mysimba kopen

280.19

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Mysimba ?

Naast ondervoeding zijn er veel verklaringen waarom mensen gewichtstoename kunnen tegenkomen, zoals problemen met het reguleren van de grootte van de porties en het eten door stress of angst. Beide zullen helpen om gewichtstoename te veroorzaken die onwelkom is.

De geneesmiddelen in Mysimba functie om de hersenen te helpen de eetlust te onderdrukken en de gedachten die het zou kunnen hebben over het consumeren van voedsel te wijzigen.

Hoe functioneert Mysimba?

Twee farmaceutische geneesmiddelen zijn Mysimba: naltrexon en bupropion.

Om de eetlust en de voedselbehoefte te verlichten, werken beide medicijnen op de beloningsreceptoren van de hersenen. Buproprion heeft de neiging om de honger te onderdrukken en men gelooft dat naltrexon het verlangen kan beteugelen. Het zijn geen nieuwe geneesmiddelen, maar ze zijn beschikbaar als een enkele pil van deze formule voor de behandeling van obesitas voor de eerste keer.

Buproprion is ook gebruikt als antidepressivum en als middel om het roken te verminderen, en naltrexon is gebruikt bij patiĆ«nten die afhankelijk zijn van alcohol voor zijn potentieel om de impact van opioĆÆdenpijnstillers tegen te gaan en om het hongergevoel tot een minimum te beperken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Mysimba?

U helpen bij het afvallen is het belangrijkste voordeel van het innemen van Mysimba. Het is aangetoond dat dit mengsel van twee medicijnen mensen helpt om gemiddeld 5 procent van hun totale lichaamsgewicht te verliezen na 56 weken in een studie die is gemeld door de Amerikaanse fabrikant van ‘Contrave’ (de Amerikaanse naam voor het product), vergeleken met 1 procent zonder Contrave, wanneer het wordt ingenomen met een caloriearm dieet en meer lichaamsbeweging.

42 procent van de personen verloor ten minste 5 procent van hun totale lichaamsgewicht in het onderzoek, vergeleken met 17 procent van de personen die Contrave niet gebruikten.

Deze daling van het gewicht heeft de neiging om de schadelijke opbouw van vet rond de taille te minimaliseren, wat kan leiden tot medische problemen zoals diabetes en cardiovasculaire problemen.

De vermindering van triglyceriden en LDL (slechte) cholesterol kan ook helpen bij Mysimba. Vaak hebben diabetici die Mysimba nemen, veranderingen in hun bloedsuikerregulatie laten zien.

Hoe nemen ze Mysimba in?

Om zwaarlijvige mensen boven de 18 jaar te ondersteunen, wordt Mysimba aanbevolen. Het moet precies zo worden ingenomen als de arts heeft voorgesteld. Als u niet zeker weet hoe u het moet doen na het lezen van de bijsluiter, neem dan contact op met uw apotheker of arts.

De gebruikelijke dosering is om te beginnen met het innemen van een tablet per dag gedurende de eerste week, in de ochtend. Neem dus in de tweede week Ć©Ć©n tablet in de ochtend en Ć©Ć©n tablet in de middag. Vanaf de derde week krijgen patiĆ«nten ’s morgens twee tabletten, maar ’s avonds slechts Ć©Ć©n tablet. Vanaf week 4 wordt de dosering ’s morgens en ’s avonds verhoogd tot twee tabletten.

Als u zich al inzet voor het handhaven van een caloriearm dieet en het verhogen van uw lichamelijke inspanning, kan Mysimba alleen worden ingenomen. Aangezien andere aspecten van invloed kunnen zijn op de gewichtstoename, kan het ook nuttig zijn om extra therapeutische hulp te krijgen.

Mysimba kan worden gestopt als u niet binnen 16 weken 5 procent van uw oorspronkelijke lichaamsgewicht verliest.

Is het goed voor mij om Mysimba in te nemen?

Mysimba kan alleen worden ingenomen als het wordt aanbevolen door een arts. Patiƫnten die overgevoeligheid ontwikkelen voor een van de genoemde ingrediƫnten mogen het niet innemen. Het is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of van plan zijn te adopteren, mensen met lever- of nierfalen of met een eetstoornis.

Mysimba kan ook gestopt worden door patiƫnten met ongecontroleerde hypertensie, een aanvalsziekte, een vermoedelijke tumor van het centrale zenuwstelsel, of benzodiazepine of alcoholonttrekking. Als de patiƫnt nog andere medicijnen gebruikt, zoals bupropion of naltrexon, of een voorgeschiedenis van een bipolaire stoornis of een voorafgaande diagnose van boulimia of anorexia nervosa, mag Mysimba niet worden genomen.

Mysimba is ook niet geschikt voor patiĆ«nten die actief afhankelijk zijn van antidepressiva die bekend staan als monoamine oxidase remmers (MAO-remmers) in de afgelopen 14 dagen of die momenteel afhankelijk zijn van chronische opioĆÆde of opioĆÆde agonisten.

Bij patiĆ«nten met een voorgeschiedenis van depressie dient Mysimba met voorzichtigheid te worden gebruikt. Bupropion, dat vergelijkbaar is met de actieve bestanddelen die in sommige antidepressiva worden gebruikt, wordt in Mysimba gevonden. Het risico op suĆÆcidale activiteit zal hierdoor theoretisch toenemen. Bupropion kan ook het risico op convulsies verhogen. Meer details staan in de bijgevoegde bijsluiter.

Wat zijn Mysimba’s bijwerkingen?

Mysimba kan, zoals alle medicijnen, bijwerkingen veroorzaken bij bepaalde patiƫnten. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Slapeloosheid
 • Over Zorgen
 • De angst
 • Hoofdpijn
 • Concentratiestoornis
 • De duizeligheid
 • Koele spoelingen
 • Palpaties
 • Constipatie van
 • Misselijkheid
 • Druk in de spieren

Veel mensen kunnen geen bijwerkingen ondervinden. Vertel uw arts als u bijwerkingen ondervindt, die u kan aansporen om Mysimba niet in te nemen. U moet uw bloeddruk regelmatig controleren wanneer u Mysimba inneemt.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mysimba kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing