maxalt-max kopen

106.85

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Maxalt Melt gebruikt?

Maxalt Melt 10mg pillen worden gebruikt met of zonder aura om acute migraineaanvallen te verlichten, dat is de perceptie van het zicht en / of de geur voorwaarden, dat is meestal de eerste indicator dat een migraine is op de weg. Voor het voorkomen van een migraineaanval kan Maxalt Melt-10 Oral Disintegrant alleen worden gebruikt om hoofdpijn en andere effecten, waaronder misselijkheid en reactie op licht en geluid, te verlichten, maar mag niet worden gebruikt om het optreden van migraine hoofdpijn te voorkomen.

Op beide punten van een migraineaanval kunt u 10 mg Maxalt Melt tabletten gebruiken, maar het is succesvoller als het zo snel mogelijk na het verschijnen van de eerste symptomen van hoofdpijn en/of aura wordt toegediend.

Maxalt Melt 10mg pillen zijn niet bedoeld voor de behandeling van andere vormen van hoofdpijn, zoals clusterhoofdpijn, wat een zeer pijnlijke vorm van hoofdpijn is, afgewisseld met intervallen van remissie, die in dagelijkse intervallen of clusters ontstaan.

Maxalt Melt-10 is niet bedoeld voor de behandeling van hemiplegische migraine, die vaak kwetsbaar is voor voorbijgaande vermoeidheid en verlamming aan een kant van het lichaam; of basilaire migraine, dat is een andere vorm van migraine, veroorzaakt door een arteriële spasme aan de basis van de hersenen die de doorstroming van bloed naar de hersenen voorkomt.

Wat bevat Maxalt Melt?

Het actieve ingrediënt rhizatriptan 10mg benzoaat, een serotonine-agonist die wordt gebruikt om de gevolgen van een migraineaanval te verlichten, is te vinden in de Maxalt Melt orale tabletten. Ze bevatten ook de smaak van watervrij colloïdaal siliciumdioxide, crospovidon, mannitol, microkristallijne cellulose, stearaat van magnesium, guarpitmeel, aspartaam en pepermunt.

Welke neveneffecten heeft Maxalt Melt?

Duizeligheid, slaperigheid, sensorische stoornissen zoals tintelingen, prikken of verdoofdheid van de huid (paresthesie), gebrek aan gevoeligheid voor pijn of contact (hypesthesie), kortademigheid, gevoel van zwaarte, pijn, gevoel van warmte of kou, ongemak of benauwdheid, uitputting, vermoeidheid, verminderd mentaal bier, zijn de meest geregistreerde bijwerkingen bij het nemen van 10 mg van Maxalt Melt mondpillen.

Hoe gaat het met Maxalt Melt?

Maxalt Melt 10 mg tabletten bevatten rizatriptan, een lid van de triptan groep van drugs, en is een serotonine agonist die de activiteit van serotonine (ook bekend als 5-hydroxytryptamine of 5-HT) nabootst. Serotonine is een hormoon in de hersenen dat betrokken is bij de regulatie van stemming, pijn, seksuele activiteit, slaap, maar ook bij het verwijden (verwijden) en vernauwen (vernauwen) van de bloedvaten.

Het vermoeden bestaat dat migraine wordt veroorzaakt door de dilatatie of uitbreiding van de bloedvaten in de hersenen (intracraniale vaten) als gevolg van een van de verschillende oorzaken van migraine, die op zijn beurt de nabijgelegen sensorische trigeminuszenuwen activeert die hormonen vrijgeven, wat ongemak en ontstekingen veroorzaakt.

In deze vergrote bloedvaten activeert Rizatriptan in Maxalt Melt-10 de serotonine receptoren, waardoor deze zich weer kunnen vernauwen (vasoconstrictie) en de functie van de nervus trigeminus en het doorgeven van pijn wordt voorkomen, waardoor de pijn wordt verlicht. Het vermoeden bestaat dat deze handelingen leiden tot de anti-migraineactiviteit van rizatriptan en hoofdpijn en andere effecten van een migraineaanval verminderen. Om de migrainepijn binnen 30 minuten na inname van de orale tabletten te verlichten, zijn de Maxalt Melt 10mg tabletten succesvol.

Wanneer moet u Maxalt Melt niet gebruiken?

Als u Maxalt Melt 10mg pillen gebruikt, moet u niet

 • Je bent allergisch voor rizatriptan of een ander element in Maxalt Melt, zoals sumatriptan of een andere triptan.
 • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder de consultatie van de dokter.
 • U had een hartaanval of een diagnose van ischemisch hartfalen, coronaire vasospasme (Prinzmetal angina), perifere slagaderziekte, beroerte of voorbijgaande ischemische aanval (TIA).
 • Heeft onbehandelde hypertensie of leverfalen
 • Je hebt een migraine die basilarisch of hemiplegisch is,
 • Drugs die interfereren met Maxalt Melt zijn inbegrepen, inclusief: derivaten van ergotamine of ergotamine (inclusief methysergide), remmers van monoamine oxidase (MAO-remmers).

Welke drugs hebben Maxalt Melt interacties?

Maxalt Melt 10 mg orale tabletten interfereren met de volgende geneesmiddelen en mogen niet worden ingenomen wanneer u Maxalt Melt-10 inneemt of pas na het gesprek en de begeleiding van de arts.

 • Ergot derivaten, waaronder methysergide (ook voor migraine), mogen niet binnen 24 uur na het krijgen van een dosering van Maxalt
 • Melt-10 binnen 6 uur worden ingenomen.
 • Het is niet nodig om MAO-remmers binnen 14 dagen na Maxaltsmelt-10 in te nemen.
 • Andere agonisten van triptan serotonine, zoals sumatriptan,
 • SNRI’s; andere serotonine agonist antidepressiva, zoals SSRI’s.

Hoe moest Maxalt Melt worden ingenomen?

Op beide punten van een migraineaanval kunt u 10 mg Maxalt Melt orale tabletten nemen, maar het is succesvoller als het zo snel mogelijk na de eerste symptomen van hoofdpijn en/of aura wordt toegediend. Door het inbrengen van een hele tablet onder de tong, kunt u de 10 mg Maxalt Melt orale tabletten nemen, waar het kan desintegreren en met speeksel kan worden ingeslikt.

Zonder fruit kunt u uw Maxalt Melt 10mg orale pillen innemen, omdat voedsel de werkzaamheid ervan belemmert. Als uw migraine niet verbeterd is met de eerste dosis Maxalt Melt 10 mg pillen, kunt u geen andere dosis van dezelfde migraine nemen, aangezien uw hoofdpijn waarschijnlijk niet zal verbeteren.

U zult een andere dosis nemen als u binnen de volgende 24 uur weer een migraineaanval krijgt, maar niet binnen twee uur na de eerste dosis, en u kunt niet meer dan 30 mg binnen 24 uur innemen.

Hoe moet Maxalt Melt worden opgeslagen?

U moet 10 mg onder 25°C in een koude, droge positie bewaren met uw Maxalt Melt orale tabletten.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “maxalt-max kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing