imigran kopen

136.25

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop zonder voorschrift Imigran

Waarvoor gebruiken ze Imigran?

Imigran 100mg pillen worden gebruikt met of zonder aura, dat is de perceptie van visie en / of geur stoornissen, om acute migraine aanvallen te verlichten en is meestal de eerste indicatie dat een migraine is op de weg. Imigran 100 mg pillen zijn voornamelijk ontworpen voor de verlichting van migraineaanvallen om hoofdpijn ongemak en andere symptomen, waaronder blootstelling aan licht en misselijkheid, te verlichten, maar worden niet gebruikt voor de preventie van migraine hoofdpijn. Op beide punten van een migraineaanval kunt u Imigran 100 mg pillen gebruiken, maar het is succesvoller als het zo snel mogelijk na de eerste symptomen van pijn en/of aura wordt toegediend. De tabletten van Imigran 100 mg zijn niet effectief bij de behandeling van andere vormen van hoofdpijn.

Hoe werkt Imigran?

Er zit sumatriptan in Imigran 100 mg capsules, dat wordt gebruikt voor de behandeling van migraine. Sumatriptan maakt deel uit van een groep geneesmiddelen die triptans in 100 mg Imigran tabletten worden genoemd en is een serotonine agonist die de werking van serotonine (ook bekend als 5-hydroxytryptamine of 5-HT) nabootst. Serotonine is een hormoon in de hersenen dat de stemming, het ongemakkelijke gevoel, de seksuele activiteit en de slaap reguleert, evenals de vernauwing van de bloedvaten (vernauwing). Het vermoeden bestaat dat migraine wordt veroorzaakt door een van de verschillende oorzaken van migraine, die op zijn beurt de nabijgelegen sensorische zenuwen activeert om ongemak te ervaren, door de dilatatie of uitbreiding van de bloedvaten in de hersenen.

In deze vergrote bloedvaten activeert sumatriptan in 100 mg Imigran tabletten serotonine receptoren, waardoor deze weer kunnen samentrekken (vasoconstrictie) en de trigeminus zenuwfunctie wordt afgeremd, waardoor de pijn wordt verlicht. Het vermoeden bestaat dat deze handelingen leiden tot de antimigraineactiviteit van sumatriptan en de pijn en andere effecten van een migraineaanval verlichten.

Wat wordt er in Imigran gevonden?

Het actieve middel, een serotonine agonist die wordt gebruikt om migraine symptomen te verlichten, wordt gevonden in Imigran 100 mg capsules. Ze bevatten ook lactose, natriumcroscarmellose, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, hypromellose (464) en OYS-7393 Opadry White.

Wat zijn Imigrans bijwerkingen?

Duizeligheid, slaperigheid, sensorische stoornissen zoals tintelingen, prikkeling of gevoelloosheid van de huid (paresthesie), gebrek aan gevoeligheid voor pijn of aanraking (hypesthesie), kortademigheid, gevoel van zwaarte, pijn, gevoel van warmte of kou, ongemak of benauwdheid, uitputting, uitputting zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij inname van 100 mg Imigran-capsules.

Wanneer is het niet gepast om Imigran te gebruiken?

Als u Imigran 100 mg pillen gebruikt, moet u niet

  • U bent allergisch voor sumatriptan of voor één van de Imigran-ingrediënten.
  • U had een hartaanval of een diagnose van ischemisch hartfalen, coronaire vasospasme (Prinzmetal angina), perifere slagaderziekte, beroerte of tijdelijke ischemische aanval (TIA).
  • Heeft leverkanker
  • Hoge bloeddruk in het bloed (hypertensie)
  • Geneesmiddelen die zich binden met Imigran worden gebruikt, waaronder: derivaten van ergotamine of ergotamine (inclusief methysergide); remmers van monoamine oxidase (MAO-remmers); andere serotonine agonist antidepressiva, zoals SSRI’s;

Welke farmaceutische producten communiceren met Imigran?

Verschillende geneesmiddelen interfereren met Imigran’s 100 mg tabletten en moeten niet worden genomen wanneer u Imigran inneemt of pas na het gesprek en de instructies van de arts:

  • Ergot derivaten, waaronder methysergide (ook voor migraine), mogen niet worden gegeven 24 uur voor en 6 uur na Imigran.
  • U kunt geen MAO-remmers nemen tot 14 dagen na de inname van Imigran.
  • SNRI’s; andere serotonine agonist antidepressiva, zoals SSRI’s.

Hoe nemen ze Imigran in?

Op elk punt van een migraineaanval kunt u uw 100mg Imigran-pillen nemen, maar als ze zo snel mogelijk na de eerste symptomen van pijn en/of aura worden ingenomen, is het succesvoller. U moet een of twee 100 mg Imigran tabletten nemen met een glas water, met of zonder snacks, zoals voorgeschreven door uw arts. U kunt geen andere dosis Imigran voor dezelfde migraine nemen, dus als u in de komende 24 uur weer een migraineaanval krijgt, neemt u een andere dosis Imigran voor dezelfde migraine, zolang u niet meer dan 300 mg in een cyclus van 24 uur inneemt.

Hoe laat ik Imigran opslaan?

Voordat u ze gebruikt, kunt u uw 100mg Imigran tabletten in hun verpakking bewaren. Op een koude, droge plek kunt u uw 100 mg Imigran tabletten onder 25°C bewaren.

Imigran’s bevel (geen voorschrift)

U dient Imigran te bestellen door op de bovenstaande tabel te klikken. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken op elk moment dat u betrokken bent bij een alternatief migraine medicijn. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Imigran;
Zie meer Medicijnen / Producten voor migraine;
Lees meer details over migraine.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “imigran kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing