competact kopen

151.65

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is het programma van Competact?

Competact is een oraal geneesmiddel dat wordt gebruikt om type 2 diabetes efficiënt te behandelen, met name voor mensen met overgewicht of die niet in staat zijn om verbeteringen in hun levensstijl aan te brengen. Dit medicijn wordt ook aanbevolen voor patiënten met bloedsuiker die niet in staat zijn om metformine te reguleren op het hoogst getolereerde niveau.

Competact is beschikbaar in tabletvorm en functioneert door het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Het kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen boven de 18 jaar voor type 2 diabetes.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek 15mg/850mg – 56 139,39mg tabletten

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe werkt Competact?

Diabetes type 2 is een ziekte die een verminderde alvleesklieractiviteit vereist en die niet in staat is om voldoende insuline te produceren om de bloedglucosespiegels te matigen. In Competact worden twee werkzame stoffen gebruikt: pioglitazon en metformine; ze hebben elk een eigen werkingswijze.

 • Het ingrediënt in pioglitazon (een vorm van anti-diabetische drug die bekend staat als thiazolidinedione of glitazon) is bedoeld om de reactie van spier-, vet- en levercellen op insuline te verbeteren, wat ervoor zorgt dat natuurlijke insuline door het lichaam kan worden gebruikt. Pioglitazon vermindert ook de hoeveelheid glucose die in de lever vrijkomt en houdt de werking van de insulineproducerende cellen van de alvleesklier (bètacellen) in stand.
 • Metformine (een soort anti-diabetisch middel dat bekend staat als biguanide) werkt door de productie van glucose door de levercellen te remmen en de opname ervan in de bloedbaan van de darmen na inname te verminderen. Het verhoogt ook de insulinegevoeligheid van de spiercellen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Competact?

Bij het gebruik van Competact zijn er een aantal voordelen te leren.

 • Voor patiënten waarvan het glucosegehalte niet met metformine alleen kan worden gecontroleerd, is Competact een belangrijk middel.
 • Competact bevat twee afzonderlijke werkzame stoffen, waarin de rol van elk van deze stoffen is opgenomen voor de behandeling van de complicaties die gepaard gaan met type 2-diabetes.
 • Talrijke klinische studies hebben de doeltreffendheid van het geneesmiddel bevestigd en hebben aangetoond dat het de bloedsuikerspiegel kan regelen, zowel onmiddellijk na de maaltijd als tussen de maaltijden.
 • Voor type 2 diabetes wordt Competact voorgesteld als een tweedelijnsbehandeling, met name voor patiënten met overgewicht die niet in staat zijn om de juiste glycemische regulatie te handhaven.

Hoe gebruik je Competact?

Bij Competact kunt u ’s morgens met of zonder eten één pil nemen en ’s avonds één. Dit kan worden verminderd door de tabletten met of direct na de maaltijd in te nemen als u merkt dat de tabletten een verstoorde maag veroorzaken. Een glas water dient u mee te slikken. Bij de overgang van Metformin alleen naar Competact wordt u meestal aangeraden om geleidelijk aan pioglitazon aan het systeem toe te voegen, zodat u gemakkelijk aan de beschikbare dosering kunt voldoen. De notities die bij dit geneesmiddel worden geleverd, moeten altijd worden gelezen.

Welke doses van Competact zijn beschikbaar voor

Naar verluidt zijn concurrerende tabletten alleen verkrijgbaar bij Online Doctor in doses van 15 mg en 850 mg, respectievelijk voor pioglitazon (als hydrochloride) en metforminehydrochloride. Het is duidelijk dat dit een optimale effectiviteit heeft en weinig kans op bijwerkingen.

Rond 15mg/850mg

Wiens neveneffecten voel je bij Competact?

In een aantal medische onderzoeken die bewezen hebben succesvol en veilig te zijn voor gebruik, is Competact wetenschappelijk getest. Bij alle geneesmiddelen op recept is er echter een mogelijke kans op bijwerkingen. Bijwerkingen die populair zijn, zijn onder andere:

Gastro-intestinale aandoeningen zoals diarree en braken

Bijwerkingen die uiterst zeldzaam zijn, kunnen zijn

Jeuk, roodheid van de huid en verlies van vitamine B12.

Hoewel zeer twijfelachtig, bel de arts voor advies en aanvullende details als u vragen heeft over een bepaalde bijwerking of als u een allergische reactie heeft bij het gebruik van dit geneesmiddel.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van Competact?

 • Voordat u de pillen van Competact inneemt, moet u een aantal stappen overwegen.
 • Bij het gebruik van deze behandeling moet alcohol worden vermeden.
 • U kunt aankomen met pioglitazone (het belangrijkste ingrediënt). U moet uw gewicht dagelijks controleren, en als u gewichtstoename heeft, moet u dit aan uw arts vertellen.
 • Als u een geschiedenis van nierfalen/ziekte, hartziekte/aanvallen of verminderde leverfunctie heeft, kunt u Competact niet gebruiken.
 • Competact is niet goedgekeurd voor gebruik tijdens het geven van borstvoeding of tijdens het geven van borstvoeding.
 • Bij gebruik van Competact kunt u nog steeds naar een arts gaan als u een operatie onder algemene verdoving nodig heeft. Dit komt omdat insuline meestal de bloedsuikerspiegel reguleert, zodat u 48 uur voor de ingreep wordt gevraagd om dit middel niet te gebruiken.

Hoe kan ik Competact veilig online kopen?

Om uw snelle en eenvoudige online afspraak te beginnen, kunt u Competact tabletten online bij de arts bestellen door eenvoudigweg op de bovenstaande link te klikken. Uw afspraak zal worden beoordeeld door een van onze artsen, die uw geschiktheid zal bepalen met betrekking tot de ernst van uw klinische symptomen en de beschikbare dosering. Als uw consultatie wordt geaccepteerd, kunt u deze medicatie comfortabel kopen en de volgende dag via onze snelle distributiedienst afhalen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “competact kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing