bricanyl kopen

72.43

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop Bricanyl zonder voorschrift

Waarvoor wordt het gebruikt?

Bij bronchiale astma, bronchitis en andere bronchopulmonale aandoeningen waarbij bronchospasme een complicerende factor is, bestaat er verlichting van het bronchospasme. Acute profylaxe, bijv. door oefeningen veroorzaakte astma bij aandoeningen die geacht worden bronchospasme te veroorzaken.

Hoe gebruik ik Bricanyl voor dit doel?

In voorkomend geval is de normale voorgeschreven dosis terbutaline voor volwassenen inhalatie. Voor symptoombestrijding is dit normaal gesproken bevredigend. Idealiter moet het echter 5 minuten na de eerste dosis worden ingenomen als een tweede dosis nodig is. Neem dringend medische hulp in als een tweede dosis de ademhaling niet zou vergemakkelijken.

Het zou 4-7 uur moeten duren voordat de effecten van dit middel aanhouden. Als de normale verlichting niet wordt gegeven door een eerder succesvolle dosering, of als de resultaten van de dosis langer dan 3 uur duren, bel dan meteen de dokter, aangezien dit een indicatie is dat de aandoening erger wordt. Raadpleeg de arts als u elke dag terbutaline moet gebruiken om de symptomen te verlichten. In een 24-uurs cyclus heeft u niet meer dan 6 soesjes nodig.

Voor een veilig gebruik van uw inhalatiesysteem moet u de instructies in de verpakking zorgvuldig opvolgen. De hoeveelheid medicatie die door de inhalator wordt toegediend is zeer gering, maar na het inademen zult u het poeder niet kunnen proeven. Als u echter de aanwijzingen op de verpakking heeft opgevolgd, kunt u er ook op vertrouwen dat de dosis is ingeademd. Stop met het uitademen in het inhalatiesysteem en vervang tijdens het gebruik altijd de verzegeling.

Inhalatie van Terbutaline

Er is een doseringsmonitor in de terbutaline inhalator. In het kleine venster onder het mondstuk, wanneer er voor het eerst een rode markering verschijnt, betekent dit dat er ongeveer 20 doses overblijven en dat u de volgende inhalator kunt krijgen. Maak de buitenkant van het mondstuk één keer per week schoon met een droog doekje. Gebruik nooit een andere vloeistof of water. Het kan niet goed werken als er vloeistof in de inhalator komt.

Veel factoren, zoals lichaamsgewicht, andere medische problemen en andere medicijnen, kunnen de dosering van de medicijnen bepalen die een persoon nodig heeft. Als een andere dosering dan de hierboven genoemde is voorgeschreven door uw arts, verander dan niet de manier waarop u uw medicatie inneemt zonder uw arts te raadplegen.

Het is belangrijk dat uw arts deze medicatie precies volgens de instructies gebruikt. Neem niet meer in dan aanbevolen zonder dat er contact wordt opgenomen met de arts. Meestal wordt dit medicijn alleen gebruikt om de symptomen te verlichten wanneer dat nodig is.

Bewaar dit medicijn bij kamertemperatuur, houd het uit de handen van baby’s en bescherm het tegen licht en vocht.

Gooi geen farmaceutische producten in het afvalwater (bijvoorbeeld in de gootsteen of het toilet) of in het huishoudelijk afval. Vraag uw apotheker hoe u zich moet ontdoen van geneesmiddelen die verlopen zijn of niet meer nodig zijn.

Wat gebeurt er als ik een dosis van deze medicatie mis?

Als er een dosis ontbreekt, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het tijd is voor de volgende geplande injectie, sla dan de ontbrekende dosis over. Neem geen medicatie meer om de ontbrekende dosis in te halen.

Wat doe ik met terbutaline als ik deze medicatie neem?

Stop met aandoeningen die de luchtwegen kunnen verergeren, zoals koude, droge lucht, roken, stofafzuiging en gevoeligheid voor allergenen zoals bont van huisdieren.

Bijwerkingen veroorzaakt door Bricanyl

Als u een van deze allergische reacties heeft, zoek dan medische hulp: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van de wangen, de mond, de tong of de keel.

Mocht u ze hebben, bel dan onmiddellijk de dokter:

 • Druk in de borst, hoge hartslag;
 • Een hartslag of een onrustige borstkas;
 • Een gevoel van duizeligheid, alsof u op het punt staat om flauw te vallen;
 • De bevingen; of de bevingen;
 • Een verslechtering van de symptomen of weinig verandering.

Populaire bijwerkingen kunnen veelvoorkomende bijwerkingen zijn,

 • Angst. Nerveusheid;
 • Hoofdpijn; hoofdpijn
 • Duizeligheid; flauwte; slaperigheid;
 • Droge keel, misselijkheid;
 • Slaperig voelen; of, zich moe voelen
 • Slaapwensen (slapeloosheid).

Download het PDF-bestand van Bricanyl

Bricanyl bestellen (geen voorschrift)

Bricanyl kan worden besteld met behulp van de bovenstaande tabel. U vindt ook meer informatie over dit medicijn online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot dit online medische hulpmiddel als u geïnteresseerd bent in een extra astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

zonder recept, koop dan Bricanyl;
Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
Lees alles over astma.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “bricanyl kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing