micina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Azithromycine zonder recept kopen

Azithromycine, wat is het?

Azithromycine wordt gebruikt voor de preventie van vele bacteriĆ«le infecties, zoals bronchitis, longontsteking, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s) en oor-, long-, sinus-, oog-, keel- en voortplantingsorgaaninfecties. Azithromycine wordt vaak gebruikt om te genezen of te voorkomen [een vorm van longinfectie die ook mensen met een humaan immunodeficiĆ«ntievirus (HIV) treft]. Mycobacterium avium complex (MAC) verspreide infectie. Azithromycine is een klasse van farmaceutische producten die bekend staan als antibiotische macroliden. Het werkt door het voorkomen van de ontwikkeling van bacteriĆ«n.

Voor verkoudheden, mazelen of andere virale ziekten kunnen antibiotica zoals Azithromycine niet werken. Als antibiotica niet nodig zijn, verhoogt het nemen ervan de kans op het ontwikkelen van een infectie die zich later tegen antibiotica-therapie verzet.

Geneeskundige structuur

500 mg azithromycine per filmomhulde tablet bevat: (als azithromycine monohydraat)

Hulpstof(fen) met erkende impact:

 • 0,36 mg sojalecithine in elke pil.
 • De tabletten bevatten elk 0,407 mg natrium (0,018 mmol).

Hoe wordt azithromycine gebruikt?

Azithromycine wordt geleverd in tabletvorm, een suspensie (vloeistof) met tijdverlies (langwerkend) en een suspensie (vloeistof) die via de mond moet worden toegediend. Tabletten en suspensie medicijnen (Zithromax) worden meestal 1 tot 5 dagen per dag ingenomen, met of zonder voedsel. Azithromycine-tabletten worden meestal Ć©Ć©n keer per week met of zonder voedsel toegediend en worden gebruikt ter preventie van een verspreide MAC-infectie.

De verlengde afgifte (Zmax) suspensie wordt meestal als een enkele dosis genomen op een lege maag (ten minste 1 uur voor of 2 uur na een maaltijd). Het nemen van het op ongeveer hetzelfde tijdstip per dag om de azithromycine te blijven innemen. Neem de medicijnrichtlijnen zorgvuldig in acht en vraag de arts of apotheker om iets te verduidelijken dat u niet begrijpt. Neem precies zoals geĆÆnstrueerd, neem azithromycine. Neem niet de arts meer of minder of vaker dan voorgeschreven.

Om het geneesmiddel in evenwicht te brengen, moet u de vloeistof goed schudden voor elke inzending. Om de juiste hoeveelheid medicatie te meten, gebruikt u een lepel, een oraal spuitje of een maatbeker. Na het innemen van de volledige dosis medicatie, maakt u het meetinstrument schoon met water.

Zithromaxa

Als u op een enkele dosis (Zithromax) 1 gram pakje azithromycinepoeder voor suspensie, moet u het eerst mengen met water alvorens het medicijn te gebruiken. Meng in een flesje de inhoud van een pakje van 1 gram met 1/4 kopje (60 ml) water en drink snel alle inhoud op. Voeg in hetzelfde flesje een extra 1/4 kopje (60 ml) water toe, meng en drink alle inhoud om er zeker van te zijn dat u de volledige dosering krijgt.

Als u azithromycine (Zmax) verlengde afgifte suspensie krijgt als een droge pil, moet u voor het doorslikken van het medicijn eerst water in het flesje doen. Door te klikken en uw hoed te draaien, opent u het flesje. Meet 60 ml (1/4 kopje) water en breng dit aan op het flesje. Sluit het flesje goed af en schud het goed om het te mengen. Gebruik een suspensie van verlengde afgifte azithromycine binnen 12 uur na het verkrijgen bij de apotheek of na het aanbrengen van het poeder op het bad.

Bijwerkingen van azithromycine

Bijwerkingen kunnen optreden met azithromycine. Als al deze symptomen ernstig zijn, of niet verdwijnen, vertel het dan aan uw arts:

 • Misselijkheid en ziekte
 • Diarree PatiĆ«nten
 • Braken
 • Pijn in de maag
 • Hoofdpijn

Het is waarschijnlijk dat een van de bijwerkingen ernstig is. Vermijd het gebruik van fentanyl en neem onmiddellijk contact op met de arts of vraag medische hulp in geval van een van deze symptomen:

 • Hartslag snel, kloppend of onregelmatig
 • Duizeligheid, duizeligheid
 • Met of zonder koorts, uitslag
 • Blaarvorming of afschilfering
 • Zweertjes, blaren, roodheid en zwelling van de huid zijn koortsachtig en met pus gevuld.
 • De bijenkorven
 • Jeukende
 • Het bevriezen of het hebben van problemen met ademhalen of drinken
 • Zwelling van de oren, keel, tong, mond, ogen, poten, voeten, kuiten of enkels
 • Griezeligheid: Grootsheid
 • Braken bij de voeding of prikkelbaarheid (bij baby’s jonger dan 6 weken)
 • Extreme diarree die kan optreden met of zonder koorts en krampen (waterige of bloederige ontlasting) (kan optreden tot 2 maanden of meer na de behandeling)
 • Geelachtige ogen of huid
 • Vermoeidheid tot het uiterste
 • Ongewone bloedingen of kneuzingen
 • Verlies van kracht
 • Eetlust tekort
 • Pijn in de rechter bovenbuik
 • Symptomen vergelijkbaar met de griep
 • Donkere urine
 • Ongebruikelijke spiervermoeidheid of problemen met het reguleren van de spieren
 • Gezwollen en roze ogen

Andere bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door Azithromycine. Als u enkele ongewone complicaties heeft bij het gebruik van dit geneesmiddel, bel dan uw arts.

Dosering Azithromycine
 • Azithromycine 500 mg: een enkele dosis van 1 g voor de behandeling van chlamydia.
 • 4 dopjes azithromycine 250 mg
 • 200mg/5ml azithromycine. 30 ml.
Interacties van medicijnen

Als u een of andere drug voor onregelmatige hartslag (aritmie) gebruikt, zoals amiodarone of sotalol, kunt u de dokter ook informeren.

De hartslag kan ook worden beĆÆnvloed door azithromycine, dus het is het beste om het niet te nemen naast andere medicijnen met dezelfde bijwerking.

Voor deze oorzaak is het belangrijk dat u uw arts vertelt of u medicijnen neemt die een bijwerking kunnen hebben op uw hartslag.

Veelgestelde vragen over azithromycine

Wat moet ik nog meer weten?

Houd alle medische en laboratoriumbezoeken bij elkaar. Om de reactie van uw lichaam op azithromycine te bevestigen, kan uw arts enkele laboratoriumtests bestellen.

Laat de medicatie niet gebruikt worden door andere mensen. Het is misschien niet praktisch voor u om dit medicijn bij te laten vullen. Neem contact op met de arts als u al tekenen van infectie heeft nadat u klaar bent met het gebruik van azithromycine.

Naast alle andere zaken, zoals vitaminen, mineralen of andere voedingssupplementen, is het belangrijk om een lijst bij te houden van alle voorgeschreven en vrij verkrijgbare (OTC) geneesmiddelen die u gebruikt. Telkens wanneer u naar een dokter gaat of als u in een ziekenhuis wordt opgenomen, kunt u deze lijst meenemen. Ook de gegevens die je moet meenemen in geval van nood zijn relevant.

Wat moet ik doen als ik een dosis van deze medicatie mis?

Als u een dosis mist, neem deze dan in zodra u zich deze herinnert. Als het echter bijna tijd is voor de volgende injectie, negeer dan de overgeslagen dosis en hervat de dagelijkse doseerroutine. Om een gemiste dosis goed te maken, neem je geen dubbele dosis.

Mag ik alcohol drinken?

Amfetamine is in staat om te reageren met bepaalde antibioticatypes. Hoewel er geen gedetailleerd bewijs is voor het effect van alcohol op azithromycine, wordt geadviseerd om geen alcohol te drinken tijdens het gebruik ervan.

Zal ik in staat zijn om te rijden?

Het doet geen afbreuk aan uw rijvaardigheid. Rijd echter niet en neem contact op met uw huisarts of met het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor advies als u enige bijwerkingen ondervindt die u onveilig zouden kunnen maken.

Mag ik dit medicijn gebruiken omdat ik zwanger ben?

We raden u aan om persoonlijk naar een dokter te gaan als u positief getest bent op chlamydia en zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent om zwanger te worden.

Hoe kan ik het bewaren?

Onder 25Ā°C in een afgesloten, droog klimaat.

Azithromycine bestellen (over de toonbank)

U kunt Azithromycine bestellen uit de bovenstaande tabel. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Azithromycine;
Zie meer geneesmiddelen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over soa’s.

Ga naar de online doktersdienst, of druk hieronder op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “micina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing