pulmicort-turbuhaler kopen

76.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Winkel niet-receptuele Pulmicort Turbuhaler online

Waarvoor wordt Pulmicort gebruikt?

Pulmicort turbuhaler is een ingeademde drug die gebruikt wordt om astma op lange termijn te behandelen, met inbegrip van de behandeling van chronische astma, het vermijden van astma verergeringen en astma veroorzaakt door lichaamsbeweging, en de preventie, hoewel niet de behandeling, van een astma-aanval.

Pulmicort turbuhaler wordt aangeduid als een “preventieve” drug voor astma die routinematig wordt gebruikt als onderdeel van een strategie voor de behandeling van astma, die ook een medicijn voor “kalmerende” of “redding” kan bevatten om te worden gebruikt wanneer dat nodig is.

Pulmicort turbuhaler controleert de irritatie van de onderliggende luchtweg en verlaagt de blootstelling aan ademhalingsallergenen of irriterende stoffen, verhoogt de longfunctie en vermindert tekenen van astma, waaronder piepende ademhaling, benauwdheid en kortademigheid.

Hoe gebruikt u uw Turbuhaler Pulmicort?

Volg de instructies die u krijgt met uw turbolader van Pulmicort:

 • Stop het mondstuk in uw mond.
 • Om te garanderen dat een volledige dosis budesonide aan de longen wordt toegediend, adem dan hard en intensief door het mondstuk.
 • Haal het mondstuk eraf. Gebruik het mondstuk niet om uit te ademen
 • Met water, veeg je tanden.

Hoeveel inhalaties gaat u doen voor uw Turbuhaler Pulmicort?

De hoeveelheid inhalaties die u neemt van uw Pulmicort turbuhaler en hoeveel het hangt af van de ernst van uw astma, uw leeftijd, uw voorafgaande astma behandeling, en uw arts zou het moeten voorschrijven. In het algemeen worden één of twee inhalaties één of twee keer per dag genomen, ’s morgens en ’s avonds, tot een dagelijkse dosis van 400 mcg twee keer per dag bij kinderen en 800 mcg twee keer per dag bij volwassenen. De Pulmicort turbuhaler is een ademende turbuhaler met een gedoseerde dosering die precies één dosis per inhalatie geeft.

Hoe lang moet u Pulmicort innemen?

Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u regelmatig de Pulmicort Turbuhaler gebruiken. En als u beter wordt, kunt u niet stoppen met het nemen van uw Pulmicort Turbuhaler.

Het verliezen van de Pulmicort Dosering

Als u een dosis Pulmicort turbuhaler mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij u de volgende dosis verschuldigd bent, dus negeer de ontbrekende dosis. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe moet ik Pulmicort in voorraad nemen?

De Pulmicort Turbuhaler moet onder 30°C bewaard worden en buiten direct zonlicht gehouden worden. Wanneer hij niet in gebruik is, hou dan nog steeds het deksel dicht.

Hoe werkt het bij Pulmicort?

Pulmicort turbuhaler bevat budesonide propionaat, een corticosteroïde en anti-inflammatoire drug die, in reactie op astmastimuli zoals allergenen of irriterende stoffen in de lucht, de productie van inflammatoire chemicaliën die vrijkomen in de luchtwegen voorkomt. Ontsteking, samen met bronchospasme, wat vernauwing is (vernauwing van de bronchiën (kleine luchtwegen)), is een van de basisoorzaken van astma.

Om de ontstekingsreacties in de luchtwegen te blokkeren, werkt de Pulmicort turbuhaler direct op de wanden van de luchtwegen, waardoor zwelling en ontsteking worden verminderd en tekenen van astma zoals piepende ademhaling, hoesten, benauwdheid en kortademigheid worden voorkomen. Het geneest niet het bronchospasme dat optreedt tijdens een astma-aanval; om de luchtwegen vrij te maken heeft het een “kalmerend” bronchodilaterend medicijn nodig.

Wat bevat de Pulmicort?

Het actieve ingrediënt budesonide, een corticosteroïde en anti-inflammatoire, gebruikt als een droog poeder voor de behandeling van astma, wordt gevonden in Pulmicort turbuhaler. De Pulmicort turbuhaler wordt geïnhaleerd, wat betekent dat een enkele dosis droog poeder met 100 mcg budesonide rechtstreeks aan de longen wordt toegediend zonder enig drijfgas terwijl u inademt. Alleen budesonidepoeder zonder enig dragermateriaal of conserveermiddel wordt in elke turbuhaler gevonden en levert ten minste 200 doses.

Mag ik Pulmicort of andere inhalatoren gebruiken voor astma?

Als onderdeel van een strategie voor de behandeling van astma om de symptomen en verergeringen van astma te verlichten en om de longfunctie te stimuleren, wordt Pulmicort turbuhaler gebruikt als een lange termijn’ preventieve’ drug om irritatie en zwelling van de luchtwegen van de longen te verminderen. Een bronchodilator voor bronchospasmen kan ook worden opgenomen in het pakket voor de behandeling van astma (vernauwing of vernauwing van de bronchiën of kleine luchtwegen). Beide worden verondersteld samen te worden gebruikt als de arts ze heeft goedgekeurd.

Welke neveneffecten zijn er voor Pulmicort?

Bij gebruik van de Pulmicort turbuhaler zijn de meest voorkomende bijwerkingen keel- of tongpijn die het gevolg kunnen zijn van candida (spruw) ontsteking, heesheid of ontsteking van de keel en huidbloedingen (hematomenheid).

Wanneer wordt Pulmicort niet verondersteld gebruikt te worden?

Als u Turbuhaler Pulmicort gebruikt, moet u niet

 • Je bent allergisch voor Pulmicort turbuhaler budesonide…
 • Zonder verwijzing naar een arts bent u zwanger, van plan om zwanger te worden of om borstvoeding te geven.
 • Op dit moment is er een uitbraak, omdat bepaalde symptomen van de infectie kunnen worden verborgen door de Pulmicort turbuhaler.
 • Andere geneesmiddelen die kunnen interfereren met Pulmicort turbuhaler zijn ritonavir voor HIV-infectie en het antischimmelmiddel ketoconazol.

Wat zijn de bedreigingen voor de gezondheid bij Pulmicort?

Langdurig gebruik van de Pulmicort turbuhaler kan ervoor zorgen dat de endogene (natuurlijke) corticosteroïden producerende bijnieren niet meer effectief werken. Dit zal de groei van kinderen vertragen en er zou voortdurend toezicht nodig zijn. Bij langdurig gebruik kan de Pulmicort turbuhaler ook een afname van de botmineraaldichtheid veroorzaken.

Paradoxaal bronchospasme, wat is dat?

Paradoxaal bronchospasme kan worden veroorzaakt door alle ingeademde astmamedicijnen, en is waar ingeademde medicatie die wordt genomen om het bronchospasme te verlichten echt erger wordt, waardoor een piepende ademhaling, kortademigheid en benauwdheid op de borst worden veroorzaakt. U kunt het de dokter vertellen en hem of haar om advies vragen als dit zich voordoet.

Hoe kan het uit Pulmicort genomen worden?

De dosering van Pulmicort turbuhaler die u neemt (hoeveel soesjes) en hoe lang u het neemt hangt af van de ernst van uw astma, uw leeftijd, uw vorige astmabehandeling en het advies van uw dokter. Over het algemeen worden één of twee inhalaties één of twee keer per dag genomen, ’s morgens en ’s avonds, tot een dagelijkse dosis van 400 mcg twee keer per dag bij kinderen en 800 mcg twee keer per dag bij volwassenen. Pulmicort Turbuhaler werkt misschien niet ’s nachts, maar binnen 24 uur kunt u een verbetering ervaren, maar het kan 1-2 weken duren voordat u de volledige winst hebt bereikt. En als u zich sterker voelt, moet u niet stoppen met het nemen van de Pulmicort Turbuhaler.

Pulmicort Turbuhaler (over de toonbank)

Van de bovenstaande tabel kunt u de Pulmicort Turbuhaler bestellen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken op elk moment dat u betrokken bent bij een alternatief astmamedicijn. Als u dat liever heeft, dan:

 • Zonder recept, koop de Pulmicort Turbuhaler
 • Zie meer Geneesmiddelen / Medicijnen voor astma;
 • Lees alles over astma.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “pulmicort-turbuhaler kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing