almogran kopen

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Almogran?

Almogran tabletten bieden een succesvolle verlichting bij migraine. Almotriptan, een van de vormen van de ’triptan’-drug, is het hoofdbestanddeel. Om de migraine pijn te verlichten, worden al deze medicijnen specifiek gebruikt.

Wat de oorzaak is van migraine-episoden is niet volledig bekend. De stekende pijn zou echter worden veroorzaakt door de uitzetting van de bloedvaten in de hersenen. Almotriptan is een kwelling van serotonine (of 5HT), wat betekent dat het de serotoninereceptoren in de hele hersenen activeert. Door bepaalde receptoren te activeren, bootst het middel de werking van serotonine na. Dit veroorzaakt vernauwing van de bloedvaten, waardoor het ongemak wordt verlicht.

Almotriptan heeft meer succes als het wordt toegediend bij het begin van een migraineaanval, maar als het later in de episode wordt ingenomen, kan het ook verlichting brengen. Tryptans zullen migraine ook niet vermijden. Echter, het nemen van hen samen met preventieve farmaceutische drugs zoals propranolol is veilig.

Almotriptan zal je borstkas strak doen aanvoelen. Deze bijwerking zou meestal gemakkelijk vervagen. Als dit niet het geval is, stop dan met het innemen van de pillen en laat het uw huisarts weten.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek Almogran 12.5mg 9 tabletten van 74,50 tabletten van 74,50 tabletten

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoofdpijn bij migraine

25 procent van de vrouwen en 8 procent van de mannen in Spanje wordt geplaagd door migraine. De aandoening wordt verondersteld ten minste gedeeltelijk genetisch te zijn, wat betekent dat als iemand in uw uitgebreide familie nog steeds lijdt aan episodes van migraine, u wellicht kwetsbaarder bent. Meer extreme aanvallen zullen de dag volledig verpesten en leiden tot misselijkheid en kloppende pijn. Een verhoogde intolerantie voor sterk licht, geluiden en geuren wordt vaak door veel mensen aangetroffen. Enige verlichting van deze symptomen kan ook worden gegeven door Almotriptan.

Voor het begin van de hoofdpijn ervaren ongeveer 1 op de 4 mensen die aan migraine lijden een soort waarschuwingssignaal (of ‘aura’). Visuele tekenen zoals wazig of wazig zicht kunnen hierbij betrokken zijn. Wanneer de aura optreedt, treedt er een rustige migraine op, maar gaat deze niet gepaard met een episode.

Episoden van migraine duren meestal een paar uur, maar kunnen tot drie dagen duren. Je kunt vermoeidheid ervaren gedurende enkele dagen nadat de hoofdpijn is afgenomen.

Er zijn verschillende factoren, waaronder een slecht dieet, alcohol, cafeïne, stress en gebrek aan slaap, die een migraineaanval kunnen veroorzaken. In de loop van hun tijd hebben sommige vrouwtjes frequente migraineaanvallen.

Wat wordt er gebruikt in de Almotriptan/Almogran tabletten?

In elke pil zit 12,5 mg van de werkzame stof Almotriptan. Er zijn ook enkele inactieve bestanddelen: de bestanddelen die deel uitmaken van het lichaam van de tablet en de middelen en tabletten die in het productieproces worden gebruikt. Zie het tabblad ‘Ingrediënten’ hierboven voor meer informatie.

Hoe werkt Almotriptan?

Wat de oorzaak is van migraine-episoden is niet volledig bekend. De stekende pijn zou echter worden veroorzaakt door de uitzetting van de bloedvaten in de hersenen.

Almotriptan is een kwelling van serotonine (of 5HT), wat betekent dat het de serotoninereceptoren in de hele hersenen activeert. Door bepaalde receptoren te activeren, bootst het middel de werking van serotonine na. Dit veroorzaakt vernauwing van de bloedvaten, waardoor het ongemak wordt verlicht.

12,5 mg Almogran

Hoe neem ik tabletten met Almotriptan?

Almotriptan heeft meer succes als het wordt toegediend bij het begin van een migraineaanval, maar als het later in de aflevering wordt ingenomen, kan het ook verlichting brengen. U neemt een tweede dosis na twee uur als de aanval is hervat of niet is verdwenen. In een cyclus van 24 uur mag u niet meer dan twee doses (twee tabletten) innemen.

Is almotriptan verzwakt door de anticonceptiemedicijn, alcohol of antibiotica?

Geen enkele van de bovenstaande kan invloed hebben op Almotriptan, wat dan ook. Alcohol kan echter wel een migraineaanval sterker maken, dus je kunt het misschien wel ontmoedigen. Migraine kan worden geassocieerd met hormoonveranderingen in de loop van de tijd, maar Almotriptan wordt niet veroorzaakt door de anticonceptiepil.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “almogran kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing