arcoxia kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Arcoxia?

Een actief ingrediënt genaamd etoricoxib wordt gebruikt in Arcoxia-capsules. Het wordt aanbevolen door artsen om te helpen jicht complicaties, tandpijn, sommige gevallen van artritis, en andere oorzaken van ontsteking, waaronder sportblessures te verlichten.

Etoricoxib staat bekend als een’ NSAID (niet-steroïde anti-inflammatoire drug). Het is compatibel met andere anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine en ibuprofen, en wordt verondersteld om te induceren maag verstoord minder dan andere anti-inflammatoire geneesmiddelen. Het is echter niet vrij van bijwerkingen en daarom is het alleen op recept verkrijgbaar.

Welke bijwerkingen heeft Acroxia?

Het gebruik van Acroxia heeft de mogelijkheid om een reeks van bijwerkingen te veroorzaken, maar deze kunnen niet door alle patiënten worden ondervonden.

Indigestie en maagpijn, constipatie of diarree worden beschouwd als typische bijwerkingen. U kunt zich ook duizelig of slaperig voelen of kwetsbaar zijn voor hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, gezwollen knieën, kneuzingen en verhoogde bloeddruk.

Eventuele bijwerkingen, hoewel minder frequent, kunnen bestaan uit huiduitslag of jeuk, spierpijn of krampen, pijn op de borst, of hoesten. Als u terugkerende of lastige bijwerkingen heeft, stop dan met het innemen van Arcoxia en neem contact op met de arts.

In de bijsluiter van de medische geschiedenis vindt u een gedetailleerde lijst met bijwerkingen en eventuele bijbehorende informatie. U kunt deze vinden op Arcoxia, of u kunt deze online raadplegen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie 30 mg Apotheek 28 pakjes van 116,90

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe krijg je Arcoxia

Voordat u begint met het innemen van Arcoxia-pillen, dient u de bijgevoegde folder volledig te hebben gelezen. Arcoxia is verkrijgbaar in doses van etoricoxib per pil van 30 mg, 60 mg, 90 mg en 120 mg. De resultaten zijn relatief langdurig, dus u hoeft slechts één tablet per dag toe te dienen. Voor de kortst mogelijke duur kunt u het laagste gewicht nemen dat uw klachten kan verlichten.

Arcoxia-pillen kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen, maar als ze op een lege maag worden ingenomen, kunnen ze sneller functioneren; overweeg om ze elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip in te nemen.

Het is raadzaam dat u ook een recept neemt om te voorkomen dat de maag geïrriteerd raakt als u Arcoxia inneemt. Wij raden aan omeprazol 20 mg capsules (één per dag) of Zoton FasTab 30 mg (lansoprazol) orale tabletten (één per dag) in te nemen – beide zijn verkrijgbaar bij onze online apothekersdienst.

Goed voor mij, is Arcoxia?

Er zijn enkele gevallen waarin Arcoxia al dan niet met voorzichtigheid kan worden ingenomen; dit is normaal bij andere medicijnen.

Voor patiënten jonger dan 16 of ouder dan 65 jaar, verslaafden of mensen met een maagzweer of een andere darmflora is Arcoxia mogelijk niet geschikt. Degenen die in het verleden een reactie hebben ervaren op aspirine of andere ontstekingsremmende medicatie, of die lijden aan hartproblemen of hartbeschadiging, moeten er ook rekening mee houden dat ze niet behandeld moeten worden voor deze procedure.

Ongecontroleerde verhoogde bloeddruk, diabetes, hoge niveaus van lipiden (vetten) in het bloed, lever- of nieraandoeningen en inflammatoire darmziekten zijn enkele ziekten waarmee Arcoxia niet wordt voorgeschreven. Personen met ademhalingsproblemen, waaronder astma, en personen die allergisch zijn voor een van de actieve of niet-actieve bestanddelen kunnen ook worden geadviseerd om de medicatie niet te nemen of te gebruiken.

Informeer ons tijdens uw afspraak of u nog andere medicijnen gebruikt, inclusief de medicijnen die u in een apotheek of drogisterij koopt, of die door uw arts worden aanbevolen. In combinatie met andere therapieën, waaronder aspirine, andere ontstekingsremmende middelen, warfarine en andere bloedverdunners, kan het gebruik van Arcoxia complicaties veroorzaken. Lithium en geneesmiddelen voor hart- en vaatziekten, waaronder hi

Neem Arcoxia niet mee als u vermoedt dat u misschien zwanger bent of van plan bent zwanger te worden. Als u borstvoeding geeft, geldt hetzelfde advies.

Als de therapie voor Arcoxia niet lukt, informeer dan uw arts, want een nieuwe medicatie zou meer succes kunnen hebben. Uw arts wil duidelijk toegang tot al uw informatie om er zeker van te zijn dat Acroxia de meest geschikte keuze is voor uw aandoeningen, zodat hij of zij beslissingen kan nemen.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “arcoxia kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing