orlistat kopen

119.90

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift Orlistat

Wat is de status van Orlistat?

Als u overgewicht of obesitas heeft, is Orlistat een medicijn dat u kan helpen bij het afvallen. Orlistat werkt door het blokkeren van vetverslindende chemicaliën (enzymen) in de darm. Ongeveer een derde van het vet dat u eet wordt geblokkeerd door Orlistat. In uw lever wordt onverteerd vet niet geconsumeerd en wordt het overgedragen op uw ontlasting. Eén capsule is de gebruikelijke dosering: 120 mg, drie keer per dag bij elke maaltijd. Als er echter geen vet in het dieet zit of als u een maaltijd mist, hoeft u er geen in te nemen.

Liraglutide is een nieuw medicijn dat in januari 2017 werd goedgekeurd voor de behandeling van obesitas. Deze therapie, die alleen beschikbaar is in injecteerbare vorm, heeft weinig ervaring. Het wordt momenteel vooral gebruikt in gespecialiseerde klinieken voor mensen die door hun overgewicht hebben bijgedragen aan andere aandoeningen zoals diabetes.

Bij het nemen van Orlistat wordt geadviseerd om uw vetverbruik te verlagen tot 30 procent van uw totale calorie-inname. Winderigheid, vetvlekken op ondergoed, verhoogde urgentie en losse ontlasting zijn gedocumenteerde bijwerkingen van het eten van zoveel vet.

Tips voor het verminderen van de consumptie van vet
 • Ga van boter naar een vetarme voeding of van de dagelijkse smeerbeurten.
 • Pluk magere vleesdelen en snijd het zichtbare vet weg. Stop de zwoerd van kippenvel en spek.
 • Stop met het toevoegen van vet/olie bij het bakken: in plaats daarvan roosteren, pocheren, bakken of in de magnetron.
 • Kies melkproducten met een laag vetgehalte, zoals vetarme of gecondenseerde melk, caloriearme yoghurts, vetarme kazen en vetarme spreads.
 • Kies voor vetarme kooksauzen met minder dan 5 gram vet per 100 gram saus.

Orlistat, werkt hij?

Gemiddeld genomen is uit tests gebleken dat Orlistat, met een dieet en lichaamsbeweging voor gewichtsverlies, meer gewichtsverlies veroorzaakt dan een dieet voor gewichtsverlies en lichaamsbeweging alleen. Met behulp van Orlistat verliezen bepaalde mensen in zes maanden tijd 10 procent of meer van hun lichaamsgewicht. Voor sommigen is het minder succesvol.

Een factor die Orlistat niet succesvol is, is dat u misschien denkt dat u uw dieet voor gewichtsverlies zult ontspannen, en Orlistat kan “alles doen”. Dit is niet waar. U hoeft nog steeds minder te eten en regelmatig te bewegen om gewicht te verliezen. Vergeet niet dat Orlistat voorkomt dat (iets minder dan een derde) slechts een deel van het vet dat u eet wordt geabsorbeerd. Maar als u geen gezond dieet volgt voor gewichtsverlies en meer vet eet (chocolaatjes, cakejes, e)”.

Wanneer wordt het voorgeschreven voor Orlistat?

Bij alle personen die willen afvallen is Orlistat niet inbegrepen. Het wordt alleen voorgeschreven voor mensen met een bepaalde body mass index (BMI). Zij moeten er ook voor zorgen dat een arts Orlistat voorschrijft dat u heeft geprobeerd om uw dieet te verbeteren om eerst uw lichaamsbeweging te verhogen.

Bij het voorschrijven van Orlistat wordt van artsen verwacht dat ze de volgende richtlijnen gebruiken:

BMI van jou:
 • U moet 30 jaar of ouder zijn; of 30 jaar of ouder;
 • Je moet 28 jaar of ouder zijn en een medisch probleem hebben dat baat heeft bij het verliezen van gewicht (zoals diabetes of hoge bloeddruk).
 • Binnen drie maanden na het begin van Orlistat moet u ten minste 5 procent van uw gewicht verliezen; anders moet de zorg worden stopgezet.

Hoe lang zou het duren om voor Orlistat te werken?

Er zijn geen grenzen aan de duur van Orlistat nadat u in drie maanden 5 procent van uw gewicht bent afgevallen. De meeste artsen kunnen de medicatie echter wel periodiek controleren om te bepalen of het nog steeds nodig is om Orlistat te blijven gebruiken. De arts kan u adviseren om door te gaan met het gebruik van Orlistat als u na zes maanden nog steeds gewicht verliest. Dit kan voor maximaal 1-2 jaar of l

Conservering met een laag gewicht

Veel mensen die met behulp van Orlistat zijn afgevallen, krijgen het na het verlaten van de therapie weer terug. Probeer dit te voorzien. Als je eenmaal bent afgevallen, als je een uitgebalanceerd dieet volgt, consequent traint (als je dat kunt) en jezelf eenmaal per week weegt, heb je meer kans om het af te houden.

Mag ik een Orlistat kopen?

Orlistat is in Spanje verkrijgbaar met een doktersrecept (120 mg) en laaggedoseerde Orlistat (60 mg) is ook zonder recept verkrijgbaar in de apotheek. Apothekers schrijven het aan niemand voor. Ze zijn ook verplicht om te voldoen aan aanbevelingen die betrekking hebben op

 • Uw BMI moet boven of gelijk zijn aan 28.
 • Elke keer dat u Orlistat bestelt, moet uw BMI worden beoordeeld.
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
 • Zonder recept kunt u Orlistat niet langer dan zes maanden innemen.
 • Als u na het innemen van Orlistat gedurende drie maanden niet bent afgevallen, neemt u het niet meer in.
 • Uw apotheker zal u ook instrueren over een dieet dat aanvaardbaar is – een caloriearm, vetarm dieet.
Bijwerkingen van Orlistat

Het vet dat door de uitwerpselen gaat, veroorzaakt de belangrijkste neveneffecten. Je kan vettig worden, stinkende ontlasting, naar het toilet gaan, kleverige plekken op je ondergoed en extra gas. Als je een vetarm dieet volgt, komen deze bijwerkingen minder vaak voor. Ze lijken na verloop van tijd te kalmeren, misschien omdat het je eraan herinnert dat je een vetarm dieet kunt eten als ze zich voordoen. Andere bijwerkingen zijn zeldzaam

Opmerking: Een volledige lijst van bijwerkingen voor mensen die Orlistat gebruiken staat hierboven niet vermeld. Voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen en waarschuwingen verwijzen wij u naar de bijsluiter die bij uw recept wordt geleverd.

De Orlistat-orde (geen voorschrift)

Orlistat kan worden gekocht van de bovenstaande tabel. U kunt daar ook meer details over dit medicijn vinden. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u betrokken bent bij een alternatieve behandeling van het gewichtsverlies. Dan, als u dat wilt:

Zonder recept, koop Orlistat;
Zie extra medicijnen / goederen voor gewichtsverlies;
Lees meer info over afslanken.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “orlistat kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing