cimizt kopen

67.59

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Cimizt?

Cimizt is een gecombineerde anticonceptiepil die wordt geproduceerd en verkocht door het farmaceutische bedrijf Morningside Pharmaceuticals en wordt gebruikt voor 21 opeenvolgende dagen van de maandelijkse menstruatieperiode, gevolgd door een pauze van zeven dagen.

Cimizt is uiterst betrouwbaar als het gaat om het vermijden van onbedoelde zwangerschappen door afhankelijk van de actieve ingrediënten die met succes de werking van natuurlijk ontwikkelde geslachtshormonen, progesteron en oestrogeen imiteren. Cimizt is 99 procent veilig als een op de markt gebracht anticonceptiemiddel en wordt op grote schaal aanbevolen door medische professionals.

Hoe is Cimizt betrouwbaar?

Zoals alle andere op de markt gebrachte anticonceptiepillen wordt Cimizt in 99 procent van de gevallen geacht bescherming te bieden tegen onbedoelde zwangerschap, mits het op de juiste wijze en in overeenstemming met de aanwijzingen van de arts en/of in de officiële bijsluiter van de patiënt wordt gebruikt.

Als een combinatie van orale anticonceptiemiddelen worden Cimizt pillen, d.w.z. minipillen of progesteronpillen alleen, geacht veel effectiever te zijn dan het alternatief. U dient extra voorzorgsmaatregelen te nemen om nooit een pil te missen, zodat het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk is en u de pil in de juiste serie van 21 opeenvolgende dagen inneemt, gevolgd door een pauze van 7 dagen.

Om de volledige productiviteit van Cimizt te garanderen, kunt u ook voorkomen dat u (indien mogelijk) medicijnen en behandelingen gebruikt die de werking van Cimizt kunnen schaden. Stoffen waar u rekening mee moet houden zijn onder andere

 • Anti-epileptische behandelingen
 • Tuberculose medicijnen
 • Geneesmiddelen voor hiv/aids
 • Antibiotische medicijnen
 • Wort van St. John’s
 • Over Cyclosporine

Hoe werkt Cimizt?

Haar lichaam moet bepaalde voorbereidingen en mechanismen ondergaan die in maandelijkse intervallen plaatsvinden om een vrouw zwanger te laten worden, zolang de vrouw de vruchtbare leeftijd heeft. De ovulatie, natuurlijk, de bevrijding van de eicel uit de eierstok, is het belangrijkste van deze processen. Wanneer de eicel vrijkomt en in de eileider wordt genomen, kan deze bevrucht worden met sperma.

Met andere woorden, de voortplanting kan niet plaatsvinden zonder ovulatie. En dit is het middelpunt van de werking van het orale anticonceptiemiddel. Cimizt handelt in de eenvoudigste bewoordingen door het lichaam te laten “denken” dat de eisprong al heeft plaatsgevonden, zodat de eicel niet hoeft te worden vrijgegeven.

Dit werkingsmechanisme is volledig afhankelijk van zijn actieve bestanddelen, namelijk desogesterrel (synthetisch progesteron) en estradiol ethinyl (synthetisch oestrogeen). Het is niet verwonderlijk dat desogestrel het bestanddeel in Cimizt is dat uiteindelijk de eisprong remt, omdat progesteron het belangrijkste hormoon is dat de eisprong begeleidt en timt, terwijl ethinyl oestradiol zal leiden tot de verdikking van het vocht in de baarmoederhals, wat resulteert in een groter obstakel voor het sperma bij een poging om de eicel binnen te komen.

Rond dezelfde tijd zou de ontwikkeling en onthechting van de baarmoederwand door deze verbinding worden gecontroleerd, waardoor het onmogelijk wordt om een bevruchte eicel te implanteren. Zo kan de eicel, ondanks de eisprong, nog steeds niet rijpen en wordt de bevruchte cel uitgescheiden in het menstruatiebloed. Dit dient echter als een soort “back-up optie” omdat synthetisch progesteron zeer succesvol is in het voorkomen van de eisprong alleen. Zelfs met andere werkzame stoffen is dezelfde werkingswijze populair bij alle gecombineerde anticonceptiemedicijnen, waaronder bijvoorbeeld Elevin, die beter bekend is.

Download Folder Cimizt

Mag ik in Spanje Cimizt online kopen?

Ja, Cimizt kan online worden besteld, maar u moet er rekening mee houden dat het een geneesmiddel op recept is, ongeacht hoe u ervoor kiest om deze anticonceptiepil te kopen, en als zodanig alleen toegankelijk is met een legitiem recept dat wordt verstrekt door een erkende arts. Dit suggereert echter niet dat u het niet online kunt verkrijgen! In werkelijkheid geven de meeste online-klinieken die vandaag de dag in het Verenigd Koninkrijk werken hun klanten online een afspraak met een specialist, meestal via een gespecialiseerde toepassing ter plaatse of een op maat gemaakte medische vragenlijst die de arts kan helpen een duidelijk beeld te krijgen van de medische achtergrond en ervaring van de patiënt.

De arts zal een nauwkeurige beslissing nemen over uw aandoening en uw geschiktheid om Cimizt met deze kennis te gebruiken. Als alles goed gaat, wordt het recept tijdens de registratieperiode door de aangesloten apotheek afgeleverd op het door u opgegeven adres.

Hoe wordt Cimizt ingenomen?

Zoals gezegd, moet je de begeleiding van je arts aan de tee gehoorzamen om de volledige productiviteit van Cimizt te garanderen. U vindt al deze aanbevelingen ook terug in de officiële bijsluiter voor patiënten in elke doos van Cimizt. Gedetailleerde instructies, een volledige lijst met geregistreerde bijwerkingen en vooral informatie over wat u moet doen als u een pil mist, vindt u in deze brochure.

Hieronder vindt u enkele van de meer elementaire aanwijzingen voor het gebruik van Cimizt voor u. Het is echter zeer belangrijk om te onthouden dat het niet mogelijk is om de volgende tekst te gebruiken ter vervanging van officiële informatie of advies van een arts. Als alternatief is het bovenstaande bedoeld om een illustratieve functie te hebben, zodat u een duidelijker begrip krijgt van wat het zou kunnen betekenen om Cimizt te nemen.

Gebruik precies zo begeleid, altijd
 • Gedurende 21 opeenvolgende dagen kunt u één tablet per dag nemen, gevolgd door een 7-daagse pauze.
 • De pillen worden elke dag op hetzelfde tijdstip ingenomen,
 • Gebruik de pijlen op de strip als leidraad om de voortgang in kaart te brengen en zorg ervoor dat er geen pillen ontbreken.
 • U vindt advies over waar u de zorg kunt hervatten en wat u moet doen als u een dosis mist in de bijsluiter met patiëntgegevens.
 • Neem de tabletten vaak in hun geheel in, kauw of kraak ze nooit.
 • Overtref nooit de dosering of wijzig deze niet.
Mogelijke bijwerkingen van Cimizt

Medicijnen en hun bijwerkingen kunnen op meerdere manieren invloed hebben op individuele patiënten. Een van de bijwerkingen die in verband worden gebracht met dit geneesmiddel worden hieronder beschreven. Zie ook de bovenstaande waarschuwingen. Alleen omdat hier een bijwerking wordt aangegeven, betekent dit niet dat alle vrouwen die deze pil gebruiken, te maken krijgen met andere bijwerkingen.

 • Duizeligheid en braken
 • Druk in de buik.
 • Migraine/hoofdpijn.
 • Gevoeligheid van de borsten en de vergroting ervan.
 • Gewichtsveranderingen.
 • Waterretentie in de membranen van het lichaam (vochtretentie).
 • De Lijster Vaginale (candidiasis).
 • Veranderingen in menstruatiebloedingen, meestal lichtere cycli of periodes die af en toe eindigen.
 • Vlekken van menstruatie of gevorderde bloeding.
 • Depressie
 • Een libido tekort.
 • Verhoging van de bloeddruk.
 • Reacties van het bloed.

Alle door de medicijnmaker genoemde bijwerkingen bevatten niet de hierboven beschreven bijwerkingen. Lees de bij het geneesmiddel geleverde literatuur of neem contact op met de arts of apotheker voor meer informatie over eventuele andere mogelijke gevaren van dit geneesmiddel.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cimizt kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing