saxenda kopen

124.29

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Niet-receptuele Saxenda kopen

Hoe wordt Saxenda genomen?

Uw arts zal u vertellen hoe, wanneer en hoeveel u Saxenda kunt gebruiken, net als elk ander medicijn. U moet zo strikt mogelijk meewerken aan zijn orders. U begint meestal met het nemen van een lagere dosering van de medicatie als een ruwe referentie, en verhoogt deze vervolgens gestaag tot het uiterste gedurende de eerste vijf weken van uw cursus.

In het algemeen begint u met het nemen van 0,6 mg eenmaal per dag gedurende een week, daarna verhoogt u met 0,6 mg per week voordat de volledige dosering van 3,0 mg per dag wordt bereikt. De injecteerbare pen komt aan met het voorgevulde oplosmiddel en de hoeveelheid die u met de draaiknop neemt kan snel worden aangepast.

Stop met het injecteren van spieren of aders; kies in plaats daarvan de voorkant van de buik, de taille, de bovenarm of de voorkant van uw dij. Saxenda kan met of zonder voedsel en op elk moment van de dag genomen worden, maar u kunt het elke dag op hetzelfde moment willen nemen.

De Saxenda-pen is geschikt om in de koelkast te bewaren, maar nooit in de vriezer. Als u de pen onder 30°C houdt, kan hij een maand meegaan, zorg er dan voor dat u hem voor de houdbaarheidsdatum op de doos legt. Houd de dop erop als u de pen niet gebruikt om te voorkomen dat het oplosmiddel wordt verontreinigd door licht, en gebruik het niet als de vloeistof in de pen niet doorzichtig en kleurloos is.

Spreek met een arts of apotheker als u niet zeker weet hoe u Saxenda moet innemen of als u vragen heeft.

Hoe helpt Saxenda bij het verminderen van het gewicht?

Saxenda bevat Liraglutide, de werkzame stof. Dit materiaal bootst het normale hormoon in het lichaam na, GLP-1. Wanneer we ons voeden, komt dit hormoon vrij uit de maag, wat een normaal mechanisme is dat al onze lichamen ondergaan.

Saxenda laat de hersenen begrijpen dat het lichaam vol is door minder voedsel te eten (minder calorieën te verbruiken) dan normaal door dit hormoon na te bootsen. Het gebruik van Saxenda zal u ook helpen de hoeveelheid die u consumeert te verminderen en uw lichaamsgewicht als gevolg daarvan te minimaliseren.

Wie geeft de injecties af?

Saxenda is een drug voor zelfinjectie één keer per dag.

Waarom gebruiken ze Saxenda?

Alleen volgens de instructies van uw arts kan Saxenda worden gebruikt. Als u op dit moment geen Saxenda gebruikt, wordt u gevraagd om een dieet- en bewegingsprogramma te gebruiken. Na verloop van tijd zal de dosering stijgen en dit zal worden geadviseerd door de arts. Dit kan worden voorafgegaan door de volgende lijst:

  • Week 1 – Eenmaal per dag, 0,6 mg
  • 2de week – 1,2mg één keer per dag
  • Week 3 – 1.8mg eenmaal daags
  • Week 4 – Eenmaal per dag, 2,4 mg
  • Week 5 en hoger: 3 mg eenmaal per dag

Blijf dezelfde dosering gebruiken nadat u de medicatie heeft beëindigd, totdat u week 5 heeft bereikt. Verhoog de dosering niet verder. Saxenda kan op elk moment van de dag gebruikt worden, maar het kan elke dag op hetzelfde tijdstip gebruikt worden voor het gebruik. In de taille, aan de voorkant van de dij of op de bovenarm zijn de veiligste posities om te injecteren niet in een spier of ader steken.

Wie gaat Saxenda gebruiken?

Alleen volwassenen met een body mass index (BMI) van 30 of meer of 27 of meer en een aan gewicht gerelateerde medische aandoening, zoals hoge bloeddruk of diabetes type 2, mogen Saxenda gebruiken. Saxenda is geen geneesmiddel voor diabetici.

Hoe laat ik Saxenda opslaan?

Saxenda-pennen moeten in de koelkast worden bewaard. Pennen die 30 dagen in gebruik zijn, moeten worden weggegooid. Saxenda niet invriezen.

Saxenda-bestelling (geen voorschrift)

Bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Saxenda. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken terwijl u betrokken bent bij een alternatief middel tegen gewichtsverlies. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Saxenda;
Zie meer Geneesmiddelen/Producten voor afslanken;
Meer informatie over afslanken.

Ga naar de online arts service, of druk hieronder op de ‘Koop nu’ knop.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “saxenda kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing