butirato-de-clobetasona kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Bent u geĆÆnteresseerd in het online kopen van Clobetasona Butyrate? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit geneesmiddel behoort tot de medicijnen tegen eczeem en het wordt door veel artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Bestel niet-receptuele Clobetasone Butyraat

Na het afronden van een online consultatieproces, koopt u Clobetasona Butyrate online. Elk van de voorschrijvers zal de afspraak nakijken. Onze voorschrijver zal een prive-recept schrijven totdat deze is goedgekeurd, en de apotheek zal uw medicijn afleveren en opsturen.

Wat is Butyraat van Clobetasone?

Dit geneesmiddel staat bekend als een zeer krachtig actueel corticosteroĆÆde en heeft het actieve ingrediĆ«nt Clobetasone Butyrate. Actuele corticosteroĆÆden worden ook wel topische steroĆÆden genoemd. Voor vochtinbrengers (emolliĆ«nten) voor het genezen van inflammatoire huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis, zijn actuele steroĆÆden vaak inbegrepen. Wanneer flarden van eczeem of dermatitis uitbreken, wordt een actueel steroĆÆde gebruikt.

Door het minimaliseren van pijn, zwelling en roodheid, verlicht Clobetasone butyraat de effecten van een flare-up. Het is geen medicijn voor de aandoening, maar zal helpen de symptomen te verlichten. Terwijl minder krachtige actuele steroĆÆden vaak de voorkeur krijgen voor gebruik bij zuigelingen, kan een kind met extreem eczeem in zijn armen of benen een korte kuur met Clobetasone Butyraat krijgen.

Ter voorkoming van psoriasis op plaatsen zoals het voorhoofd of in de ellebogen en onder de benen kunnen ook korte kuren Clobetasone Butyrate worden aanbevolen.

Als de geĆÆnfecteerde gebieden van uw huid nat zijn of sijpelen, of een zalf als de huid droog is, kunt u een crĆØme krijgen. Op recept is Clobetasone butyraat verkrijgbaar. Kleine pakjes Clobetasone Butyrate worden onder bepaalde omstandigheden ook zonder recept bij de apotheek gekocht.

Onderdelen

Clobetasone Butyrate is het actieve bestanddeel. Per 1 g bevat 0,5 mg (0,05 procent w/w) Clobetason-butyraat. Glycerol, glycerolmonostearaat, keto-stearylalcohol, bijenwasvervanger 6621, Arlacel 165, dimethicone 20, chlorokresol, citraatnatrium, citroenzuur en gefilterd water zijn de andere ingrediƫnten.

Waarschuwingen

Het uit de hand houden van kinderen en het horen. Als u allergisch bent voor een van de producten, moet u geen huidinfecties, rimpels, extreme roodheid van de huid in en rond de neus en jeukende huid gebruiken. Als u psoriasis heeft, als u het op een gebarsten huid aanbrengt, als u het in de buurt van uw ogen of oogleden aanbrengt, spreek dan met uw arts voordat u het gebruikt. Als u andere geneesmiddelen gebruikt, als u borstvoeding geeft of als u borstvoeding geeft, stel de arts dan op de hoogte.

0,05 procent 30 g Clobetasone Butyraatzalf

Clobetasona Butyrate Order (geen voorschrift)

U kunt Clobetasona Butyrate bestellen van de bovenstaande tabel. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatief eczeemgeneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Clobetasone Butyrate;
Zie meer medicijnen / producten voor eczeem;
Lees meer gegevens over eczeem.

Ga naar de online artsenservice, of druk hieronder op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “butirato-de-clobetasona kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing