Als u ernstige pijn ondervindt of als de bijwerkingen langer dan een paar weken duren, neem dan contact op met de zorgverlener.

Wanneer u Glucophage alleen inneemt, is hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) minder waarschijnlijk. Wanneer Glucophage samen met insuline, sulfonylureummiddelen, Prandin of Starlixx wordt ingenomen, kan hypoglykemie optreden (Sulfonylureummiddelen, Prandin en Starlix zijn andere soorten diabetespillen).

a) De belangrijkste bijwerkingen zijn zeer zeldzaam en komen meestal voor bij personen waarvan de nieren of de lever niet normaal functioneren. Melkzuurvergiftiging is de ernstigste bijwerking. Het kan gevaarlijk zijn. Om te beslissen of u risico loopt, zal de arts in de gezondheidszorg uw nier- en leverfunctie in de gaten houden.

Hoe weet ik of het werkt?

Op de door uw zorgverlener voorgeschreven tijdstippen controleert u uw bloedglucose. De dosering werkt als de bloedglucose of A1C meestal lager is dan het doel. Controleer de hoeveelheid en de soorten geconsumeerd voedsel, als dat niet het geval is, zelfs als u uw medicatie niet in de juiste dosering heeft ingenomen. Vraag uw zorgverlener of uw glucose gedurende enkele weken verhoogd is. Het kan een verandering in de dosering vereisen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “glucophage kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing