flixotide kopen

73.52

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Bestel Niet-voorgeschreven Flixotide

Hoe werkt Flixotide?

Fluticasone propionaat, een corticosteroĆÆde en ontstekingsremmend middel dat de ontwikkeling van ontstekingsremmende chemicaliĆ«n die in de luchtwegen vrijkomen als reactie op een astma-oorzaak, zoals allergenen of irriterende stoffen in de lucht, wordt gebruikt in de flixotide-inhalator (zonder CFK’s). Ontsteking is, samen met bronchospasme, de vernauwing of vernauwing van de bronchiĆ«n, een van de basisoorzaken van astma (kleine luchtwegen).

Om allergische reacties in de luchtwegen te minimaliseren, werkt de flixotide inhalator direct op de wanden van de luchtwegen en helpt zo astmaklachten te voorkomen die worden veroorzaakt door ontstoken en gezwollen luchtwegen, zoals piepende ademhaling, hoesten, benauwdheid en kortademigheid. Het verlicht niet het bronchospasme dat optreedt tijdens een astma-aanval waardoor de luchtwegen loskomen met een “kalmerend” medicijn.

Wat zijn de bedreigingen voor het welzijn van Flixotide?

Langdurig gebruik van de Flixotide-inhalator (CFK-vrij) kan ertoe leiden dat de endogene (natuurlijke) corticosteroĆÆden producerende bijnieren effectief stoppen met functioneren. Dit zal het ontwikkelingstempo van kinderen vertragen en vereist voortdurend toezicht. Bij gebruik voor lange afstanden kan de Flixotide-inhalator ook de botmineraaldichtheid verminderen.

Paradoxaal bronchospasme, wat is dat?

Paradoxaal bronchospasme kan worden veroorzaakt door alle ingeademde astmamedicijnen, en is waar ingeademde medicatie die wordt genomen om het bronchospasme te verlichten echt erger wordt, waardoor een piepende ademhaling, kortademigheid en benauwdheid op de borst worden veroorzaakt. U kunt het de dokter vertellen en hem of haar om advies vragen als dit zich voordoet.

Hoe moet Flixotide worden gebruikt?

De dosering van Flixotide inhalator (zonder CFK’s) die u neemt (hoeveel soesjes) hangt af van de aard van uw astma en de leeftijd en zou moeten zijn zoals voorgeschreven door uw arts en hoe lang u het inneemt. Meestal worden er twee keer per dag een of twee soesjes genomen, ’s ochtends en ’s avonds. De Flixotide inhalator werkt misschien niet automatisch, het is bedoeld als een langdurig geneesmiddel dat tot een paar weken kan duren om te beginnen met functioneren, en het kan enkele weken duren voordat het volledige effect voelbaar is. En als u beter wordt, moet u niet stoppen met het gebruik van uw Flixotide inhalator.

Wat wordt er in Flixotide gebruikt?

Het actieve ingrediĆ«nt in de Flixotide inhalator (zonder CFK’s) is fluticasone propionaat, een corticosteroĆÆde en ontstekingsremmend middel dat wordt gebruikt als een preventief middel tegen astma. Het omvat ook norflurane (ook bekend als HFA 134a of 1,1,1,2-tetrafluorethaan), een CFK-vrij drijfgas, dat 250 mcg fluticason in de longen vrijgeeft als een aĆ«rosol telkens als je je inhalator activeert (platdrukt). In een inhalator zitten ten minste 120 soesjes.

Welke inhalatoren zijn er met Flixotide verkrijgbaar?

Flixotide inhalator: biedt een spuitbus aan voor het geneesmiddel (fluticasone) die 120 doses bevat. Er zijn 3 doses Flixotide inhalator beschikbaar:

 • Vijftig mcg/prestatie (inhalatie)
 • 125 mcg/prestatieprestatie (inhalatie)
 • 250 mcg/rendement (inhalatie)

Flixotide Accuhaler: als droog poeder geeft u uw medicijn (fluticasone) en het bevat 60 doses. Flixotide Accuhaler heeft 3 doseringen beschikbaar:

 • 50 mcg/drogeen (inhalatie)
 • Honderd mcg/prestatie (inhalatie)
 • 250 mcg/rendement (inhalatie)

Kan ik, samen met andere astma-inhalatoren, Flixotide nemen?

Als onderdeel van een strategie voor de behandeling van astma om de symptomen en verergeringen van astma te verlichten en de longfunctie te verbeteren, wordt de Flixotide (CFK-vrije) inhalator gebruikt als een langdurig “preventief” geneesmiddel om irritatie en zwelling in de luchtwegen van de longen te verminderen.

Een bronchodilatator voor bronchospasmen kan ook worden meegeleverd met het pakket voor de behandeling van astma (vernauwing of vernauwing van de bronchiƫn of kleine luchtwegen). Beide worden verondersteld samen te worden gebruikt als de arts ze heeft goedgekeurd. Een kortwerkende bronchodilator ter verlichting van het bronchospasme tijdens een astma-aanval, die naar behoefte kan worden gebruikt, kan ook worden toegediend.

Wat zijn de bijwerkingen van Flixotide?

De meest voorkomende bijwerkingen (zonder CFK’s) bij gebruik van de Flixotide-inhalator zijn keel- of tongpijn die het gevolg kunnen zijn van candida-(spruw)-ontsteking, heesheid of ontsteking van de keel en huidbloedingen (hematomenheid).

Wanneer is het niet gepast om Flixotide te gebruiken?

Als u de Flixotide inhalator gebruikt, hoeft u geen

 • U bent allergisch voor fluticasone of voor Ć©Ć©n van de Flixotide inhalator ingrediĆ«nten.
 • Zonder verwijzing naar de dokter bent u diabetisch en kan fluticason in de Flixotide inhalator uw glucoseniveau verhogen.
 • Zonder verwijzing naar de dokter bent u zwanger, van plan om zwanger te worden of om borstvoeding te geven.
 • Longtuberculose of andere langdurige aandoeningen van de longen
 • Andere geneesmiddelen, zoals ritonavir voor HIV-infectie en het antischimmelmiddel ketoconazol, kunnen de Flixotide-inhalator verstoren.

Hoe gebruik je de inhalator met Flixotide?

Volg de aanwijzingen met uw inhalator voor Flixotide:

 • Schud de inhalator door de dop van het mondstuk te halen.
 • Adem uit en stop het mondstuk zo veel mogelijk in je mond en dan
 • Begin te inhaleren en klik op de bovenkant van de inhalator om een dosis fluticasone vrij te geven terwijl je nog steeds door je mond ademt en je adem een paar seconden vasthoudt totdat de longen klaar zijn.
 • Schakel de inhalator uit en ontspan op natuurlijke wijze.
 • Vervang het schild op het mondstuk.

Opmerking: Om u te helpen beter te inhaleren, moet u een afstandsapparaat gebruiken.

Hoeveel soesjes zou u uit uw inhalator halen voor Flixotide?

Hoeveel soesjes u uit uw Flixotide-inhalator haalt, hangt af van de ernst van uw astma en uw leeftijd, en hoeveel uw arts u aanbeveelt. Over het algemeen worden er twee keer per dag een of twee soesjes genomen, ’s ochtends en ’s avonds. De Flixotide inhalator is een inhalator met een gedoseerde dosering die precies Ć©Ć©n dosis per operatie (inhalatie) geeft.

Hoe lang is Flixotide bedoeld om te gebruiken?

Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u de Flixotide inhalator continu gebruiken. En als u beter wordt, moet u niet stoppen met het gebruik van uw Flixotide-inhalator.

Het missen van een Flixotide dosering

Wanneer u een dosis Flixotide inhalator overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis wordt verwacht en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe gebruik ik Flixotide om het op te slaan?

U kunt uw Flixotide inhalator (zonder CFK’s) het beste onder 30Ā°C bewaren. Het werkt niet goed bij koud weer en houdt het uit de directe zon. Bescherm de inhalator tegen bevriezing. Wanneer u uw inhalator niet gebruikt, vervang dan de mondstukdop.

Flixotide aanvraag (geen voorschrift)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Flixotide. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken op elk moment dat u betrokken bent bij een alternatief astmageneesmiddel. Als u dat liever heeft, dan:

 • Koop, zonder recept, Flixotide;
 • Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
 • Lees alles over astma.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “flixotide kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing