salbutamol kopen

64.80

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Onbeschreven Salbutamol kopen

Om welke reden wordt de Salbutamol-inhalator gebruikt?

Bij tekenen als piepende ademhaling, kortademigheid, benauwdheid op de borst wordt de 100 mcg Salbutamol-inhalator gebruikt voor de behandeling van ademhalingsproblemen die worden veroorzaakt door brochospasme.

De 100 mcg Salbutamol inhalator kan ook worden gebruikt om door oefeningen veroorzaakte bronchospasmen te vermijden, een type astma dat alleen door lichaamsbeweging wordt verergerd; astma wordt ook veroorzaakt door allergieën voor allergenen zoals pollen of huisdieren.

De 100 mcg salbutamol inhalator is een “rescue” inhalator omdat het een snel begin heeft (binnen 5 minuten) maar is kortwerkend en een reddingsmiddel dat gebruikt kan worden om een astma-aanval te vermijden of te voorkomen als er een astma-aanval gebeurt. Je kunt astma niet genezen met een 100 mcg Salbutamol inhalator en je hebt meer kans om een standaard “preventief” medicijn te gebruiken, zoals een ingeademd corticosteroïde.

Hoe werkt de Salbutamol-inhalator?

De Salbutamol 100 mcg inhalator bevat een bèta-2-agonist en bronchodilator, salbutamol, die specifiek werkt op de smalle luchtwegen in de longen (bronchioles). Als reactie op een astmastimulans, laat het samentrekken van de gladde spierbanden die om de kleine bronchiën cirkelen, de luchtwegen sluiten. Salbutamol in de salbutamolinhalator bindt zich aan de bèta 2-receptoren van de gladde spier, waardoor de spier kan ontspannen en de luchtwegen kan uitzetten (bronchodilatatie).

Dit elimineert bronchospasme (samentrekking of luchtwegen) en stimuleert het openen van de luchtwegen, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen en tekenen van astma zoals benauwdheid, piepende ademhaling, hoesten en kortademigheid worden geëlimineerd. Salbutamol is een snelwerkende bronchodilator in de salbutamolinhalator, maar het heeft een beperkte werkingstijd, die 4-6 uur duurt, en wordt gebruikt als een middel ter verlichting van extreme astma, dat aan de longen wordt gegeven als een aërosol voor elke werking (inhalatie).

Wat is het dat de Salbutamol-inhalator bevat?

Het actieve ingrediënt salbutamolsulfaat in suspensie wordt gebruikt in de Salbutamol 100mcg inhalator. De Salbutamol inhalator produceert ook een drijfgas 1, dat een aërosol van 100 mcg salbutamol vrijgeeft aan de longen voor elke inhalatorbediening (persen). In elke inhalator zijn ten minste 200 activeringen te vinden.

Wat zijn de bijwerkingen van de inhalator Salbutamol?

Bij inname van de Salbutamol inhalator zijn de meest gemelde bijwerkingen: koorts, tremor, tachycardie (snelle hartslag); hartkloppingen, mond- en keelpijn, spierkrampen, en minder vaak voorkomende bijwerkingen.

Wanneer moet u de Salbutamol-inhalator niet gebruiken?

Als u de Salbutamol-inhalator niet kunt gebruiken, kunt u niet

  • U bent bestand tegen salbutamol of een van de andere salbutamolinhalatoren.
  • Zwanger of verpleger, zonder verwijzing naar de specialist
  • Niet-selectieve bètablokkers zoals propranolol, xanthines zoals theofylline of aminofylline voor astma, corticosteroïden zoals beclomethason en prednisolon voor astma, andere bèta-2-agonisten zoals salmeterol, diuretica zoals furosemide voor hartziekten zijn medicijnen die interfereren met Salbutamol.

Hoe gebruik je de Salbutamol inhalator?

Op elk moment van de dag, met of zonder voedsel, kunt u uw Salbutamol-inhalator gebruiken indien nodig voor een astma-aanval, neem 2 soesjes tot 4 keer per dag en niet meer dan 8 soesjes binnen 24 uur. Dit kan betekenen dat uw astma niet goed onder controle is en dat u uw recept moet controleren als u uw Salbutamol-inhalator meer dan 3-4 dagen per week gebruikt. U moet ook een Salbutamol inhalator 15 minuten voor het sporten of blootstelling aan een vermoedelijk allergeen gebruiken om allergieën of door oefeningen veroorzaakte astma te voorkomen door het nemen van 2 puffs.

Hoeveel soesjes kunt u uit uw Salbutamol-inhalator halen?

Indien nodig kunt u één of twee soesjes van uw inhalator nemen om de symptomen te verlichten als er een astma-aanval plaatsvindt, of als u last heeft van astma in de sportschool, wanneer u gaat hardlopen, neem dan één of twee soesjes. Neem niet meer soesjes dan de dokter adviseert, omdat dit de kans op bijwerkingen vergroot.

Wanneer gebruikt u de inhalator met Salbutamol?

Volg de instructies die bij uw inhalator van Salbutamol worden geleverd.

  • Schud de inhalator door de dop van het mondstuk te halen.
  • Adem uit en steek vervolgens het mondstuk zoveel mogelijk in uw mond.
  • Begin met inhaleren en voeg een dosis Salbutamol toe aan de bovenkant van de inhalator terwijl u nog steeds uit uw mond ademt tot uw longen vol zijn en u uw adem een paar seconden inhoudt.
  • Schakel de inhalator uit en ontspan op natuurlijke wijze.
  • Vervang het schild op het mondstuk.
  • Sinds u het gebruikt, maakt u uw mond schoon.

Opmerking: Om u te helpen beter te inhaleren, moet u een afstandsapparaat gebruiken.

Hoeveel is de Salbutamol-inhalator bedoeld om te gebruiken?

Zoals voorgeschreven door uw arts en indien van toepassing, kunt u één of twee soesjes van uw Salbutamol-inhalator nemen. Het moet tussen de 4 en 6 uur duren voor de resultaten.

Het missen van een dosis Salbutamol inhalator

Om de effecten van astma te verlichten, kunt u alleen de Salbutamol-inhalator gebruiken. Echter, als uw arts heeft geadviseerd dat u de 100 mcg Salbutamol inhalator dagelijks inneemt en de gemiste dosis negeert, neem deze dan zodra u zich herinnert, totdat het tijd is voor uw volgende dosis, vergeet dan de gemiste dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Waar bewaren ze de Salbutamol-inhalator?

U dient uw Salbutamol-inhalator in een donkere, droge positie onder 30°C te bewaren. Het zou niet goed functioneren bij koud weer en het zou niet in direct zonlicht staan. Zorg ervoor dat de inhalator niet bevriest. Als u uw inhalator niet gebruikt, vervang dan de mondstukdop.

Salbutamol bestellen (geen voorschrift)

U kunt Salbutamol bestellen door bovenstaande tabel te lezen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatief astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Salbutamol;
Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
Lees alles over astma.

Ga naar de online medische dienst of druk op de knop onder ‘Bestel nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “salbutamol kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing