atovacuona-proguanil kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Atovacuona-Proguanil online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit geneesmiddel maakt deel uit van Travel and Sun Items en het wordt door veel artsen als gezond beschouwd om online te kopen.

Zonder voorschrift, aankoop Atovacuona-Proguanil

Wat is Proguanil-Atovacuona?

Er zitten 2 medicijnen in dit medicijn: Atovaquone en Proguanil. In landen waar malaria wijdverspreid is, wordt het gebruikt om malaria, veroorzaakt door muggenbeten, te voorkomen en te genezen. Via deze muggenbeten kunnen malariaparasieten het lichaam binnendringen en vervolgens in het lichaamsweefsel blijven, zoals rode bloedcellen of de lever. Het medicijn wordt gebruikt om de malariaparasieten die zich tussen de rode bloedcellen en andere weefsels bevinden te vernietigen. In bepaalde gevallen kan het nodig zijn een bepaald medicijn (zoals primaquine) in te nemen om de medicatie af te maken. Voor een volledige genezing en om te voorkomen dat de infectie terugkeert, kunnen beide medicijnen nodig zijn (terugval). Atovaquone/Proguanil behoort tot een familie van farmaceutische producten die antimalaria worden genoemd.

Waarom Atovaquone-Proguanil HCL zou moeten worden gebruikt

Voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken en elke keer dat u uw medicatie verandert, moet u de bijsluiter van uw apotheker lezen, indien deze beschikbaar is. Vraag uw arts of apotheker of u zich zorgen maakt over de details.

Neem dit geneesmiddel oraal in met voedsel of een melkdrank met vet (zoals volle melk, milkshake). Herhaal de dosis als u binnen 1 uur na de toediening overgeeft. Vraag uw arts dringend of u na inname van Atovaquone/Proguanil herhaaldelijk moet overgeven. U zult een bepaald medicijn nodig hebben om braken of een ander medicijn tegen malaria te voorkomen.

Neem de tablet in zijn geheel door vanwege de zure smaak. U kauwt niet. Dit medicijn kan worden geplet en verdund met gecondenseerde melk als u moeite heeft met het slikken van pillen. Neem het hele mengsel onmiddellijk in. Voor eventueel gebruik, houd de naald niet vast.

De dosering is afhankelijk van uw huidige geschiedenis en uw reactie op de medicatie, of u stopt of de ziekte geneest. Bij baby’s is de dosis vaak afhankelijk van het gewicht.

Neem gewoonlijk Atovacuone/Proguanil één keer per dag op hetzelfde moment van de dag, of zoals aanbevolen door de arts, om ziekte te voorkomen. 1 tot 2 dagen voor het invoeren van de malariabestrijding, start dit medicijn; ga verder terwijl u in het gebied bent en gedurende 7 dagen na het verlaten van het gebied.

Bijwerkingen

Misselijkheid, braken, maagpijn, vermoeidheid, diarree, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en duizeligheid kunnen bijwerkingen zijn. Vertel het de behandelaar of apotheker dringend als een van deze symptomen aanhoudt of verergert.

Wanneer u dit medicijn van uw arts heeft gekregen, houd er dan rekening mee dat hij of zij heeft besloten dat uw voordeel zwaarder weegt dan het risico op bijwerkingen. Er zijn geen significante bijwerkingen voor de patiënten die dit geneesmiddel gebruiken.

Als een van deze ongewone maar zeer gevaarlijke bijwerkingen zich voordoen, stel de arts dan onmiddellijk op de hoogte: symptomen van ernstige levercomplicaties (zoals aanhoudende/hevige misselijkheid en braken, maagpijn, onverklaarbare zwakte, donkere urine, gele ogen/huid), tekenen van bloedarmoede (zoals verergering van vermoeidheid, snelle ademhaling, lichte huid/lippen/tenen, snelle hartslag in rust), tekenen van ernstige infectie (zoals hoge koorts, hevige rillingen, lichaamspijn, keelpijn).

Het is ongebruikelijk om een zeer ernstige allergische reactie op dit geneesmiddel te hebben. Als u echter tekenen van een significante allergische reactie ervaart, zoals uitslag, jeuk/zwelling (vooral op het gelaat/de tong/keel), extreme duizeligheid, moeite met ademhalen, zoek dan dringend medische hulp.

Voorzorgsmaatregel

Vraag de arts of apotheker of u allergisch bent voor Atovaquone of Proguanil, of dat u andere reacties heeft, voordat u Atovaquone/Proguanil inneemt. Inactieve additieven die allergische reacties kunnen veroorzaken, kunnen in deze formule worden gevonden. Raadpleeg uw apotheker voor meer informatie.

Vertel uw arts of apotheker uw medische geschiedenis voordat u dit geneesmiddel gebruikt, vooral over: huidige diarree, recent braken, nierproblemen, leverproblemen, psychische/emotionele problemen, aanvallen.

Duizeligheid kan worden veroorzaakt door dit geneesmiddel. Rijd niet, gebruik geen machines of voer geen enkele taak uit waarbij alertheid een rol speelt totdat u er zeker van bent dat deze taken veilig kunnen worden uitgevoerd. Snel opstaan kan duizeligheid veroorzaken. Beperk de inname van alcoholische dranken.

Atovacuona-Proguanil commando (geen voorschrift)

Van de bovenstaande tabel kunt u Atovacuona-Proguanil bestellen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een recept van Alternative Travel en Sun Goods. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Atovacuona-Proguanil.
Zie Travel & Sun producten voor meer medicijnen / producten;
Meer informatie over Reizen en Zonneartikelen.

Ga naar de online medische dienst of druk op de knop ‘Bestel nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “atovacuona-proguanil kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing