cetirizina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Cetirizine dan?

Cetirizine behoort tot de antihistaminica: het is een anti-allergisch middel. Het voorkomt de effecten van histamine, een natuurlijk geneesmiddel, en dit helpt de symptomen van allergieƫn zoals netelroos en hooikoorts te verlichten.

Blootstelling aan stoffen zoals pollen, haren van huisdieren, huisstof of insectenbeten kan allergische reacties veroorzaken in uw lichaam. Wanneer ze in contact komen met deze stoffen, geven de cellen in het slijmvlies van de neus en de ogen histamine af. Ontsteking van de neus en de longen veroorzaakt dit, wat leidt tot aandoeningen zoals niezen en waterige ogen.

Netelroos is een geval waarin jeukende huiduitslag optreedt. Een reactie op een product zoals zeep of wasmiddel kan verantwoordelijk zijn voor de huiduitslag.

Cetirizine moet worden toegediend door een arts of tandarts, of u kunt het zonder recept verkrijgen bij supermarkten en andere bronnen. Voor volwassenen en oudere kinderen zijn tablet- en pillenformules meestal geschikt, terwijl voor jongere kinderen orale vloeibare geneesmiddelen beschikbaar zijn. Voor kinderen jonger dan 2 jaar is cetirizine niet geschikt.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek 10 mg – 30 62,40 tabletten

* Met verstrekking van medisch advies.

Waarom gebruiken ze het?

Uw arts kan Cetirizine voorschrijven als u het hele jaar door symptomen of seizoensgebonden allergieƫn zoals hooikoorts heeft. Cetirizine kan helpen om deze allergiesymptomen te verlichten, maar elimineert ze niet.

Uw lichaam geeft een stof vrij die histamine wordt genoemd wanneer u in contact komt met allergenen. Histamine veroorzaakt de meeste allergische reacties. Het antihistaminicum is Cetirizine. Het remt de effecten van histamine.

Cetirizine helpt bij het verlichten van allergiesymptomen die licht tot ernstig zijn, zoals

 • Niezen over
 • Lozing van neerslag
 • Tranen of jeukende ogen
 • Keel- of neuskrabben

Na het hanteren of inademen van allergenen, zoals plantenpollen, schimmel of huidschilfers, kunnen deze reacties optreden. De neus, sinussen, keel en andere delen van de bovenste luchtwegen worden meestal beĆÆnvloed door allergieĆ«n.

Cetirizine heeft de neiging om ook galbulten te verlichten. Er zijn jeukende, verhoogde huiduitslag. Bij voedsel- of medicijnreacties komen vaak netelroosjes voor.

Hoe kan ik het oppakken?

De siroop, die naar fruit smaakt, kan door volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar worden gebruikt. De capsules en tabletten worden door volwassenen en kinderen boven de 6 jaar ingenomen.

Een dosering van 10 milligram (mg) per dag is de normale dosering voor volwassenen onder de 65 jaar en kinderen boven de 6 jaar. Binnen 24 uur kunt u niet meer dan 10 mg innemen. Als uw allergieƫn matig zijn, kan uw arts een of twee keer per dag een dosis van 5 mg voorschrijven.

Spreek met de arts over de dosering voor mensen die dit middel gebruiken.

 • Ongeveer 2 en 6 jaar oud,
 • Ze zijn meer dan 65 jaar oud en ze zijn
 • Het krijgen van nier- of leverfalen
 • Voorzorgsmaatregelen en alarmen
 • Wanneer u apparatuur gebruikt, moet u op uw hoede zijn voor

Hoewel cetirizine normaal gesproken geen slaperigheid veroorzaakt, reageren sommige individuen, vooral in de eerste paar doses, anders tijdens het nemen van de cetirizine. Pas op dat u niet met uw auto rijdt of machines gebruikt totdat u zeker weet hoe Cetirizine op uw lichaam kan reageren.

Controleer de ingrediƫnten

Als u er ooit een allergische reactie op heeft gehad of een van de verbindingen die het bevat, gebruik dan geen Cetirizine. Zelfs als u allergisch bent voor antihistaminica die hydroxychine bevatten, blijf dan uit de buurt van Cetirizine.

Mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of de lactatiecyclus.

Als u zwanger bent of zwanger wilt worden, praat dan met de dokter voordat u Cetrizine inneemt. Het gebruik van Cetirizine tijdens de borstvoeding wordt meestal niet aanbevolen. Als u uw kind borstvoeding geeft, wordt het ook niet aanbevolen. Zo komt de medicatie in de moedermelk terecht.

Raadpleeg de chirurg

Vraag de dokter voor het nemen van Cetirizine of u lever- of nierfalen heeft. Als uw arts vindt dat het gebruik van dit middel goed voor u is, zal hij of zij u minder dan de normale dosering voorschrijven.

Cetirizine bijwerkingen

Cetirizine is een tweede generatie antihistaminica die nieuwer is. Cetirizine veroorzaakt minder snel bijwerkingen, zoals gevaarlijke slaperigheid, droge mond, vervormd zicht en oververhitting, in tegenstelling tot de eerste generatie antihistaminica.

Cetirizine kan echter wel bijwerkingen veroorzaken, zoals

 • Slapeloosheid
 • Overmatige uitputting
 • Droge mond Droge mond
 • Pijn in de maag
 • Diarree PatiĆ«nten
 • Braken
 • Vertel het uw arts als u onaangename bijwerkingen heeft bij het gebruik van Cetirizine. Bespreek ook enkele lopende of vervelende bijwerkingen. Bovendien zijn deze gevolgen geen noodgevallen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cetirizina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing