celebrex kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Celebrex gebruikt?

Voor de behandeling van systemische ontstekingsziekten zoals artrose, reumatische artritis en ankyloserende spondylitis worden Celebrex-capsules gebruikt om ongemak, irritatie, tederheid, stijfheid en zwelling van de aangedane gewrichten te verlichten. Ze worden ook gebruikt om acute pijn en dysmenorroe (menstruatiepijn) te verlichten als er niet genoeg pijnverlichting door andere medicijnen wordt verkregen. Celebrex-tabletten genezen geen artritische ziekte, maar kunnen het ongemak en de stijfheidsverschijnselen verlichten en het praktische gebruik van de aangetaste gewrichten verhogen.

Hoe functioneert Celebrex?

Celebrextabletten bevatten celecoxib, een niet-steroïde ontstekingsremmende medicatie (NSAID) die werkt door het blokkeren van de productie van bepaalde ontstekingsbemiddelende chemicaliën die prostaglandinen (PG’s) worden genoemd. Celecoxib is een bepaalde cyclooxygenase 2 (COX-2) enzymremmer in Celebrex-capsules die wordt veroorzaakt tijdens de ontstekingsfase en verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ontstekingsbevorderende prostaglandinen zoals PGE2, die ongemak, zwelling en andere ontstekingsverschijnselen veroorzaken. Celecoxib heeft ook een koortswerende (vermindert de koorts) werking, maar heeft weinig invloed op het cyclooxygenase 1 (COX-1) enzym dat nodig is voor normale celprocessen. Celebrex-capsules verlichten de effecten van ontstekingen, zoals ongemak, zwelling en stijfheid in de gewrichten, door de activiteit van COX-2 te remmen.

Wat bevat de Celebrex?

De werkzame stof in Celebrex-tabletten is celecoxib, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID) en een specifieke cyclooxygenase 2 (COX-2) enzymremmer, die pijn en ontsteking voorkomt. Het bevat ook: lactose, lauryl sulfaat natrium, povidon, croscarmellose natrium, magnesiumstearaat, gelatine, titaniumdioxide, CI 73015/100 mg indigokarmijncapsule.

Wat zijn de bijwerkingen van Celebrex?

Gastro-intestinale bijwerkingen zijn de meest gemelde tijdens het innemen van Celebrex-capsules en omvatten: maagklachten of ongemak, diarree, indigestie, windstoten. Dergelijke bijwerkingen zijn: duizeligheid; sinusitis en ontsteking van de bovenste luchtwegen; wazig zicht; uitslag en krassen op de huid; gezwollen polsen, knieën en voeten. Maagzweren en bloedingen, en cardiovasculaire gebeurtenissen, waaronder een hartaanval, zijn extremere maar ongewone bijwerkingen.

Wat zijn de gevaren van het nemen van Celebrex voor uw gezondheid?

Een verhoogd risico op maagzweren en bloedingen en negatieve problemen, waaronder hartaandoeningen, is in verband gebracht met Celebrex-tabletten, hoewel deze gebeurtenissen ongewoon zijn.

Wanneer is het niet gepast om Celebrex in te nemen?

Als u Celebrex-tabletten gebruikt, kunt u niet

  • U bent bestand tegen celecoxib, aspirine, sommige andere niet-steroïde anti-inflammatoire medicatie (NSAID) of een Celebrex-capsulecomponent.
  • U hebt een sulfonamideallergie
  • Zweer, bloeding uit de lever, prikkelbare darm syndroom of hartfalen
  • Het krijgen van nier- of leverfalen
  • Drugs die zich binden met Celebrex worden gebruikt, waaronder: andere NSAID’s, aspirine, antistollingsmiddelen zoals warfarine, orale corticosteroïden, fluconazole antischimmelmiddelen, diuretica zoals furosemide, hypertensie lithium, hoge bloeddruk ACE-antagonisten, indigestie-antacida.

Hoe nemen ze Celebrex in?

U moet uw Celebrex-tabletten, met of zonder voedsel, één of twee keer per dag innemen. Als de Celebrex-tabletten echter een verstoorde maag veroorzaken, moeten ze samen met de maaltijden worden ingenomen. De dosering die u inneemt, hangt af van wat u wordt verzorgd en hoe lang, het kan een paar dagen, enkele weken of langer duren, en zoals voorgeschreven door uw arts.

Hoe lang duurt het voor Celebrex u inneemt?

U kunt doorgaan met het innemen van Celebrex-capsules zolang als voorgeschreven door de arts, wat vele dagen, weken of langer kan duren, afhankelijk van waarvoor u wordt behandeld.

Celebrex 100 mg 60 caps van Celebrex

Gemiste Celebrexx-dosering

Wanneer u een dosis Cefabrex-tabletten overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tot de volgende dosis is toegediend en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik Celebrex laten bewaren?

Wanneer het tijd is om ze te verwijderen, kunt u de Celebrex-capsules in hun blisterverpakking bewaren. Bewaar ze op een donkere, droge plaats onder 25°C bij kamertemperatuur.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “celebrex kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing