cardura kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Bent u betrokken bij het online kopen van Cardura? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat uw eigen dokter vooraf een recept heeft ontvangen. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. De medicijnen voor prostaataandoeningen behoren tot dit medicijn en veel artsen vinden het gezond om online te kopen.

Zonder recept, koop Cardura

Om welke reden wordt Cardura gebruikt?

Cardura pillen worden gebruikt om hypertensie te behandelen, die, als je in rust bent, een verhoogde bloeddruk heeft. Het risico op hart- en vaatziekten zoals een beroerte en hartfalen als gevolg van een verhoogde bloeddruk wordt verminderd door het verlagen van de bloeddruk.

Cardura tabletten kunnen alleen of in combinatie met andere antihypertensiva, zoals diuretica of bètablokkers, worden gebruikt, vooral als andere geneesmiddelen de bloeddruk niet voldoende regelen of gecontra-indiceerd zijn. Bij mannen met een vergrote prostaat worden Cardura-tabletten ook gebruikt voor de behandeling van urineafvoerobstructie, een functioneel symptoom van goedaardige prostaathyperplasie (BPH).

Wanneer de prostaat vergroot is en in de plasbuis drukt, verminderen Cardura-tabletten de effecten van urineretentie die veroorzaakt worden door een verminderde urinestroom (het buisje dat de urine uit de blaas voert). Door de verminderde druk op de plasbuis kan de urine gemakkelijker stromen, waardoor urineretentie in de blaas wordt vermeden en de blaasfunctie wordt hersteld.

Symptomen zoals de noodzaak om regelmatig te plassen, het niet vrijmaken van de blaas, spanning en moeite met plassen worden verlicht. De noodzaak van een operatie kan worden verminderd door een verhoogde urinestroom en verminderde symptomen.

Hoe functioneert Cardura?

Cardura tabletten bevatten Cardura, een derivaat van chinazoline dat werkt als een alfa1-blokker (ook wel een alfa-adrenerge antagonist genoemd) die zich selectief bindt aan de alfa-adrenerge receptor in de prostaat en de bloedvatwanden van de gladde spier. Cardura tabletten Cardura bindt aan alfa-adrenerge receptoren op de wanden van de bloedvaten van de gladde spier en voorkomt de activiteit van normale adrenerge chemicaliën zoals noradrenaline, een geneesmiddel dat de gladde spiercellen samentrekt en aanspant.

Dit maakt ontspanning en uitbreiding van de perifere slagaders (vasodilatatie) mogelijk, waardoor de weerstand van de perifere bloedstroom en de belasting van het hart worden verminderd, wat de kracht is die het hart nodig heeft om het bloed rond het lichaam te pompen en zo de bloeddruk te verlagen.

De abnormale proliferatie van gladde spiercellen in de prostaatklier en de verhoogde spiertonus van deze cellen werd toegeschreven aan goedaardige prostaathyperplasie (BPH). Cardura tabletten Cardura ontspant deze spiercellen, waardoor de druk in de plasbuis (het kanaal dat de urine van de penis vasthoudt) van de gezwollen prostaat afneemt; het zorgt ook voor ontspanning van de spiercellen in de hals van de blaas.

De activiteit van Cardura in Cardura tabletten verwijdert de door de prostaatklieren veroorzaakte verstopping van de urinestroom en zorgt ervoor dat de urine vrijer in de plasbuis kan stromen; het ontspant ook de hals van de blaas, waardoor de urine sneller uit de blaas kan ontsnappen.

Wat zit er in de Cardura?

De werkzame stof Cardura, een alfa1-blokker die wordt gebruikt voor de behandeling van hypertensie en goedaardige prostaathyperplasie, zit in Cardura-tabletten (BPH). Microkristallijne cellulose, croscarmellose natrium, lactose en magnesiumstearaat zijn er ook in aanwezig.

Wat zijn de bijwerkingen van Cardura?

Asthenie (lichamelijke zwakte), duizeligheid, houdingshypotensie (duizeligheid bij het staan als gevolg van een plotselinge daling van de bloeddruk), braken, hoofdpijn, ontsteking van de luchtwegen, misselijkheid, perifeer oedeem, slaperigheid, wazig zien, duizeligheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van Cardura.

Wanneer kan er geen gebruik worden gemaakt van Cardura?

Als u Cardura tabletten gebruikt, kunt u ze niet gebruiken als u

  • Cardura of andere quinazolines of een van de ingrediënten in Cardura zijn allergisch voor
  • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
  • Het krijgen van lever-of nierfalen
  • Geneesmiddelen die interfereren met Cardura zijn onder andere: remmers van fosfodiësterase-5 (PDE-5), zoals sildenafil voor erectiestoornissen, ACE-remmers en hypertensie-diuretica.

Hoe wordt Cardura naar verwachting ingenomen?

U moet de volledig ingeslikte Cardura tabletten met een glas water met of zonder voedsel één keer per dag innemen. Op basis van wat u wordt verzorgd en hoe goed u reageert, zal de dosering geleidelijk aan worden verhoogd. Uw arts zal u meestal eerst een lagere dosis voorschrijven en vervolgens uw dosis verhogen. Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u de inname van uw Cardura tabletten hervatten.

Hoe lang gaat Cardura u innemen?

Gedurende de tijd die uw arts u heeft voorgeschreven, kunt u de inname van uw Cardura tabletten hervatten.

Gemiste Cardura Dosering

Wanneer u een dosis Cardura-pillen verliest, neem deze dan in zodra u het weet, tenzij u de volgende dosis nodig heeft, in welk geval u de ontbrekende dosis moet vermijden. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik Cardura laten bewaren?

Op een koude, droge plek, veilig voor zon, licht en vocht, kunt u uw Cardura tabletten onder 25°C bewaren.

Cardura bestellen (over de toonbank)

U gebruikt de bovenstaande tabel om Cardura te bestellen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in complementaire prostaatgeneeskunde. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Cardura;
Zie meer medicijnen voor prostaatproblemen / producten;
Lees meer gegevens over prostaatproblemen.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cardura kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing