sumatriptan kopen

100.77

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop zonder voorschrift, Sumatriptan

Om welke reden wordt Sumatriptan gebruikt?

Sumatriptan tabletten worden gebruikt met of zonder aura, dat is de perceptie van gezichts- en/of geurstoornissen, om acute migraineaanvallen te behandelen die meestal de eerste indicatie zijn dat er een migrainegeur onderweg is.

Sumatriptan tabletten zijn in de eerste plaats bedoeld om migraineaanvallen te verlichten en hoofdpijn en andere symptomen, waaronder lichte blootstelling en misselijkheid, te verlichten, maar worden niet gebruikt om migraine te voorkomen.

Op beide punten van een migraineaanval kunt u Sumatriptan 50 gebruiken, maar het is succesvoller als het zo snel mogelijk na de eerste symptomen van hoofdpijn en/of aura wordt toegediend. Voor de behandeling van andere vormen van hoofdpijn is Sumatriptan 50 niet betrouwbaar.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan Sumatriptan?

Als u Sumatriptan gebruikt, kunt u geen gebruik maken van

  • Sumatriptan of een tryptotan of een van de ingrediënten in Sumatriptan zijn allergisch voor
  • U had een hartaanval of een diagnose van ischemisch hartfalen, coronaire vasospasme (Prinzmetal angina), perifere slagaderziekte, beroerte of tijdelijke ischemische aanval (TIA).
  • Heeft astma of leverziekte
  • Er worden medicijnen gebruikt die interfereren met Sumatriptan, waaronder: derivaten van ergotamine of ergotamine (inclusief methysergide), remmers van monoamineoxidase (MAO-remmers).

Met welke drugs gaat Sumatriptan om?

Veel medicijnen verstoren Sumatriptan en moeten niet worden ingenomen wanneer u Sumatriptan gebruikt, of pas na het gesprek en de aanwijzingen van uw arts:

Ergot derivaten, waaronder methysergide (ook voor migraine), moeten niet worden genomen 24 uur voor of 6 uur na de Sumatriptaandosis.
MAO-remmers moeten niet binnen 14 dagen met Sumatriptan worden ingenomen,
SNRI’s; andere serotonine agonist antidepressiva, zoals SSRI’s.

Hoe werkt Sumatriptan?

Sumatriptan tabletten bevatten sumatriptan, dat deel uitmaakt van de triptan groep van geneesmiddelen en is een serotonine agonist die de activiteit van serotonine (ook bekend als 5-hydroxytryptamine of 5-HT) nabootst. Serotonine is een hormoon in de hersenen dat betrokken is bij de regulatie van de stemming, de pijn, de seksuele activiteit en de slaap, alsook bij de vernauwing van de bloedvaten (nApoing).

Migraine wordt verondersteld te worden veroorzaakt door een of meerdere migraine oorzaken, die op hun beurt de nabijgelegen sensorische zenuwen activeert om ongemak te ervaren, door de dilatatie of uitbreiding van de bloedvaten in de hersenen.

In deze vergrote bloedvaten activeert Sumatriptan de serotonine receptoren, waardoor deze weer kunnen samentrekken (vasoconstrictie) en de functie van de nervus trigeminus vermindert, waardoor de pijn verlicht wordt. Het vermoeden bestaat dat deze handelingen leiden tot de antimigraineactiviteit van Sumatriptan en de pijn en andere effecten van een migraineaanval verlichten.

Wat is het dat Sumatriptan omvat?

Sumatriptan tabletten bevatten de werkzame stof sumatriptan succinate, een serotonine agonist die wordt gebruikt om de symptomen van een migraineaanval te verlichten. Ze bevatten ook lactosemonohydraat, voorgelatineerd zetmeel, microkristallijne cellulose, natriumroscarmellose, magnesiumstearaat, gezuiverd water, hypromellose, ytaandioxide, gezuiverde talk, macrogol 6000, geel ijzeroxide, rood ijzeroxide.

Welke neveneffecten heeft Sumatriptan?

Duizeligheid, slaperigheid, sensorische stoornissen zoals tintelingen, prikkeling of gevoelloosheid van de huid (paresthesie), gebrek aan gevoeligheid voor pijn of aanraking (hypesthesie), kortademigheid, zwaar gevoel, pijn, warm of koud gevoel, ongemak of benauwdheid, zwakte, vermoeidheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van Sumatriptan.

Sumatriptan 50mg 6 tablet formulering

Hoe nemen ze Sumatriptan in?

Op beide punten van een migraineaanval moet u uw Sumatriptan-tabletten innemen, maar het is succesvoller als het zo snel mogelijk na de eerste symptomen van hoofdpijn en/of aura wordt toegediend. Zoals voorgeschreven door uw arts kunt u één of twee tabletten Sumatriptan innemen en in zijn geheel doorslikken met een glas water, met of zonder vrucht.

U neemt geen nieuwe dosis Sumatriptan voor dezelfde migraine, maar als u binnen de volgende 24 uur weer een migraineaanval krijgt, kunt u een andere dosis Sumatriptan voor dezelfde migraine nemen, op voorwaarde dat u niet meer dan 300 mg in een cyclus van 24 uur inneemt.

Hoe bewaren ze Sumatriptan?

Op een koude, droge plek kunt u uw Sumatriptan tabletten onder 30°C bewaren.

Sumatriptan volgorde (geen voorschrift)

U kunt Sumatriptan uit bovenstaande tabel bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatief migraine medicijn. Als u dat wenst, dan:

  • Zonder recept, koop Sumatriptan;
  • Zie meer Medicijnen / Producten voor migraine;
  • Lees meer over migraine.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “sumatriptan kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing