onglyza kopen

135.19

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is saxagliptine (Onglyza)?

Onglyza is de generieke naam voor het voorgeschreven medicijn saxagliptine, dat wordt gebruikt bij patiënten met diabetes type 2 om de bloedsuikerspiegel te reguleren met voedsel en lichaamsbeweging.

Diabetes type 2 is een ziekte waarbij het hormoon insuline niet voldoende ontwikkeld of gebruikt wordt door het lichaam.

Onglyza behoort tot een familie van geneesmiddelen die remmers van dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4) worden genoemd. Wanneer de bloedsuikerspiegel verhoogd is, werkt het door het lichaam meer insuline te laten produceren na de voeding.

Het nemen van deze drug samen met het volgen van een gezondere levensstijl kan de kans op het ervaren van ernstige of levensbedreigende aandoeningen, die kunnen omvatten hart-en vaatziekten, beroerte, zenuwletsel, nieraandoeningen, of oogproblemen verminderen.

Hoe gaat het met Onglyza?

Door het controleren van het insulineniveau dat uw lichaam vrijgeeft na het voeden, helpt Onglyza (saxagliptine) bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Het werkt specifiek door het afremmen van DPP-4 (dipeptidyl peptidase-4), wat het metabolisme van incretine vertraagt en, als gevolg daarvan, de synthese en het vrijkomen van insuline verbetert. Uw kleine darm laat incretinale hormonen vrij in de bloedbaan terwijl u zich voedt.

Met deze fantastische hormonen kan insuline uit de alvleesklier worden vrijgemaakt. Om suiker uit de bloedbaan te halen is insuline nodig. Incretinale hormonen worden echter gedeactiveerd door de DPP-4 enzymen. Dit is waar het onder Onglyza valt. Onglyza kan DPP-4 blokkeren, zodat de groeihormonen niet zo volledig worden gedeactiveerd. Als gevolg daarvan zal de insuline zich blijven ontwikkelen en vrijkomen door de alvleesklier, wat zal helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.

De bijwerkingen van Onglyza

Populaire Onglyza bijwerkingen

Als een van de volgende neveneffecten escaleert of niet verdwijnt, vertel het dan aan de arts:

 • Hoofdpijn
 • Verstopte of verstopte neus
 • Keelpijn
 • Hoesten
 • Lichte misselijkheid, keelpijn, braken of diarree
 • Ontsteking
 • Onglyza’s ernstige bijwerkingen

Als u een van de volgende belangrijke bijwerkingen opmerkt, vertel het dan onmiddellijk aan uw arts:

 • Tekenen van een allergische reactie die gepaard kan gaan met netelroos, ademhalingsproblemen, uitslag van een paarse of rode huid die zich uitstrekt en blaarvorming of zwelling in het gezicht, het oor, de tong of de keel veroorzaakt.
 • Intense bovenbuikpijn die zich naar de rug uitbreidt
 • Extreem braken en misselijkheid
 • Snelle hartslag
 • Pijnlijk plassen Pijnlijk plassen
 • Griezeligheid
 • Zwelling van de knieën, polsen of voeten
 • Bloeding of snelle blauwe plekken
Dosis Onglyza

Onglyza wordt geleverd met tabletten voor orale toediening. De gemiddelde dosering is 2,5 milligram (mg) met of zonder voedsel, of 5 mg eenmaal per dag.

Probeer dit medicijn elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip in te nemen.

Let bij het innemen van Onglyza goed op de aanwijzingen van uw arts. Neem geen of minder dan de aanbevolen medicatie.

Slik de tabletten in hun geheel door. Eet ze niet, of sla ze niet kapot, of sla ze niet kapot.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “onglyza kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing