saxenda kopen

124.29

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is de beste manier om Saxenda in te nemen?

Uw arts zal u vertellen hoe, wanneer en hoeveel u Saxenda in België moet innemen, net als bij elk ander geneesmiddel. U moet proberen zijn of haar aanwijzingen naar de letter op te volgen.

Als algemene regel geldt dat u begint met een lagere hoeveelheid van het geneesmiddel en dat u gedurende de eerste vijf weken van uw behandeling geleidelijk opklimt naar de maximale dosering.

In plaats van in spieren of aderen te injecteren, kunt u ook de voorkant van uw buik, het gebied rond uw middel, de bovenarm of de voorkant van uw dij proberen. Saxenda kan met of zonder maaltijden worden ingenomen, op elk moment van de dag, maar het is het beste om het elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen.

De Saxenda-pen moet in de koelkast worden bewaard, niet in de vriezer. Wanneer de pen onder 30°C wordt bewaard, zou hij een maand houdbaar moeten zijn, maar zorg ervoor dat u hem vóór de vervaldatum op de verpakking gebruikt. Houd de dop op de pen als u hem niet gebruikt, om te voorkomen dat licht de oplossing beschadigt, en gebruik de pen niet als de vloeistof in de pen niet helder en kleurloos is.

Begin een week lang met 0,6 mg eenmaal daags en verhoog vervolgens elke week geleidelijk met 0,6 mg totdat u de maximale dosering van 3,0 mg per dag hebt bereikt. De injecteerbare pen is vooraf gevuld met de oplossing, en met de draaiknop kunt u de dosering snel aanpassen. Raadpleeg een arts of apotheker als u niet zeker weet hoe u Saxenda moet innemen of als u vragen heeft.

Wat is de beste manier om Saxenda te gebruiken?

Saxenda mag alleen volgens de instructies van uw arts worden gebruikt. U krijgt het advies om tijdens het gebruik van Saxenda een dieet te volgen en aan lichaamsbeweging te doen als u dat nog niet doet. De dosering zal geleidelijk worden verhoogd, en uw arts zal u adviseren dit te doen. Dit kan de punten op de onderstaande lijst omvatten:

  • 0,6 mg eenmaal daags gedurende de eerste week.
  • 1,2mg eenmaal per dag in week 2
  • 3e week: 1,8mg eenmaal per dag
  • 2,4mg eenmaal per dag, week 4
  • Vanaf week 5, neem 3mg eenmaal daags.

Als u eenmaal week 5 hebt bereikt, blijft u dezelfde dosering innemen totdat u klaar bent met uw therapie. Het is niet nodig de dosering verder te verhogen. Saxenda mag op elk moment van de dag worden ingenomen, maar het is het beste als dit elke dag op hetzelfde tijdstip gebeurt. De taille, de voorkant van de dij en de bovenarm zijn de beste plaatsen om te injecteren. Injecteren in een ader of spier is geen goed idee.

Welke rol speelt Saxenda bij gewichtsverlies?

Saxenda kopen in België : Liraglutide is het werkzame bestanddeel van Saxenda. GLP-1, het natuurlijke hormoon van het lichaam, wordt door dit geneesmiddel nagebootst. Na het eten wordt dit hormoon door de maag geproduceerd, wat een normaal proces is dat ons hele lichaam doorloopt.

Saxenda helpt de hersenen te herkennen dat het lichaam vol zit nadat het minder voedsel heeft gegeten (minder calorieën heeft ingenomen) dan normaal het geval is, door dit hormoon na te bootsen. Als gevolg daarvan kan het gebruik van Saxenda u helpen de hoeveelheid voedsel die u consumeert te verminderen en daardoor uw lichaamsgewicht te verlagen.

Wie zorgt voor de injecties?

Saxenda is een zelfinjecteerbaar geneesmiddel dat eenmaal daags wordt gebruikt.

Wie kan baat hebben bij Saxenda?

Alleen personen met een BMI van 30 of meer, of 27 of meer, en een gewichtgerelateerd medisch probleem, zoals hoge bloeddruk of diabetes type 2, mogen Saxenda gebruiken. Saxenda is geen behandeling voor diabetici.

Hoe kan ik Saxenda het beste bewaren?

Voor Saxenda-pennen wordt koeling aanbevolen. Na 30 dagen moeten gebruikte pennen worden weggegooid. Saxenda mag niet worden ingevroren.

Saxenda is te koop in België (zonder recept)

Saxenda kan worden besteld uit bovenstaande tabel. Daar is ook aanvullende informatie over dit geneesmiddel beschikbaar. Wij stellen u ook voor contact op te nemen met deze online medische dienst als u op zoek bent naar een alternatieve afslankpil. Als gevolg hiervan, als u wenst om:

  • Zonder recept, Saxenda kopen in België of in Spanje
  • Zie meer Geneesmiddelen/Producten voor afslanken

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “saxenda kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing