beclometasona kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat betekent Beclomethason?

Een sterk actueel corticosteroïde staat bekend als beclomethason. Actuele corticosteroïden worden ook wel topische steroïden genoemd. Voor vochtinbrengers (emolliënten) voor de behandeling van inflammatoire huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis worden ook actuele steroïden gebruikt. Wanneer flarden van eczeem of dermatitis uitbreken, wordt een plaatselijk steroïde gebruikt. Beclomethason verlicht de effecten van een flare-up door het verminderen van roodheid, jeuk en ontsteking. Het is geen medicijn voor de aandoening, maar het kan helpen om de symptomen te verlichten.

Beclometason is verkrijgbaar als zalf en crème. Als de geïnfecteerde gebieden van uw huid nat zijn of sijpelen, kunt u een crème en een zalf krijgen als de huid droog is. Het is meestal niet acceptabel voor baby’s, maar een huidarts kan soms een kind aanraden voor korte kuren tot twee weken.

Ter voorkoming van psoriasis kunnen ook korte kuren met beclomethason gebruikt worden op kleine delen van de huid, zoals de voetzolen of de handpalmen.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie 0,25mg Apotheek – 30 gram met 251.755 gram

* Met verstrekking van medisch advies.

Tot aan de therapie met Beclometasone

Voordat u beclomethason gaat gebruiken, is het belangrijk dat uw arts weet dat dit de juiste therapie voor u is:

 • Of u besmette huidgebieden heeft.
 • Als u acne of couperose heeft.
 • Als u borstvoeding geeft of zwanger bent.
 • Als u al een allergische huidpreparaatheid heeft gehad.

Hoe gebruik je Beclomethason over ons?

Lees de schriftelijke bijsluiter van de fabrikant aan de binnenkant van de doos voordat u de crème/afspraak gaat gebruiken. Het geeft u meer details over actuele steroïden en geeft u een gedetailleerde lijst van bijwerkingen die u kunt tegenkomen door ze te gebruiken.

Voeg aan de gebieden van de huid die ontstoken zijn, een klein volume toe. Het wordt dan zacht op de huid gewreven tot het vervaagt. Gebruik geen beclomethason op enig deel van de huid dat gebarsten of verontreinigd is.

De hoeveelheid toe te dienen topische steroïden wordt over het algemeen bepaald door vingertop eenheden (FTU). Een FTU is de hoeveelheid crème of zalf die in een volwassen vingertop wordt geduwd (d.w.z. van het einde van de vinger tot de eerste vingerkreuk). Eén FTU, als referentie, is voldoende om een gebied te bedekken dat twee keer zo groot is als een volwassen handpalm. Uw arts zal u een schatting geven van het aantal FTU’s dat u nodig heeft om het gebied van uw huid dat geïnfecteerd is te beschermen.

Uw arts zal u adviseren hoeveel beclomethason moet worden aangebracht. U kunt niet meer dan twee keer per dag aanbrengen en het is normaal gesproken gepast om één keer per dag aan te brengen.

Zorg ervoor dat u weet wanneer en wanneer u ze allemaal moet gebruiken als u meer dan één actueel corticosteroïd inneemt. Neem contact op met uw arts of raadpleeg uw apotheker voor meer informatie als u niet positief bent.

Let op dat u uw handen wast nadat u beclomethason heeft aangebracht (tenzij uw handen het behandelde gebied zijn).

Zorg ervoor dat u de aanwijzingen van de arts nauwgezet volgt terwijl u beclomethason gebruikt voor psoriasis. Het mag niet worden gebruikt voor lange tijd of voor grote gebieden van psoriasis, omdat het de symptomen later weer kan laten verschijnen.

Hoe breng je Beclometason in opslag?

Het uit de hand houden van kinderen en het horen. Bewaar het weg van intense hitte en licht op een koude, droge plek.

Welke bijwerkingen van dit medicijn merk ik?

Een neusspray met beclomethason kan bijwerkingen veroorzaken. Als al deze symptomen ernstig zijn, of niet verdwijnen, vertel het dan aan uw arts:

 • Hoofdpijn
 • Irritatie, ontsteking of droogte van de neus
 • Niezen
 • BLOEDNEUS
 • Spier- of kniepijn
 • Misselijkheid en ziekte
 • Verbazingwekkend
 • Een ongewenste smaak of geur
 • Spierzwakte
 • Eenvoudige kneuzingen met kneuzingen
 • Veranderingen in de menstruatiecyclus
 • Door acne
 • In de keel, mond of neus, witte vlekken

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “beclometasona kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing