komboglyze kopen

115.65

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Hoe werkt Komboglyze?

Er zitten 2 medicijnen in dit product: saxagliptine en metformine. Saxagliptine werkt door het verhogen van het niveau van de zogenaamde natuurlijke verbindingen. Incretines, vooral na een maaltijd, helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren door de afgifte van insuline te verhogen. Ze verminderen ook de hoeveelheid suiker die door de lever wordt aangemaakt.

Hoeveel betaalt het voor Komboglyze?

Het gebruik van één enkele apotheek is gebaseerd op deze Komboglyze prijsgids. De kosten van de verlengde afgifte orale tablet Komboglyze (2,5 mg / 850 mg) is ongeveer EUR 111,29 voor een voorraad van 56 tabletten.

Dosering Komboglyze

Dien de aanbevolen dosering PO toe met het avondeten, eenmaal per dag. De voorgestelde startdosering voor patiënten die 5 mg saxagliptine nodig hebben en momenteel geen metformine innemen is 500 mg metformine; 5 mg saxagliptine PO eenmaal daags; verhoog de dosis geleidelijk aan om de gastro-intestinale bijwerkingen met betrekking tot metformine te verminderen. Begin met de huidige dagelijkse dosis metformine, of de dichtstbijzijnde therapeutisch aanvaardbare dosis, bij patiënten die worden behandeld met metformine. 1.000 mg metformine; 2,5 mg saxagliptine VO eenmaal daags kan worden gebruikt bij patiënten die 2,5 mg saxagliptine gebruiken in combinatie met met metformine met verlengde afgifte.

De individuele componenten kunnen worden gebruikt bij patiënten die 2,5 mg saxagliptine hebben ontvangen die geen metformine hebben ontvangen of die een metforminedosis van meer dan 1.000 mg nodig hebben. Vanwege het risico op verminderde nierfunctie, gebruik een voorzichtige aanvangs- en onderhoudsdosering bij oudere patiënten; aanpassing op basis van goed onderzoek van de nierfunctie. Maximaal: 2.000 mg/dag metformine en 5 mg/dag saxagliptine. De dagelijkse dosis saxagliptine is 2,5 mg/dag OV bij patiënten die een krachtige CYP3A4/5-remmer gebruiken.

Hoe wordt Komboglyze ingenomen?

Komboglyze moet zoals voorgeschreven één keer per dag worden ingenomen. Komboglyze wordt gewoonlijk één keer per dag bij het avondeten genomen om de bijwerkingen van een gestoorde maag te helpen verlichten. Slik de tabletten in hun geheel door: niet pletten, snijden of kauwen, en na overleg met de zorgverlener, de dosering niet aanpassen.

Wat zijn de bijwerkingen van Komboglyze?

Komboglyze’s gebruikelijke bijwerkingen zijn onder andere

  • Bovenste luchtweginfectie.
  • Neus- of loopneusontsteking en keelpijn.
  • Infectie van de urinewegen.
  • Hoofdpijn.
  • Met diarree.
  • Duizeligheid en braken.

De typische maagbijwerkingen van Komboglyze kunnen worden geminimaliseerd door Komboglyze met voedsel in te nemen. Informeer de zorgverlener of u onverklaarbare maagproblemen heeft. Problemen met de maag die later beginnen tijdens het herstel kunnen een symptoom zijn van iets ernstigers.

Komboglyze: winkels tussen 68 en 77 graden F, excursies tussen 59 en 86 graden F zijn toegestaan.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “komboglyze kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing